FBI a arestat un trumpist care pregătea o „caravană armată” cu ținta Washington. Numele lui: Eduard Florea!

0
1022
Localizarea casei lui Eduard Florea, pe care au percheziționat-o agenții FBI, în cartierul Queens din New York

Un bărbat din New York a fost arestat după ce FBI a percheziționat marți seară o casă din cartierul Queens. Arestarea a avut loc în urma amenințărilor online care ar fi fost postate după revoltele din 6 ianuare, de la Capitoliul din Wahington, au spus oficialii, potrivit NBC New York.

Suspectul, identificat ca Eduard Florea, a fost arestat de FBI în baza unei acuzații legate de arme, a declarat un oficial al forțelor de ordine. FBI nu a făcut comentarii cu privire la acuzații specifice, confirmând doar că a fost făcută o arestare.

Locuința perchiziționată se află în apropiere de Elliot Avenue și 76th Street din Middle Village, a spus purtătorul de cuvânt al FBI.

Florea, despre care se credea că este responsabil pentru amenințările online, nu pare să fi fost la Capitoliu în timpul protestelor violente din 6 ianuarie, a declarat o sursă din forțele de ordine.

Unele dintre postări ar fi vorbit despre organizarea unei caravane armate pentru a se îndrepta spre Washington D.C., în urma protestelor care au dus la moartea a 6 persoane (dintre care 2 polițiști), au spus doi înalți oficiali ai legii.

Nu e clar dacă Florea avea arme acasă. El are în „palmares” o arestare și o condamnare, pentru acuzații de deținere a armelor în 2014, potrivit unui înalt oficial al FBI.

Eduard Florea a fost condamnat la un an cu executare după ce Poliția a găsit peste două duzini de arme în posesia sa în Staten Island, a declarat oficialul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Donald Trump, pe jumătate demis: 222-197 în Camera Reprezentanților! Cei 10 republicani care au votat împotriva sa. Decisiv va fi votul din Senat

* Trumpiștii ar pregăti „un protest macabru”, „cel mai mare protest armat din istoria SUA”, pentru a-i executa pe congresmenii democrați și „câțiva republicani”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here