Firea va coordona campania PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand. Antena 3 și România TV vor susține mediatic operațiunea

2
2573
Dan Voiculescu pregătește reinstalarea Gabrielei Firea în fruntea bugetului de miliarde al Bucureștiului

Gabriela Firea va coordona, începând de săptămâna viitoare, campania prin care PSD și oligarhii încearcă să recupereze Sectorul 1, pierdut în septembrie anul trecut. Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, a declarat duminică seara, la România TV, că fosta primăriță a Capitalei (care e, de asemenea, șefa PSD București și senatoare) va prelua frâiele strângerii de semnături pentru referendumul de demitere a Clotildei Armand.

În calitate de om al lui Dan Voiculescu în PSD, Firea este și cea mai nimerită să coordoneze alianța dintre partid și televiziunile oligarhilor, Antena 3 și România TV, care vor asigura asaltul și sprijinul mediatic.

Ciolacu a anunțat că a trimis o propunere către toate partidele care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1, solicitându-le să facă front comn pe plan juridic și, în același timp, să ajute PSD la strângerea de semnături. Apelul vine într-un moment în care partidul pare să se fi împotmolit, numărul celor dornici să semneze pentru demiterea Clotildei Armand scăzând semnificativ.

Istoria unui război început chiar din momentul înfrângerii PSD și în care Mafia a luat ostatici locuitorii Sectorului 1 

Ciolacu a afirmat duminică, 22 august, că “ne apropiem de 20.000 de semnături”, după ce, pe 8 august, spusese că s-au strâns “peste 15.000 de semnături”. Asta înseamnă că, în ciuda mobilizării întregului activ de partid din Sectorul 1 și a campaniei furibunde de la Antena 3 și România TV, care o “toacă” pe Clotilde Armand zi și noapte, s-au obținut circa 4.000 de semnături în 14 zile: o medie de 285 de semnături pe zi.

Lupta pentru Sectorul 1 s-a declanșat chiar din ziua în care Clotilde Armand l-a învins pe primarul PSD în funcție, Daniel Tudorache. Pentru social-democrați, pentru oligarhi și pentru tot sistemul conectat la banii celei mai bogate administrații locale din România, rezultatul votului din 27 septembrie a fost șocant. Totul fusese pregătit și exista certitudinea că rezultatul va ieși “cum trebuie”.

Numai că o consilieră PNL l-a prins asupra faptului pe un PSD-ist cu vrafuri de procese verbale pe secții de vot completate în alb. Din acel moment, scenariul pregătit de PSD și de oligarhi a deraiat complet. Poliția alertată a descoperit chiar deasupra Biroului Electoral Sectorul 1, într-un sediu ascuns al PSD, alte teancuri de procese verbale și o tablă pe care erau scrise, cu creta, toate secțiile de votare și mai multe coloane cu rezultatele reale și cele “necesare”. Operațiunea s-a blocat și Clotilde Armand a câștigat, spre șocul tuturor.

Încă de a doua zi, Antena 3 și România TV au pus la cale o amplă operațiune de dezinformare-manipulare, inventând așa-zise fraude făcute de USR-PLUS și Clotilde Armand. S-a dat un filmuleț din Biroul Electoral Central în care un delegat al lui Dan Voiculescu (patronul Antenei 3) le-a fost prezentat telespectatorilor acestor posturi drept “membru USR-PLUS care fură saci cu voturi”. În realitate, persoana respectivă era reprezentantul PP-USL, partidul oligarhului.

Refuzul Romprest de a strânge gunoaiele de pe străzi – „bomba nucleară” aruncată de PSD și oligarhi peste noii edili ai Sectorului 1

Campania continuă până în ziua de azi cu noi și noi fake-uri. La un moment dat, de exemplu, posturile de televiziune ale lui Dan Voiculescu și Sebi Ghiță, acompaniate de PSD, au acuzat-o pe Clotilde Armand că a băgat diavolii însediul Primăriei. Motivul: primărița acceptase ca în hol să fie expuse lucrările unor studenți la arte plastice. De curând s-a difuzat un nou filmuleț din Biroul Electoral, din ziua votului, în care o femeie e indicată drept Clotilde Armand, fără să existe vreo dovadă că așa ar fi. Iar exemplele pot continua la nesfârșit.

În paralel, din noiembrie a fost aruncată în luptă compania de salubrizare Romprest. În 2008, fostul primar liberal Chiliman a dat acestei firme (despre care presa a scris că ar fi contectată la serviciile secrete) contract de exclusivitate pe 25 de ani pentru strângerea gunoiului din Sectorul 1 la prețuri exorbitante.

În ajunul alegerile parlamentare din 6 decembrie, Romprest și-a amintit brusc de o datorie de pe vremea fostului primar Daniel Tudorache și a refuzat să mai strângă gunoiul din Sectorul 1. Antena 3, România TV și PSD au pornit instantaneu o aprigă campanie, acuzând noua administrație de incompetență și avertizându-i pe români că așa vor păți dacă vor vota cu PNL sau USR-PLUS.

Ciolacu face apel la celelalte partide să-l ajute după ce ritmul strângerii de voturi a scăzut, în ciuda propagandei televiziunilor și a acțiunilor activului PSD, la 285 pe zi

Gabriela Firea a fost, o vreme, vârf de lance al acestui circ, organizând proteste pe trotuar și chiar dând buzna în sediul Primăriei Sectorului 1, la o ședință convocată de ea și la care n-au fost prezenți decât PSD-iștii.

Pe măsură ce Clotilde Armand a refuzat să plătească acele facturi către Romprest socotite ilegale de Curtea de Conturi și a început să decupleze clientela de partid de la bugetul Sectorului 1, atacurile s-au întețit.

Din iulie, PSD și Dan Voiculescu s-au implicat direct în strângerea de semnături pentru demiterea Clotildei Armand, într-o încercare disperată de a recăpăta controlul asupra Sectorului 1.

Ciolacu simte însă că n-are forța să recucerească doar cu forțele PSD și ale oligarhilor Sectorul 1 – acest corn al abundenței pentru partid și pentru toată clientela din spatele său –, așa că a făcut apel la celelalte forțe politice: “Eu, astăzi, am trimis un acord, un draft, o propunere de acord la toţi liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1, să avem o colaborare cu toţii, atât ca reprezentare juridică, cât şi să ne strângem semnăturile pentru a face referendum. (…) Eu am întins o mână către toate partidele politice, pentru că nu a fost viciat rezultatul numai al Partidului Social Democrat, au fost viciate toate rezultatele. Le amintesc celor de la PMP că pentru 2.000 de voturi nu au intrat în Parlament“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Agenția SUA pentru Medicamente: „Nu tratați Covid-19 cu ivermectină! Nu sunteți cai! Nu sunteți vaci!”. „Dr. Becali” și „dr. Șoșoacă” spuneau exact pe dos

* Bolojan a hotărât: PNL Bihor nu-l susține nici pe Orban, nici pe Cîțu! Fiecare delegat la Congres va vota cum „consideră de cuviință”

* Triumful lui Orban în Bistrița-Năsăud: moțiunea sa a fost votată de 57 din cei 58 de membri ai Colegiului Director Județean

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* Comisarul-hârciog era și pofticios: ca polițist-șef peste două județe, lua șpagă în bani, mașini, terenuri, vacanțe, ceasuri, lucernă, dar pretindea și relații sexuale cu subalternele

* Și „Țăndărică” a semnat pe lista PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Un mare șef de la McDonald’s Brașov chema fete pentru angajare și le racola să se prostitueze. E însurat și are un copil

* Salima Mazari, femeia-guvernator, a scăpat din ghearele talibanilor și se află „într-un loc sigur”! Ea a luptat cu arma în mână împotriva jihadiștilor

2 COMENTARII

  1. ASTE-S VEȘTI… BUNEEEEEEEE, EXCEPȚIONALE chiar: păiii…, cuuu… „VRĂJITOAREA” coordonatoare-de-campanie și cuuu… „LATRINELE” și „GUIȚELE” susținătoare-media/TV, pe „CIUMAȚI” îi așteaptă… maaaari „succesURI” (Sic!), daaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  2. Păi cum fără nicio dovadă că ar fi fost ea???
    Se aude clar vocea ei. (Se distinge bine și r-ul specific… )Ba încă si-a mai și exprimat public mirarea cu privire la acele imagini, după ce ea primise asigurări că nu funcționează camerele de filmat.
    Nu avem voie să ne încredem în oameni. Toți sunt gata să înșele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.