luni, martie 4, 2024
AcasăMass-mediaCristina Țopescu, cauza morții. Anchetatorii au două piste: supradoză accidentală de medicamente...

Cristina Țopescu, cauza morții. Anchetatorii au două piste: supradoză accidentală de medicamente sau sinucidere

-

Medicii legiști au efectuat autopsia Cristinei Țopescu. Aceștia au stabilit cu aproximație data morții ca fiind în jurul zilei 30 decembrie 2019. De asemenea, în stomacul vedetei s-au găsit urme de medicamente.

În zilele următoare, medicii legiști vor termina și analiza toxicologică și vor avea mai multe informații. De asemenea, sunt analizate și corpurile neînsuflețite ale celor doi câini care au murit alături de vedetă.

Anchetatorii, în urma rezultatelor autopsiei, merg pe două piste: supradoză accidentală de medicamente sau sinucidere.

Mai mulți apropiați ai Cristinei Țopescu au spus că nu cred în varianta sinuciderii pentru că vedeta era plină de viață, avea multe preocupări și era pasionată de protecția animalelor, fiind un activist înfocat.

Din păcate, o înregistrare făcută publică de un prieten al Cristinei Țopescu arată că aceasta se afla într-o stare de stres accentuată, fiind îngrijorată de destinul animalelor pe care le îngrijea.

- Advertisement -

Ea a acuzat frecvente atacuri de panică, dar și o senzație de sufocare. Ultima postare pe Facebook a Cristinei Țopescu este din data de 26 decembrie 2019. I-a mărturisit Mihaelei Nunweiller, prietena sa apropiată că o vreme vrea să stea departe de Facebook pentru că nu mai suportă să citească știri cu animale maltratate.

Medicul Monica Pop a declarat la un post de televiziune că vedeta lua medicamente pentru depresie și că aceasta a suferit o cădere în urmă cu un an și jumătate, la moartea tatălui ei Cristian Țopescu, un marcant comentator sportiv.

Varianta sinuciderii ar fi o surpriză pentru cei care au cunoscut-o. Cristina Țopescu era o persoană plină de viață, caldă și extrem de prietenoasă.
În data de 22 decembrie a participat la evenimentele legate de comemorarea celor 30 de ani care au trecut de la revoluție.

Consiliul Național al Audiovizualui a transmis posturilor de televiziune şi de radio rugămintea de a trata cu decenţă şi responsabilitate orice subiect referitor la decesul jurnalistei, cu atât mai mult cu cât legislaţia audiovizualului cuprinde prevederi clare privind obligaţia de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum şi dreptul la viaţă privată, inclusiv pentru familia aflată în suferinţă, anunță News.ro.

CITIȚI ȘI:

* Ștefan Bănică, fost soț al Cristinei Țopescu, mesaj emoționant: „Vei avea un loc special în sufletul meu”

* AUDIO. Apel disperat al Cristinei Țopescu: „Ăsta mă omoară cu zile! Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

* De ce Cristina Țopescu era singură de Crăciun? Avea doi frați după tată, dar relația cu ei era firavă

* Mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Am intrat în panică pentru că toate telefoanele erau închise”

* Cristina Țopescu nu s-a sinucis! 5 indicii că moartea ei a avut cauze medicale

* Moartea Cristinei Țopescu. Stelian Tănase: „Am crezut că era plecată în vacanță”

* La plecarea Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat, buna mea prietenă? De ce n-ai cerut ajutor?

* Jurnalul final al Cristinei Țopescu. Activitatea pe Facebook s-a oprit brusc în seara de 26 decembrie

* FOTO. Cristina Țopescu, protestatara din Piața Victoriei

* Trei câini au urmat-o pe Cristina Țopescu în eternitate. Au murit de sete și de foame, în apropierea ei. Un indiciu clar că jurnalista s-a stins de multe zile, posibil chiar dinainte de Anul Nou

* Îngrozitoare veste! A murit Cristina Țopescu, la nici doi ani după tatăl ei! Avea doar 59 de ani

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -