joi, mai 30, 2024
AcasăMain"Nu-l serviți pe boul ăsta!" - așa a fost apostrofat medicul conspiraționist...

„Nu-l serviți pe boul ăsta!” – așa a fost apostrofat medicul conspiraționist din Iași, intrat în magazin fără mască. Dr. Răzvan Constantinescu e nemulțumit că vânzătoarele nu i-au luat apărarea

-

Răzvan Constantinescu, medic care, de la începutul pandemiei, și-a câștigat notorietatea intrând în corul conspiraționiștilor, a relatat duminică, dezamăgit, că a fost jignit de o altă persoană atunci când a intrat într-un magazin fără mască.

Cele câteva rânduri puse de medicul ieșean pe Facebook sunt relevante pentru felul de a gândi al acestuia. Răzvan Constantinescu e intrigat că i s-a spus “bou” deși era „elegant, cu costum negru și cravată roșie”. E nemulțumit că, deși era așa “bine îmbrăcat”, vânzătoarele nu i-au luat apărarea și “au fost foarte încântate” de intervenția celuilalt client, care le cerea să nu-l servească pentru că sfidează regulile de protecție împotriva virusului. Concluzia: “lumea e alienată”.

Bineînțeles, nu lipsesc din postarea lui Răzvan Constantinescu temele predilecte ale acestui tip de personaje: încocoșirile de tip “macho” și tușele conspiraționiste până și la cele mai banale incidente. Medicul ne povestește că s-a gândit “dacă-i trăznesc una”. E de la sine înțeles că omul care a reclamat că nu poartă mască îl urmărise în prealabil, premeditând incidentul.

Postarea lui Răzvan Contantinescu a strâns, într-o singură zi, 273 de distribuiri, 171 de comentarii și 3.400 de reacții.

- Advertisement -

Textul „viteazului” dr. Constantinescu

“ZÂMBETUL E O ARMĂ REDUTABILĂ”

„Suntem în sesiune. Ieșisem de la examen și cumpăram pâine de la magazinul meu preferat din cartier. Eram elegant, cu costum negru și cravată roșie. La un moment dat, a năvălit unul în magazin (mă zărise încă de când intrasem), răcnind: «Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic! Și face campanie împotriva virusului la TV!». Mă gândeam că-l adun de pe jos dacă-i trăznesc una. Am renunțat și am zâmbit. Vânzătoarele au fost foarte încântate.

Lumea este alienată, iar această alienare nu este întâmplătoare, e una programatică“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Da, vânzătoarele (personalul magazinului, în general) poartă O (MARE!) VINĂ, în acest caz: individul trebuia… EVACUAT (IMEDIAT!) din incintă și, dacă refuza, trebuia chemată Poliția!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Total inadecvat limbajul acelui iesean. Daca avea un pic de educatie traditionala, neinfluentata prin cip de Soros si Bill Gates, nu spunea „Nu-l serviți pe boul ăsta!”, ci „N-o serviți pe jita asta!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -