Bruce Willis a fost dat afară din farmacie pentru că a refuzat să poarte mască. „Covidiot!”, i-au strigat americanii furioși

0
1822
Bruce Willis

Celebrul actor Bruce Willis (65 de ani) a stârnit numeroase critici în mediul online după ce a fost surprins fără mască de protecție într-o farmacie din Los Angeles. Pentru că a refuzat să respecte restricțiile impuse de autorități, acesta a fost dat afară. Ulterior, vedeta a recunoscut că ceea ce a făcut a fost „o eroare de judecată”, scrie BBC.

Actorul din „Die Hard” a fost fotografiat luni în timp ce intra și ieșea de la o farmacie din capitala statului California fără să aibă fața acoperită cu o mască. Acesta ar fi deranjat oamenii de acolo pentru că nu a respectat măsurile de protecție și ar fi fost rugat să părăsească farmacia.

Ulterior, actorul a recunoscut că a greșit și a îndemnat lumea să respecte în continuare măsurile impuse de autorități.

„A fost o eroare de judecată. Rămâneți în siguranță toți și haideți să continuăm să purtăm mască”, a declarat acesta pentru revista „People”.

Cu toate acestea, mai mulți internauți au reacționat și l-au numit „Covidiot”.

Anul trecut, primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, a ordonat ca măștile de protecție să fie purtate în permanență în spațiile publice, pentru a ajuta în lupta împotriva Covid-19.

De la începutul pandemiei de coronavirus, peste 889.000 de persoane au fost infectate şi mai mult de 11.800 au murit în Los Angeles. Totodată, ambulanțele din Los Angeles nu mai preiau pacienți cu șanse mici de supraviețuire și au primit ordin să conserve pe cât posibil rezervele de oxigen.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Donald Trump, pe jumătate demis: 222-197 în Camera Reprezentanților! Cei 10 republicani care au votat împotriva sa. Decisiv va fi votul din Senat

* Trumpiștii ar pregăti „un protest macabru”, „cel mai mare protest armat din istoria SUA”, pentru a-i executa pe congresmenii democrați și „câțiva republicani”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here