Scenă șocantă în Alexandria, județul Teleorman. Două tinere au fost prinse la furat, de către vânzătoare, într-un magazin de haine. Una a fost însemnată cu carioca pe față, iar cealaltă – în vârstă de 14 ani – a fost dezbrăcată şi apoi dată afară, în stradă. Și hoața supra-îmbrăcată, și vânzătoarea abuzivă s-au ales cu dosar penal.

Imaginile sunt incredibile. Una dintre fete – cea dezbrăcată ulterior – a îmbrăcat trei perechi de blugi, una peste alta, încercând astfel să le fure.

Prinsă în flagrant, ea a recunoscut că a încercat să fure haine, împreună cu prietena ei. Motiv pentru care amândouă au fost pedepsite.

VIDEO: Atenție, imagini dure!

Cu toate că puteau să le reţină până la sosirea unui echipaj de Poliţie, angajatele au decis să aplice singure legea şi le-au umilit pe cele două tinere prinse la furat.

„Vouă nu vă este ruşine? Uite, fată! Are alte două perechi. A furat şapte perechi de blugi! Chem Poliţia. Noi eram proaste? Noi nu am văzut când ai furat?”, a strigat una dintre angajate către fata care îmbrăcase mai multe perechi de blugi.

Aceasta a fost pusă să se dezbrace, iar în momentul în care a rămas în chiloţi şi în sutien, a fost scoasă afară de angajate, fiind împinsă practic în stradă, deși le implora pe vânzătoare să o lase să-și îmbrace hainele cu care venise.

„Fire-a dracu’ să fii!”, îi strigă vânzătoarea, satisfăcută de isprava ei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vânzătoarea care a dezbrăcată-o pe fată şi a aruncat-o dezbrăcată în stradă, dar şi pentru tânăra prinsă la furat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI: