Triumful lui Orban în Bistrița-Năsăud: moțiunea sa a fost votată de 57 din cei 58 de membri ai Colegiului Director Județean

6
759

Moţiunea „Forţa Dreptei”, cu care Ludovic Orban candidează pentru a obţine un nou mandat la conducerea PNL, a primit 57 de voturi din 58 valabil exprimate în şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud.

Ioan Turc, primarul orașului Bistrița și preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, a anunțat sâmbătă seara pe Facebook: „În această după-amiază, în şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud, moţiunea «Forţa Dreptei», prezentată de liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, candidat la preşedinţia partidului, a fost votată cu 57 de voturi pentru, din 58 de voturi valabil exprimate”.

La prezentarea moțiunii sale, Orban a spus că pentru noul mandat în fruntea partidului şi-a stabilit ca obiectiv câştigarea alegerilor din 2024. „Cred că niciun candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal nu poate să se prezinte în faţa partidului fără să-şi asume acest obiectiv”, a adăugat liderul PNL.

Bistrița-Năsăud a fost primul județ în care Ludovic Orban și-a prezentat moțiunea „Forța Dreptei”, cu care candidează la Congresul PNL din 25 septembrie. El face un turneu național, urmând să ajungă în fiecare județ.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Bolojan a hotărât: PNL Bihor nu-l susține nici pe Orban, nici pe Cîțu! Fiecare delegat la Congres va vota cum „consideră de cuviință”

* A apărut poza cu Florin Cîțu arestat în SUA! Deținutul 23665 de la Penitenciarul Story County

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* Comisarul-hârciog era și pofticios: ca polițist-șef peste două județe, lua șpagă în bani, mașini, terenuri, vacanțe, ceasuri, lucernă, dar pretindea și relații sexuale cu subalternele

* Și „Țăndărică” a semnat pe lista PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Un mare șef de la McDonald’s Brașov chema fete pentru angajare și le racola să se prostitueze. E însurat și are un copil

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

* VIDEO. Talibanii, la un pas s-o biciuiască pe corespondenta CNN la Kabul pentru că nu avea și fața acoperită

6 COMENTARII

    • Exact cum am remarcat deja: pe Cățu îl fac-praf, acum, DEZVĂLUIRILE despre perioada-americană, dar mai ales faptul că a uitat să se spovedească MĂCAR (!!!) autorităților-responsabile/competente (dacă nu și opiniei-publice…) atunci când a devenit demnitar (succesiv: parlamentar, ministru, prim-ministru), primind, implicit, certificat-O.R.N.I.S.S., iar în ultimele zile bpmboana-pe-coliva sa este… REFUZUL (!!!) de a răspunde la întrebările legate de trecute sau… prezente (!!!) interacțiuni cu drogurile!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.