Medicii legişti au deja o pistă clară în cazul morţii Cristinei Ţopescu

0
7672
Cristina Topescu
Cristina Țopescu era plină de viață și avea o serie de proiecte în desfășurare, Foto: Realitatea Plus/Captura

Moartea jurnalistei Cristina Ţopescu continuă să fie în centrul atenţiei publice, la o zi şi-o noapte după aflarea tragicei ştiri privind trecerea sa în nefiinţă.

Marea dezbatere este legată în aceste moment nu de cauza decesului; aici, medicii legişti au început să facă deja lumină.

După efectuarea autopsiei, a fost stabilită cu aproximație data morții ca fiind în jurul zilei 30 decembrie 2019. În stomacul vedetei TV s-au găsit urme de medicamente, legiştii urmând să facă analiza toxicologică și să afle dacă ele i-au grăbit moartea Cristinei Ţopescu.

A fost găsită în patul din dormitor, îmbrăcată de somn

Deşi iniţial părea că examenul medico-legal nu va putea stabili cu uşurinţă cauza morţii, prinde contur o informaţie tot mai plauzibilă privind felul în care Cristina Ţopescu şi-a dat ultima suflare.

Surse din ancheta privind cauza morţii jurnalistei au declarat pentru Observator că legiştii au deja o concluzie clară: Cristina Ţopescu, 59 de ani, a făcut infarct în somn.
De altfel, ea a fost găsită în patul din dormitorul casei sale din Otopeni, îmbrăcată în haine de dormit, moartea în somn fiind şi prima ipoteză luată în calcul de specialişti.

Surse din Poliţie mai spun că nu a fost găsit niciun bilet de adio, ceea ce îndepărtează teoria sinuciderii. De altfel, prietena şi vecina Cristinei Ţopescu care a sunat duminică seara la 112 a întărit şi ea ideea, într-o postare pe Facebook, că exclude varianta sinuciderii.

Mai mulți apropiați ai Cristinei Țopescu au spus că nu cred în varianta sinuciderii pentru că vedeta era plină de viață, avea multe preocupări și era pasionată de protecția animalelor, fiind o activistă înfocată.

Stresul privind soarta animalelor şi tratamentul antidepresiv

Din păcate, o înregistrare făcută publică de un prieten al Cristinei Țopescu arată că aceasta se afla într-o stare de stres accentuată, fiind îngrijorată de destinul câinilor pe care îi îngrijea.

În ultima vreme, jurnalista a acuzat frecvente atacuri de panică, dar și o senzație de sufocare.

Medicul Monica Pop a declarat la un post de televiziune că vedeta lua medicamente pentru depresie și că aceasta a suferit o cădere psihică, în urmă cu un an și jumătate, la moartea tatălui ei Cristian Țopescu, poate cel mai popular comentator sportiv din România. Dar Mihaela Nunweiller, o apropiată a Cristinei Ţopescu, a susţinut că prietena ei avea supărări minore, „ca noi toţi”, nicidecum depresii soră cu moartea.

În paralel, lumea este puternic contrariată de ce o persoană atât de populară, onestă şi plină de empatie pentru tot ce înseamnă viaţă a putut muri fără ca nimeni să-i fie aproape. Dezbaterea pe acest subiect este încă în toi, psihologii încercând acum să explice de ce o vedetă atât de iubită de public şi de apropiaţi poate ajunge la depresie.

CITIȚI ȘI:

* CTP demască „fățărnicia” Antenei 3! Cristina Țopescu a fost „atacată” de șefii postului TV pentru că nu se tăvălea în mocirlă

* Cristina, ultimul SMS: 23 decembrie, ora 18.02

*Cristina Țopescu, cauza morții. Anchetatorii au două piste: supradoză accidentală de medicamente sau sinucidere

* Ștefan Bănică, fost soț al Cristinei Țopescu, mesaj emoționant: „Vei avea un loc special în sufletul meu”

* AUDIO. Apel disperat al Cristinei Țopescu: „Ăsta mă omoară cu zile! Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

* De ce Cristina Țopescu era singură de Crăciun? Avea doi frați după tată, dar relația cu ei era firavă

* Mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Am intrat în panică pentru că toate telefoanele erau închise”

* Cristina Țopescu nu s-a sinucis! 5 indicii că moartea ei a avut cauze medicale

* Moartea Cristinei Țopescu. Stelian Tănase: „Am crezut că era plecată în vacanță”

* La plecarea Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat, buna mea prietenă? De ce n-ai cerut ajutor?

* Jurnalul final al Cristinei Țopescu. Activitatea pe Facebook s-a oprit brusc în seara de 26 decembrie

* FOTO. Cristina Țopescu, protestatara din Piața Victoriei

* Trei câini au urmat-o pe Cristina Țopescu în eternitate. Au murit de sete și de foame, în apropierea ei. Un indiciu clar că jurnalista s-a stins de multe zile, posibil chiar dinainte de Anul Nou

* Îngrozitoare veste! A murit Cristina Țopescu, la nici doi ani după tatăl ei! Avea doar 59 de ani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.