A semnat și „Țăndărică” pe lista PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand!

7
1796

Deputatul Alexandru Petrescu (PSD) se laudă că cu noua sa „captură” propagandistică: Ovidiu Lipan „Țăndărică”, fost membru al trupei Phoenix. Acesta a semnat joi, pe lista PSD, pentru declanșarea referndumului de demitere a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Țăndărică” li se alătură lui Robert Turcescu, Mirel Curea, Sorin Roșca Stănescu și Mircea Diaconu, care au semnat deja.

PSD-istul Alexandru Petrescu și-a anunțat „isprava” pe Facebook, la 9 zile după precedenta sa „captură”, numită Mircea Diaconu.

Calendarul semnăturilor anti-Clotilde, pe lista lui Petrescu-PSD

  • 4 august: Robert Turcescu (ziarist EVZ, ex-deputat)
  • 6 august: Mirel Curea (ziarist EVZ)
  • 8 august: Sorin Roșca Stănescu (ziarist RTV, ex-senator)
  • 10 august: Mircea Diaconu (actor, ex-ministru, ex-europarlamentar)
  • 19 august: Oviciu Lipan „Țăndărică” (cântăreț).

Anunțul lui Alexandru Petrescu

„Țăndărică a semnat! Ovidiu Lipan Țăndărică a ales astăzi să se implice in inițiativa de demitere a primarului USR-ist de la Sectorul 1.

Omul și Artistul-simbol, care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate în România comunistă, s-a alăturat demersului nostru.

Ovidiu Lipan își dorește ca, așa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, și Sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetenței.

Suntem din ce în ce mai mulți pentru #capitalacapitalei. Sfidând orice limită a bunului-simț, edilul om-nou și-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa și simulează buna administrare a urbei lansând jumătăți de adevăr pe rețelele de socializare.”

https://www.facebook.com/alexandru.petrescu1975/posts/2653393868287834

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* A apărut poza cu Florin Cîțu arestat în SUA! Deținutul 23665 de la Penitenciarul Story County

* Comisarul-hârciog era și pofticios: ca polițist-șef peste două județe, lua șpagă în bani, mașini, terenuri, vacanțe, ceasuri, lucernă, dar pretindea și relații sexuale cu subalternele

* Schizofrenia sondajelor: IRES (Dîncu-PSD) cotează PNL la 27%, iar Politico la 18%!

* Mizele fundamentalismului etno-religios de factură legionară promovat la „Serbarea de la Putna”

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Un mare șef de la McDonald’s Brașov chema fete pentru angajare și le racola să se prostitueze. E însurat și are un copil

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

* VIDEO. Talibanii, la un pas s-o biciuiască pe corespondenta CNN la Kabul pentru că nu avea și fața acoperită. “Sunt plini de adrenalină sau de… nu știu ce”

7 COMENTARII

    • Șiii…, ORICUM…, în general… TOBOȘARII (ca șiii… PORTARII-de-FOTBAL, de exemplu!) sunt cunoscuți ca fiind cam… NE ABȚINEM SĂ SPUNEM CUM (indiciu: despreee… CAP este vorba; element-ajutător-suplimentar: despreee… INTERIORUL capului!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  1. Mai bine mai tarziu decat niciodata ! Uite, asa aflam care ne sunt jigodiile . Despre Bittman stiam ceva ? Putin, din anii ’80 de la Costinesti. Dar atunci era vedetismul, nu jigodismul politic. Acumm ii vedem in toata splendoarea. Bleah !

  2. Ca timisorean si fan al trupei Phoenix, mi-e rusine de acest prefacut, o fi fost oare unealta securitatii in interiorul trupei? Daca a facut asta, atat acum, cat si inainte, este un porc comunist….merita dispret total. Mie personal mi sa facut greata!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.