Grobianul Liviu Alexa, „sancţionat” de PSD. Ciolacu nu poate şi nu vrea cu „tatuatul” care i-a făcut boschetari pe ziarişti

0
1758
Liviu Alexa, PSD-istul travestit în ziarist, care a primit de la Dragnea 100.000 de euro pentru propagandă politică

Marcel Ciolacul, urmaşul Vioricăi Dăncilă la şefia PSD, se face că schimbă ceva la PSD, dar acţionează precum în opera lui Caragiale: pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale… dar să nu se schimbe nimic pe fond.

Marcel Ciolacu, PSD
Marcel Ciolacu

Cam aşa e şi cu „marea decizie” anunţată azi de liderul PSD ce pescuia cu Dragnea şi Hayssam în cazul şefului PSD Cluj, Liviu Alexa. Cică l-a „sancţionat”, fiind suspendat de la şefia organizaţiei, dar rămâne bine-mersi la şefie, după cum însuşi Alexa a scris în oficina sa de presă.

Ştirea oficială seacă sună cam aşa: liderii PSD au decis marți, în ședința Comitetului Executiv Național să îl schimbe din funcție pe președintele organizației PSD Cluj, Liviu Alexa. Acesta va fi înlocuit de fostul ministru al Economiei, Gheorghe Șimon.

Dar la puţin timp după ce Marcel Ciolacu făcea pe durul de catifea, Alexa l-a făcut de râs:

”FAKE NEWS! Citeste si distribuie! Nu am fost demis din functia de presedinte al PSD Cluj, cum gresit s-a speculat in presa. Decizia presedintelui Marcel Ciolacu este una corecta, avem nevoie de un arbitru neutru care sa coordoneze alegerile judetene. Domnul Gheorghe Simon este o alegere binevenita pentru ca stie Clujul si situatia de aici, are si experienta excelenta de negociator. Nu stiu despre ce parlamentari clujeni este vorba, banuiesc ca despre Nasra si Itu vorbeste domnul presedinte Ciolacu, astept dovezi de la domnul Simon ca ei sunt membri PSD. Pana una alta, la alegerile ce urmeaza sa aiba loc, VOI CANDIDA negresit, alaturi de echipa mea compusa din Adrian Mladinoiu, Mihai Mocanu si Anca Ciubancan”, a declarat Liviu Alexa, la scurt timp după ce Marcel Ciolacu a anunţat „măsura de sancţionare” a celui mai grobian dintre PSD-işti.

L-a jignit pe Ludovic Orban 

Alexa, personaj toxic al vieţii publice clujene, este autorul unor monstruzităţi fără egal în exprimare. Ultima dintre ele este jignirea incalificabilă adresată actualului premier, privind veniturile sale modeste.

„În aceasta dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe lună. Sperăm să-i ajungă cele trimise până când își va lua leafa de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât (sic!) mai repede bugetul”, a scris PSD-istul Liviu Alexa, la începutul lunii trecute şi la puţin timp după ce Ludovic Orba şi-a intrat în pâine ca prim-ministru..

Mesajul PSD este de o aroganță maximă și face referire la declarația de avere a lui Ludovic Orban în care acesta a trecut venituri medii de 3.000 de lei pe lună.

Orban a explicat în mai multe rânduri că duce un trai modest, iar în ultimii 25 de ani în presă nu au fost semnalate relatări despre stilul de viață opulent al actualului lider liberal, ceea ce nu se poate spune despre reprezentanții PSD.

PSD-istul cu tatuaj i-a făcut „boschetari” pe ziarişti

Liviu Alexa a fost numit președinte al organizației PSD Cluj la propunerea Vioricăi Dăncilă.

Alexa este unul dintre jurnaliștii care îl consiliau pe Liviu Dragnea. De altfel, firma lui Liviu Alexa apare pe statele de plată ale partidului.

PSD a plătit începând cu anul 2016, din subvenția de la stat, aproximativ 430.000 de lei către firma Pagina Ciudatului SRL, deținută de Liviu Alexa. Acesta mai deține postul de televiziune NCN și site-ul Ziar de Cluj, cu ajutorul cărora s-a vârât în bârlogul PSD.

Alexa s-a remarcat prin ieșirile publice în care a jignit mai mulţi jurnalişti din Cluj. În luna octombrie acesta a postat un mesaj video pe pagina sa de Facebook în care îi numea pe jurnaliștii din Cluj „boschetari de presă”.

CITIȚI ȘI:

* Fumul incendiilor din Australia acoperă Terra! NASA: „Ajuns în stratosferă, poate afecta atmosfera globală”. Probleme şi cu tenisul de la Australian Open

* Salariu mai mare cu 258% pentru Dorin Florea, primarul care urăşte copiii de ţigani!

* Primarul cu discurs nazist care se crede Dumnezeu. Dorin Florea, din Târgu Mureş, nu mai vrea copii de ţigani. Reacţii dure din societate

* VIDEO. Ultima emisiune TV a Cristinei Ţopescu. „A trăit în acord cu ea însăși. Nu a irosit nicio zi încercând să sporească răul în lume. Dimpotrivă”

* Medicii legişti au deja o pistă clară în cazul morţii Cristinei Ţopescu

* CTP demască „fățărnicia” Antenei 3! Cristina Țopescu a fost „atacată” de șefii postului TV pentru că nu se tăvălea în mocirlă

* Cristina, ultimul SMS: 23 decembrie, ora 18.02

*Cristina Țopescu, cauza morții. Anchetatorii au două piste: supradoză accidentală de medicamente sau sinucidere

* Ștefan Bănică, fost soț al Cristinei Țopescu, mesaj emoționant: „Vei avea un loc special în sufletul meu”

* AUDIO. Apel disperat al Cristinei Țopescu: „Ăsta mă omoară cu zile! Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

* De ce Cristina Țopescu era singură de Crăciun? Avea doi frați după tată, dar relația cu ei era firavă

* Mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Am intrat în panică pentru că toate telefoanele erau închise”

* Cristina Țopescu nu s-a sinucis! 5 indicii că moartea ei a avut cauze medicale

* Moartea Cristinei Țopescu. Stelian Tănase: „Am crezut că era plecată în vacanță”

* La plecarea Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat, buna mea prietenă? De ce n-ai cerut ajutor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here