Dragnea mănâncă „doar produse românești”, dar în geacă Polo Ralph Lauren. Și îi înjură pe străini

4
3468

Ipocrizia marelui dușman al străinătății, Liviu Dragnea, a fost taxată de un cititor al site-ului ziaristii.com, Constantin Stoica, printr-o postare pe Facebook.

Dezvăluire: geaca purtată de Liviu Dragnea la mitingul PSD de la Craiova n-a fost fabricată în Vrancea sau la Brăila! La o privire atentă, pe geacă se observă sigla unei celebre firme occidentale.

Textul lui Constantin Stoica

 • „«Patriotul» Dragnea, în geacă Polo Ralph Lauren, mănâncă rahat pe săturatelea, anunțând totodată pensionarii că EL mănâncă numai «produse românești». Și înjură companiile occidentale.”
 • „O nouă dovadă de ipocrizie și populism ieftin din partea lui Liviu Dragnea. El a lansat, joi seară, noi atacuri la adresa multinaționalelor, după care a dorit să sublinieze cât este de patriot, spunând că de Paști va avea la masă «numai produse românești».”
 • „«Să fim sănătoși, să trecem de Paște și o să vă rog să facem o emisiune în care să vorbim pe larg despre cum se comportă multinaționalele la noi în România. Eu nu sunt nebun, noi nu suntem nebuni, doar că ne batem pentru țara asta», a atacat Dragnea companiile occidentale la Antena 3.”
 • „Apoi a ținut să arate cât este de patriot. «De Sărbători stau cu Irina, cu familia. Am reușit ca de data asta să avem pe masă numai produse românești. N-o să am roșii proaspete, dar am roșii în bulion, făcute de noi acasă», a mai spus Dragnea.”
 • „Același «patriot» Liviu Dragnea s-a afișat însă cu o geacă Polo Ralph Lauren, recent, în fața unei mulțimi de oameni sărmani aduși de prin satele din jurul Craiovei. O astfel de haină costă în jur de 300 de euro, adică alocația socială pe două luni a celor mai mulți dintre participanții la mitingul de la Craiova.”

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Nu Iliescu l-a răsturnat pe Ceaușescu , stătea bine mersi la Editura Pedagocica și aștepta probabil la o cafea sa fie invitat sa preia conducerea statului.
  Este un individ care a sjuns la o varsta înaintată și probabil ca ne pune aceeași placa cu teroriști -securiști , o diversiune ordinara care a dus la peste 1000 de morți , țineri care au crezut in libertate dar ne uitam in jur astăzi și vedem unde ne-a dus “ democrația “ , panarama de lideri politici care ne umfla capul cu tot felul de prostii !!!!

  • Terenul agricol s-a vândut pe 26 Bush Foundation Decembrie 1989. Dacă nu au păstrat cooperativele agricole pe model polonez agricultura românească s-a prăbuşit. Ca să aduci mâncare din Europa înseamnă să cumperi cu valută pe care n-o produci cu alte ramuri industriale şi îndatorezi România, în ultimii ani pe inflație.

 2. Liviu Dragnea este un cârciumar. Se va duce acolo unde istoria l-a dus pe Nicu Ceauşescu, adică către un mormânt. Liviu Dragnea nu e matematic un român. Miroase a mongol cu alergii medievale. Bombonica Prodana era nevasta lui care îl aducea cu picioarele pe pământ. Au venit luptele libere cu liberalii şi mongolul Dragnea s-a curățat în anul meiu 2019. Nu îi dau şansa lui Săvoiu Stelian. A fost un timp cât legea rabinului MOSES Rosen mergea ca unsă în frumosul land dacic. Dar sclavul nu este omul liber. Sclavul are menirea să respecte pe stăpân. Nu pentru masă şi casă ci pentru a pune piciorul pe nava Speranța. Muncim bine avem viitor. Primăriile locale să împartă afacerile. Să creeze locuri de muncă plătite să acopere inflația anuală care nu e joc de poker.

  Liberalii trebuie să producă mâncare. Dacii sunt industria şi nu agricultura. Dacă agricultura merge pe trendul așteptat de rabin putem afirma că am creat economia României pe model american. Vor fi 2 ani de foc. 2020-2024. Vor muri bătrâni şi copiii nu vor sărăci. Sau dimpotrivă. Rolul politicului este ca legea scrisă a Lirei Sterlină să fie producție şi bunăstare. Londra şi prințul Harry Wales sunt regii bunăstării din România. Munca devine un rol important spre care tinde moneda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here