VIDEO. Antena 3 și RTV s-au înecat în minciuni. Au „teleportat-o” pe Clotilde Armand în sala cu voturi, „confundând-o” cu o altă femeie!

7
5446

Seară infernală la cele două vârfuri de lance ale propagandei PSD. Vineri, 6 august, Antena 3 și România TV au dus intoxicarea media, în cazul alegerilor locale de la Sectorul 1, pe culmi neatinse. Cele două televiziuni diversioniste au plasat-o pe Clotilde Armand (USR-PLUS) în camera cu voturi, deși femeia din imagini, indicată insistent cu săgeată, nu era Clotilde Armand!

Precizarea fermă a primăriței nu i-a convins pe cei de la Mafia Media – cărora Clotilde Armand le-a tăiat generoasele contracte de publicitate date de fostul primar, Daniel Tudorache (PSD) – să rectifice informația mincinoasă și să ofere publicului adevărul.

Atacul a fost lansat simultan pe cele două televiziuni manipulatoare. Pe ecran, titluri mari, țipătoare:

 • „BREAKING NEWS. Clotilde, cu mâna pe voturi: au apărut noi imagini”;
 • „Imaginile furtului: Clotilde, demisia!”;
 • „Șocant: imaginile care o îngroapă pe Clotilde Armand, ce căuta la voturi”.

Imaginile sunt detonate mai întâi pe România TV (canalul de dejecții al fugarului Sebastian Ghiță) și preluate imediat de Antena 3 (latrina infractorului Dan Voiculescu).

Sursa imaginilor, ușor de intuit, e Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Daniel Tudorache, actualmente deputat PSD. Precizare: în mandatul lui Tudorache, avocatul Drăgan a avut contracte consistente cu Primăria Sectorului 1, de la care a încasat sume de ordinul milioanelor de lei.

Nevasta senatorului Zamfir și avocatul deputatului Tudorache (ambii de la PSD)

Acuzația care bubuie televizoarele: Clotilde Armand ar fi femeia prezentă în sala cu voturi de la Biroul Electoral al Sectorului 1 (BES 1). Femeia respectivă e marcată cu săgeată, să fie clar: e Clotilde Armand, care „are mâna pe voturi”, cum scrâșnește din dinți Oana Stancu-Zamfir, dirijoarea emisiunii de la Antena 3. Precizare: Oana Stancu-Zamfir e actuala soție a senatorului Daniel Zamfir (PSD).

La Antena 3, Oana Stancu-Zamfir are invitați pe măsură, gen Mirel Curea (interlopoidul de la Evz.ro). Prin telefon: Mihai Drăgan, avocatul PSD-istului Tudorache.

La RTV, imaginile sunt „analizate” de alde Gelu Vișan, Codruța Cerva și Oana Lovin. Vișan e de balamuc: „Clotilde Armand ar trebui arestată… arestată direct! Nu cercetată – arestată! Ea, în acest moment, trebuie arestată! Arestată! Trebuie dată ordonanță de reținere pe 24 de ore! Procurorul care conducea operațiunea trebuie arestat și el! Această nemernicie, această mare hoție… Un procuror din această țară, oricare ar fi el, trebuie să se sesizeze acum, fără întârziere, și să declanșeze operațiunea de reținere a lui Clotilde Armand!”.

Chirieac și Ciolacu

Hop și Bogdan Chirieac! „Văzând imaginile respective, îți pui întrebarea: cine este reținut, cine este sub control judiciar? Doamna Clotilde Armand, alți domni și doamne de acolo… De ce nu sunt parte a unui proces penal? Imaginile sunt zdrobitoare. N-am nicio îndoială că n-ar fi reale, că doar nu le-ați făcut dvs. Ați dat imaginile ca la Fox News, ca la CNN… Imaginile sunt tulburătoare”.

Pe ambele televiziuni se cere arestarea de urgență a primăriței de la Sectorul 1, care – după cum sunt prezentate imaginile – „e cu mâna pe voturi”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, urcă pe valul minciunilor apocaliptice și scrijelește pe Facebook, cu semnificative agresiuni la adresa limbii române (pe care i le corectăm, totuși, din respect pentru cititori): „Demisia, Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?! (…) Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!”

Lovitură de măciucă de la Clotilde Armand

Când balamucul e pe final, pagina de Facebook a primăriței le oferă o surpriză neplăcută. Clotilde Armand (care, conform avocatului inamic Drăgan, nu se află în țară) precizează ferm: „Ghinion! Doamna respectivă, indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD, nu sunt eu. Seamănă, dar nu răsare. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Un nou fake-news grosolan, apărut simultan la televiziunile abonate la banii Primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3)”.

Clotilde Armand le mai dă o veste proastă intoxicatorilor: „Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană”.

VIDEO: Minciunile de la Antena 3, orchestrate de Oana Stancu-Zamfir

Clotilde Armand: „Fake-news grosolan! Doamna respectivă nu sunt eu. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile”

„Câteva precizări pentru televiziunile care difuzează imagini cu «Clotilde cu mâna pe voturi!» și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1.

Ghinion! Doamna respectivă, indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD, nu sunt eu. Seamănă, dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la banii Primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3). Sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte.

Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană.

Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: D-le Ciolacu, schimbați-vă ochelarii!”

Cum a relatat site-ul Antenei 3

„Imaginile care o îngroapă pe Clotilde Armand: «A fost acolo, în sala de sortare a voturilor»”

„Noi imagini şi dezvăluiri în scandalul momentului în care este implicată Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Imaginile arată că, în ciuda faptului că a negat că a intrat în sala de sortare a voturilor, Clotilde Armand a fost în respectiva sală.

Pe noile imagini se poate obseva clar că actualul primar al Sectorului 1 a fost în sala de sortare a voturilor, în momentul în care se numărau voturile din saci.

Noile dezvăluiri vin în contextul în care Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare, după ce Antena 3 a publicat imaginile.

Oana Zamfir, jurnalist Antena 3, a prezentat noile imagini la Antena 3.

«Au fost analizate bucată cu bucată, cadru cu cadru, toate aceste imagini. Ne aducem aminte de povestea pe care ne-a servit-o Traian Băsescu cu pixelul albastru. Este şi mai ruşinoasă povestea pe care ne-o serveşte Clotilde Armand. Ce spune dânsa, de fapt? Noi avem o scenă a unei infracţiuni – nu o spunem noi, o spune procurorul de caz. Şi într-o sală unde sunt 20 de oameni care sortează sacii cu voturi, care ar fi trebuit să fie sigilaţi. În tot acest timp, unde este Clotilde Armand? La locul faptei. A fost acolo, în sala de sortare a voturilor», a precizat Oana Zamfir.

Imaginile au fost comentate şi de avocatul Mihai Drăgan, avocatul fostului primar al Sectorului 1, Dan Tudorache.

«Sută la sută, este ilegal. Candidații au dreptul să intre în biroul electoral de circumscripție, au dreptul să asiste, să observe numărarea, renumărarea, orice fel de acțiune asupra voturilor, buletinelor de vot și proceselor verbale.

Nu au voie să intre în sala respectivă, pentru ca altfel ar fi un haos. Nu au dreptul să intre în sala respectivă decât doar în mod excepțional, cu aprobarea unui membru al Biroului și doar sub supravegherea unei persoane, în caz excepțional, a unui președinte de secție, de post, şi asta doar dacă nu se găsește nu știu ce document.

În niciun caz, nimeni nu are dreptul să atingă materialele electorale. Or, ceea ce vedem aici este sortarea voturilor. Ceea ce vedem aici este practic o fraudă.

Somez public pe procurorul Iașinovschi să înceapă urmărirea penală in personam, pentru că mai flagrant decât ce vedem acum nu există», a declarat Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Daniel Tudorache.”

Cum a relatat site-ul România TV

IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1

„România TV a intrat în posesia unor imagini uluitoare cu Clotilde Armand, la scurt timp după alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Candidata USR ar fi fost filmată în timp ce s-ar fi aflat ilegal în camera în care erau depozitaţi sacii cu voturi.

România TV a intrat în posesia unor imagini bombă! Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 ar apărea Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată.

În imagini se vede cum Clotilde Armand ar da directive, ar umbla în sacii cu voturi şi ar sorta buletinele de vot. Accesul în sala cu sacii cu voturi era permis de procurorul Nicolae Sprâncu.

Preşedintele BES este acuzat că ar fi dat mână liberă lui Clotilde Armand să umble în sacii cu buletinele de vot.

«Pe câţiva dintre USR-işti i-am identificat. Clotilde Armand, pe data de 28 (septembrie 2020 – n. red.), a spus că PSD a fraudat. Îl vedeţi cumva pe domnul Tudorache în sală? O vedeţi pe doamna Adriana Bahmuţeanu? Nu vedem niciun alt reprezentat de la alt partid», a declarat Codruţa Cerva, prezentă la dezbaterea din studioul România TV.

De asemenea, Codruţa Cerva a dezvăluit că în imagini apar şi consilieri USR Sector 1.

«Cei pe care i-am identificat şi am spus şi la SIIJ. Este vorba despre Mircea Savin, Diana Buzoianu, Oana Iacob, Andrei Nicolaescu şi Radu Stanciu. Am spus procurorilor că au fost mai mulţi, dar nu îi ştiam pe nume. Repet, în sală se află doar cei de la USR, în condiţiile în care trebuiau să fie şi cei de la PNL, şi de la PSD», a spus Codruţa Cerva.

Gelu Vişan: «Clotilde Armand ar trebui arestată direct. Dacă nu ia măsuri, ministrul de Interne este părtaş»

«Dacă nu ia măsuri, ministrul de Interne este părtaş. Acela este un obiectiv de grad zero în România. Am organizat alegeri din 1994. Nu ai voie în sală absolut deloc. Clotilde Armand ar trebui arestată direct pentru că a furat. Prezenţa ei în sala de voturi… prezenţa candidatului în sala cu voturi se echivalează cu furtul! Acea sală este securizată. Procurorul care a permis acest lucru, şeful BES, trebuie arestat. Ceea ce vedem acum anulează toată revoluţia din România», a declarat Gelu Vişan.

Alte imagini îl arată pe un membru al USR, Radu Stanciu, în prezent consilier, care le dă indicații unor jandarmi, în Biroul Electoral al Sectorului 1.

Imagini explozive cu procurorul Sprâncu, printre sacii cu voturi

De asemenea, camerele de supraveghere au surprins momentul în care un jandarm a pătruns în sala în care se aflau sacii cu voturi şi i-a dat un telefon mobil procurorului Nicolae Sprâncu, care pe data de 29 septembrie 2020 fusese declarat bolnav de Covid.

Cu toate acestea, anchetatorul – îmbrăcat într-o cămasă albastră – apare în timp ce se uită la sacii cu voturi, dând de înţeles că ar fi în căutarea a ceva. Apoi, la un moment dat, ia nişte saci noi şi ulterior începe sortarea voturilor.

«Ceea ce vedem acum este ilegal. Operaţiunea de a verifica se face organizat. Dacă aveai nevoie să verifici ceva, un proces-verbal, se face organizat, în prezenţa tuturor membrilor partidelor politice, a preşedintelui Biroului Electoral de Sector. Preşedintele Biroului Electoral de Secţie de votare nu are ce să caute el personal în voturi», a explicat Gelu Vişan.

Mai mult, procurorul Sprâncu apare în timpi în timp ce aduce saci şi sortează buletine de vot, în ziua în care fusese declarat bolnav de noul coronavirus.

Avocatul lui Dan Tudorache: «În niciun caz, nimeni nu are dreptul să atingă materialele electorale. Or, ceea ce vedem aici este sortarea voturilor, ceea ce vedem aici este practic o fraudă»

Întrebat dacă această acțiune este legală, avocatul Mihai Drăgan a declarat că acest demers este ilegal şi face apel la procurorului SIIJ, Sorin Eugen Iaşinovschi, să înceapă urmărirea penală in personam.

«Sută la sută, este ilegal. Candidații au dreptul să intre în Biroul electoral de circumscripție, au dreptul să asiste, să observe numărarea, renumărarea, orice fel de acțiune asupra voturilor, buletinelor de vot și proceselor-verbale.

Nu au voie să intre în sala respectivă, pentru ca altfel ar fi un haos. Nu au dreptul să intre în sala respectivă decât doar în mod excepţional, cu aprobarea unui membru al Biroului și doar sub supraveghere a unei persoane, în caz excepțional a unui președinte de secție de post, şi asta doar dacă nu se găsește nu știu ce document.

În niciun caz, nimeni nu are dreptul să atingă materialele electorale. Or, ceea ce vedem aici este sortarea voturilor, ceea ce vedem aici este practic o fraudă.

Somez public pe procurorul Iașinovschi să înceapă urmărirea penală in personam, pentru că mai flagrant decât ce vedem acum nu există», a spus Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Daniel Tudorache, la Antena 3.”

Hop și Colonelul!

