Mihai Șora, înjurat de un PSD-ist de la Ambasada României din SUA: „Ce mai faci c..t alterat cominternist! Javra dracului, sper să nu apuci Crăciunul”

3
4049
Mesajul trimis de diplomatul român Chivel Porumb către filosoful Mihai Șora

Filosoful Mihai Șora, care pe 7 noiembrie va împlini 105 ani, a relatat pe contul său de Facebook că a primit un mesaj de la un diplomat român din SUA, care l-a insultat și înjurat. Șora a atașat și o captură a mesajului trimis de Chivel Porumb, care pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe figurează ca persoană de contact pentru New York pentru promovare comercial-economică.

Textul trimis de Chivel Porumb este nu doar incalificabil, dar și de un nivel gramatical vecin cu analfabetismul: „Ce mai faci măi căcat alterat cominternist! Ați adus, javra dracului, România în genunchi și sper să nu prinzi Crăciunul! Hai că împuțit destul aerul acestei planete!“.

Vehemența numitului Porumb este explicabilă. În urmă cu 4 ani, el se lăuda, pe contul de Facebook, că a participat la o acțiune a lui Ilan Laufer, fostul model pus de PSD ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat în Guvernul Tudose.

Administrația publică din România e plină de mii de astfel de Chivel Porumb, persoane vag alfabetizate cu care PSD a sufocat în ultimele trei decenii sectorul bugetar și care au dus la incapacitatea statului de a reacționa chiar și în fața celor mai mari crize și pericole – așa cum este pandemia actuală, de exemplu.

Răspunsul lui Mihai Șora: „Am primit, de-a lungul vieții, multe amenințări cu moartea. Mulți dintre cei ce mi le-au aruncat peste gard s-au prăpădit între timp. Dumnezeu să-i ierte“

Răspunsul lui Mihai Șora la mesajul grobian al PSD-istului a fost unul ironic: „Am primit, de-a lungul vieții, multe amenințări cu moartea de la oameni din Servicii, acoperiți sau descoperiți, tovarăși de nădejde ai ceaușismului târziu «reconvertiți», după 1990, la afaceri cu statul, diplomație, gazetărie-coroi și alte obligații de partid. Când nu sunt amenințări propriu-zise, iau forma unor stropșeli, ca aici, «urări» arzătoare de moarte rapidă (și în chinuri, de preferință), croite după același calapod ideatic și lexical. Mulți dintre cei ce mi le-au aruncat peste gard s-au prăpădit între timp. Dumnezeu să-i ierte.

De domnul Chivel Porumb nu auzisem până acum 10 minute, când i-am descoperit răvașul în cutie.

Domnul Chivel Porumb este diplomat român.

Ne reprezintă țara peste hotare, în Statele Unite, având rang de ministru «însărcinat cu afacerile» la New York.

Filosofia dumnealui de viață, așa cum o putem afla aici:

https://www.facebook.com/chivel.porumb.3,

stă sub semnul lui Seneca:

«Poți desluși caracterul unui om observând doar felul în care primește laudele».

Firește, domnul Chivel Porumb nu l-a citit pe Seneca; a cules un citat și l-a agățat pe frontispiciu. Dacă l-ar fi citit, ar fi aflat, din Scrisorile către Luciliu, că moartea nu ne cheamă la ea în ordinea descrescătoare a vârstei.

Sănătate tuturor“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Antena 3, amendată de CNA cu 60.000 de lei pentru mesajele conspiraționiste promovate de Răzvan Dumitrescu

* AUDIO. Călugărul nebun de la Mănăstirea Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!” / „Vaccinul ne transformă în hibrizi” / „De locul injecției se lipesc magneți” / „Vor să omoare 95% din populația lumii” / „Extratereștrii îl pun pe Antihrist în fruntea Guvernului Mondial”

* VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

* Mama medicului conspiraționist din Iași a fost ucisă de Covid, la 72 de ani. Fiul-doctor a convins-o să nu se vaccineze, dar vinovat e Fauci!

* Și a doua rundă de negocieri PNL – PSD a eșuat. Nici PSD, nici USR nu acceptă aberația „guvernului minoritar”. Cîțu are acum de ales: Guvern cu miniștri USR sau PSD?

* VIDEO. Cîțu continuă să-l saboteze pe Ciucă: „Nu există flexibilizare! Avem mandat doar pentru un guvern minoritar PNL-UDMR”

* VIDEO. Orban, a doua demisie din trei. Atac năprasnic la Iohannis: „PNL să se întoarcă cu spatele la chiriașul de la Cotroceni!”

* USR și AUR au votat pentru ca Iohannis să-și justifice averea în Parlament, dar PSD-iștii Grindeanu, Firea și Dâncu l-au salvat pe președinte de această umilință

* A murit Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Mărturii despre despărțirea lor, la intervenția brutală a Elenei Ceaușescu

* Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a fugit în Mexic de frica interlopilor, după ce a făcut datorii uriașe

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here