Covid-19 lovește și grupul Divertis. Toni Grecu, internat în stare gravă la „Matei Balș”. Tratamentul l-a salvat

0
2897
Toni Grecu

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, a trecut prin momente grele. Celebrul umorist a fost internat în stare gravă la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, din Capitală, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Tratamentul a avut însă efect, iar artistul se simte mult mai bine și se apropie de externare.

„Toni Grecu este la Spitalul «Matei Balș». A fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, a anunțat Gândul.ro joi dimineață, citând surse medicale.

Se pare însă că starea de sănătate a actorului s-a îmbunătățit. După un nou set de analize, el a fost anunțat că peste câteva zile ar putea fi externat. Tratamentul cu medicamente anti-virale și anti-coagulante, aplicat la „Matei Balș”, a dat rezultate în cazul lui Toni Grecu.

Toni Grecu a detaliat pentru Paginademedia.ro: „Nu e o formă ușoară, cert, dar nici ca în știrea inițială, cum au zis unii. Nu am fost și nici nu sunt la ATI (Anestezie – Terapie Intensivă – n. red.). Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul și mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”.

Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia”

Întrebat cum i-a schimbat viața pandemia de coronavirus, Toni Grecu mărturisea, în primele zile ale anului 2021, că era mult mai frumos atunci când toate străzile erau pline de viață. Actorul dezvăluia că în fiecare dimineațăi pleacă de acasă „din reflex”, dar dă o tură prin oraș și se întoarce acasă, pentru că că nu este angajat nicăieri!

”Referitor la «telemuncă» – eu plec în fiecare dimineaţă de acasă din reflex. Mă duc în parcare, iau maşina și mă duc la muncă. Partea proastă este că eu nu sunt angajat nicăieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acum și îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa și ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu, citat de Mediafax, la începutul acestui an.

Toni Grecu are o viață activă: merge 5-7 km prin pădure

Toni Grecu duce o viață disciplinată, face sport și este atent la greutate. Toate acestea l-au ajutat să învingă boala și îi vor fi de folos și în săptămânile de refacere de după externare, când va trebui să lupte cu sechelele lăsate de Covid-19.

Toni Grecu nu şi-a luat casă degeaba în zona Grădinii Zoologice din zona Băneasa, la margine de București. Liderul Divertis profită de pădurea din apropiere şi aproape zilnic iese la plimbare.

Toni Grecu face kilometri întregi prin pădurea Băneasa / Foto: BLITZ

„Înarmat” doar cu o sticlă de apă, Toni Grecu (61 de ani) merge singur pe poteci, în ritm alert, câte 5-7 kilometri. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute într-o astfel de drumeţie, ce a durat circa o oră şi jumătate. Pozele au fost realizate în prima săptămână a lunii ianuarie 2021.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Studiu oficial: persoanele vaccinate cu BioNTech-Pfizer nu transmit virusul! Lovitură năucitoare încasată de conspiraționiști

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

* „Atacurile violente” la adresa lui Ivan Patzaichin au venit de la președintele USR Sulina! Repudiat de partid, acesta și-a dat demisia, dar Patzaichin nu se răzgândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here