Spre miezul nopții, intră în joc și colonelul Robert Turcescu. „Să ne trăiască franțuzoaica, zic! Popcorn, vă rog!”, scrie el tâmp-ironic, rostogolind o intoxicare a propagandei PSD. Un articol cu titlul: „Clotilde Armand, filmată în timp ce scotocea în sacii cu voturile de la S1”.

Colonelul nu e interesat și de precizarea primăriței, care spune ferm că în imagini nu e ea. Adevărul nu trebuie lăsat să strice o știre bună! (Bună pentru PSD, evident.)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Robert Turcescu a semnat din nou! De data asta, alături de PSD și AUR, pentru demiterea primăriței Clotilde Armand. Furtună anti-Turcescu pe pagina lui Turcescu

* VIDEO. Sfaturile interlope ale lui Mirel Curea (EVZ) pentru eliminarea lui Mălin Bot: „Îl provoci și îl bați de se cacă pe el”. Dan Andronic și Robert Turcescu se hlizesc

Sinistrul Curea despre vicepremierul Barna: „E băbălău! E bou! E fraier! E labagiu! L-a prins aia în baie”. Infractorul Andronic îi ține isonul

* Șantierul ilegal al lui Robert Negoiță i-a înghițit pe cei doi muncitori lângă Biblioteca Națională! Plângere penală pe numele primarului de la Sectorul 3

* A fost arestat un om al lui Dan Voiculescu, fost deputat al lui Tăriceanu! Își șantaja fostul asociat să-i cedeze un iaz

* RUSOFILIE ȘI PROSTIE. Oana Lovin a fost chemată de patronul restaurantului La Copac să-l hărțuiască pe Dan Barna! „Horațiu mi-a spus: «Ți-am zis să-l aștepți să iasă afară, să nu faci asta înăuntru!»”

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Motociclistul Trică Mitici e la a doua crimă pe șosele! Judecat pentru moartea unui biciclist în 2014, arestat pentru cea a unui trotinetist în 2021

* Tata era lider sindical al polițiștilor, fiica presta dansuri orientale și fura curent! Beizadeaua a fost parașutată în Poliție și la Transelectrica

* Lacheii lui Lukașenko, expulzați de la Olimpiadă! Cei doi antrenori au forțat-o pe atleta rebelă să se întoarcă în Belarus, dar n-au reușit

7 COMENTARII

 1. Clotilde Armand a fost la usa (perfect legal), dar n-a intrat in sala numararii voturilor.

  Deosebiri evidente dintre cele doua persoane:
  – femeia din sala e mai „grasuta”;
  – femeia din sala e incaltata cu niste adidasi albi, disproportionat de mari, pe cand Clotilde e incaltata cu pantofi (filmarea de la lift);
  – si cel mai evident: persoana din sala are parul mult mai lung decat Armand (cf. fotografiilor facute in zilele alegerilor)…

 2. In tara in care presedinte este premirul de la Grivco, A3 si RTV care in tarile civilizate si-ar fi pierdut demult licentele nu doar pentru ca sunt finantate din bani furati de doi infractori dovediti de justitie felix puscariasul si ghita, nici macar nu sunt deranjate de noul CNA cu forte noi de la PNL si USR!CNA ramane carpa infractorilor mincinosi! Saptamana aceasta a fost una dintre cele mai gretoase, aceste cocine Tv s-au intrecut pe ele insele la nerusinarea in a minti cu seninatate, in a spune ca negrul e alb si albul e negru, in a inventa atat in cazul doamnei Armand cat si in cazul lui Malin Bot. Daca de la iohannis si ciolos premier in 2016, care au certat la unison ANAF-ul cand a pus proprire pe bunurile A3 pentru a recupera o parte din banii furati de felix motanul poporului roman nu avem asteptari, dan barna si restul USR+ nu au nicio scuza pentru lipsa de reactie decat complacerea in baltoaca minciunii si a manipularii!

 3. Bravo CNA, bravo Barna si cei care v-ati plasat niste carpe de caractere ca sa rezolve problema minciunilor colosale pe care le vantura de ani de zile televiziunile infractorilor rosii!!!!
  RUSINE CNA!!!!!!
  In ce tara traim cand minciunile si manipularile crase sunt litera de lege iar cei care legifereaza inchid ochii la mizeriile infractorilor?!?! Dl toma ori cum il cheama pe noul om din CNA crede ca inchizand ochii le cumpara bunavointa infractorilor de la televiziunile mincinoase?!?!
  Inca nu intelegeti ca lumea s-a saturat de minciuni si manipulare?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here