marți, februarie 27, 2024
AcasăUmorVIDEO. Dansatoarea Urlătoare! Cea mai penibilă bâțâială din istorie pe o melodie...

VIDEO. Dansatoarea Urlătoare! Cea mai penibilă bâțâială din istorie pe o melodie celebră Pink Floyd

-

The Wall. Pink Floyd. Fără cuvinte. Doar privim, ascultăm și râdem până ne dor fălcile. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

10 COMENTARII

  • Vai de capu’ bietului balerin care ar trebui s-o prindă-n brațe după câte-o voltă-n aer: ăla, săracu’, rămâne îndoit/înțepenit pe-viață!

 1. Toti cei care ati ridiculizat o femeie corpolenta dansand sunteti mult mai ridicoli decat femeia in cauza si demonstrati ca locul vostru nu este in UE printre popoarele civilizate, alaturi de partenerul strategic SUA unde miscarea #Me Too a contribuit decisiv la daramarea lui Trump misoginul. Misoginismul si mai ales body shaming-ul, adica insultele la adresa cuiva care nu se incadreaza fizic la un standard de frumusete pe care l-ati practicat in turma la adresa acestei femei, sunt pedepsite dur de de lege in multe state UE cu a caror democratie stati toata ziua in gura si de unde va este frica ca va scoate AUR! Diana Sosoaca merita criticata si mai ales amendata de autoritati pentru ca nu poarta masca si nu respecta restrictiile starii de alerta, dar nu pentru ca isi exprima opinia in mod liber si mai ales dupa felul in care arata si danseaza!!! Civilizatia si democratia nu arata ca AUR si Socoaca, tragic este ca nu arata nici ca voi si voi in fariseimul vostru nici macar nu va dati seama!

  • Băiii…, nene „tudor”OV…, CÂT DE „SOFISTICAȚI” (Sic!) AȚI DEVENIT VOI, ăștia care treceți periodic pe la casieriile-secrete ale RUSIEI-PUTINISTE: acum, MAI-NOU, „o-dați-pe-după-cireș”, „LA-DERUTĂ”, ca să ne-adormiți vigilența, numindu-ne… „trumpiști” și „antieuropeni” tocmai pe noi, cei care încercăm s-o STOPĂM pe SCROAFA-FASCISTĂ fabricată în laboratoarele CRIMINALULUI-de-la-Kremlin!!!!!

   NU ține, măi SLUGOI-PUTINIȘTI, ne-am prins de(spre) JALNICA voastră manevră!!!!!!!!!!

 2. Credem că Roger Waters s-ar împușca dacă ar afla la ce a ajuns să fie folosită piesa compusă de el: la un miting al… FASCIȘTILOR-PUTINIȘTI!!!

  Dacă ar mai vedea-o și pe „Miss-Piggy”-de-Dâmbovitza bâțîindu-și MEZELURILE pe cântecul săuuu…

 3. Pe mine mă îngrijorează „adunătura” adulatorilor acestui grotesc și malefic personaj. Dacă eu aș fi făcut în piață semnul hitlerist, cum l-a făcut scabroasa asta, azi aș fi fost de 48 ore în arest. Dar România are autorități fără autoritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -