SENZAȚIONAL! Cel înfierat de Gâdea că „dosește” sacul cu voturi pe dulap e membru PPU-SL, partidul lui Dan Voiculescu! Antena 3 s-a înecat în propria manipulare. Cel mai mare fake-news din istoria presei române!

16
2680
Scena sacului cu voturi pus pe dulap: cel care acționează este membru PPU-SL (partidulețul lui Dan Voiculescu)!

„Dezvăluirile” lui Mihai Gâdea, miercuri seară, la Antena 3, despre o presupusă fraudă electorală făcută de „un comando” al USR-PLUS, se dovedesc a fi o cacealma istorică, un fake-news de proporții apocaliptice, o minciună care-l scoate în afara civilizației.

Dan Milea, membru USR implicat în alegerile de la Sectorul 1, scoate la lumină câteva informații esențiale. El explică imaginile luate de Antena 3 de la Poliția Locală a Sectorului 1 („poliția personală” a primarului PSD-ist Dan Tudorache) și face o precizare senzațională:

Omul care „intră în încăperea cu saci” și „pune un sac pe un dulap” se numește Gâlcă Mihai Florentin și e membru al PPU-SL, partidul lui Dan Voiculescu!

Și, culmea, nici măcar nu face vreo ilegalitate, nu „dosește” voturi (cum s-a înfierat în emisiune), ci urmează o procedură perfect legală, sub supravegherea șefului Biroului Electoral al Sectorului 1 (BES1), de meserie procuror!

Dacă lucrurile stau așa cum scrie Dan Milea pe Facebook, Antena 3 se află într-o culpă cosmică și ar trebui să-i fie retrasă imediat licența de emisie! Iar Gâdea își asigură titlul de cel mai sinistru personaj care a activat vreodată în mass-media din România! Un manipulator înfiorător, care nu are ce căuta pe ecranele televizoarelor, pentru că e pericol public!

Precizările lui Dan Milea

„Joi seară au apărut imagini filmate cu telefonul de pe monitoarele Poliției Locale și transmise în direct către Antena 3.

În imaginea filmată luni noapte, la ora 12 noaptea, apare un coleg din USR, observator la fața locului, împreună cu alte două persoane (despre care nu își mai aduce aminte cine sunt, el stând acolo două zile pline, aceste persoane putând fi și alți doi membri ai BES), însoțiți de șeful BES1, care este procuror, și un membru BES care ia un sac (care era desigilat) din sala cu saci.

Mai apare un film în care un tip intră în încăperea cu saci și pune un sac pe un dulap. Colegul mi-a spus că acela este un membru BES1 și membru al partidului PPU-SL și se numește Gâlcă Mihai Florentin. Deci, cine fura și ce fura din camera cu saci?

Eu am fost membru și în Birou Electoral de Sector, și în Biroul Electoral Municipal, deci știu care sunt procedurile în timpul validării voturilor.

Ce se vede acolo este ceva foarte normal. Procuroul șef de BES, împreună cu un mebru al Comisiei, iau un sac pentru a verifica ceva, cel mai probabil procesul-verbal, o listă suplimentară, voturile anulate sau orice altceva. Iar ei au fost însoțiți de observatorii USR, care două zile s-au ținut scai de ei ca niște umbre.

Asta face o Comisie Electorală: verifică și validează. Acel sac a fost dus în sala plină cu reprezentanți și a fost verificat. După care a fost dus înapoi, cu siguranță, în sala cu saci păzită de jandarmi.

Nu sunt urmăritor al Antenei 3, dar în seara asta am avut impresia că văd o continuare a filmului «Wag the Dog». Impostorii ăștia chiar au audiență?”

După ce a pus sacul cu voturi pe dulap, omul lui Dan Voiculescu iese din sala cu saci și revine în secția de votare

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

16 COMENTARII

 1. Au invatat sistemul ciocardelesc , golanesc si jagardelesc sa fure si sa dea vina pe altii nerecunoscand nici cand sunt prinsi la furat . Niste javre ordinare . Vai de mama noastra daca nu scapam de aceste javre ordinare .

 2. din cate se vede romanii nu mai vor sa fie condusi de romani ci de straini ,este un lucru foarte rau asta ca nimeni nu iubeste romania mai bine ca un roman adevarat.

 3. romanii intotdeauna au votat dezastruos nu au stiut pe cine sa aleaga si de fiecare data au dat cu nuca in gard cum se zice, chiar si acum la alegerile de primar.

 4. Mama ce s-au activat javrele pizdoneze pe aici.
  Hai bai sa facem alegeri pana iesiti voi.
  Idiotii astia nu inteleg ca structura electoratul este alta.
  Nu mai merge cu noi va dam.
  Oamenii vor o calitate a vietii.
  In Cluj faci genoflexiuni sa-ti iei un bilet pentru transportul in comun.
  In unele orase vorbim de smart city iar in altele de ajutoare sociale pentru aia care nu pot sa munceasca pentru ca au fost raciti cand erau mici.
  De aici de la munte ii salut pe fratii mei de la malul marii.
  Va iubesc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here