Discurs penibil al primăriței Firea: „Nu-l iau pe Dragnea la mine acasă, nu suntem iubiți. El e cu Irina, eu sunt foarte măritată cu Pandele”

7
4699
Nașa și fina

O emisiune de o rară stupiditate a fost găzduită vineri de Antena 3. Moderatoarea Alessanandra Stoicescu și-a asumat un evident conflict de interese: a invitat-o pe nașa sa de cununie, Gabriela Firea, și a tratat-o ca pe o rudă, nu ca pe un politician.

Pe filiera Firea – Stoicescu sunt sifonați lunar zeci de mii de euro, uneori sute de mii de euro, din banii bucureștenilor. Bugetul Primărie Capitalei este jefuit sistematic, banii fiind dirijați spre trustul de presă al lui Dan Voiculescu. Campanii întregi, finanțate de Primăria Capitalei, sunt derulate pe Antena 3 sau pe alte televiziuni voiculesciene.

În emisiunea finei sale, Gabriela Firea a confirmat că a închis conflictul cu Liviu Dragnea – „pentru binele bucureștenilor”, bla, bla, bla. Primărița Capitalei s-a lansat într-o argumentație ridicolă, stupidă, cu accente manelisto-țățești.

Firea: „S-a spus că eu și domnul Dragnea ne-am certat și ne-am împăcat, de parcă am fi iubiți. Nu poate fi vorba despre așa ceva, pentru că nu suntem doi logodnici care se ceartă și se împacă. Nici domnul Dragnea nu mă ia acasă la dânsul, pentru că este cu Irina, nici eu nu-l iau la mine acasă, pentru că sunt foarte măritată cu Florentin Pandele și nu am de gând să divorțez”.

Jenant! Penibil!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

 1. Firea nu greșește mult la primărie. Dan Voiculescu pe linia Germaniei aduce firme germane în România dar comisionul minim îl ia de la primăria Bucureşti. Dan Voiculescu este cel mai onest securist al SIE după comunism. A câştigat la Haga procesul Grivco versus România. Avocatul strălucitor la Haga a fost Abraham Pavel. Promovarea PSD la Antena 3 Bucureşti nu e gratuită. Nu am renunțat cu toții la monedă. Realitatea TV promovează pe dolari mulți partida liberală, care dolari vin de la Federal Reserve spre Elveția. Eu prefer să plătesc din bugetul capitalei dar nu mai mult de 3 milioane dolari pe cei de la Antena 3 Bucureşti. Bugetul primăriei Bucurestului e de 1,5 miliard dolari spre 2.000.000.000 dolari cu programul de taxe numit „Visecol”.

  România trebuie să accepte că moneda tipărită pune la pământ inflația curbă Gauss liberală din România şi Rusia. Masoneria, Clubul Lion şi Rotary s-au reîntors la muncă. Sunt multe probleme după decembrie 2018 când am format Edenul pe Pământ care din ianuarie 2019 nu a fost acceptat de Netanyahu. Acum luptăm militar să formăm binele. Firea poate mai mult la primărie. Piețele alimentare trebuie să se opună magazinelor şi concernelor europene ca Aldi, Lidl şi Kaufland sau Carrefour. Bucureştiul are nevoie de parcuri verzi şi de parcări de tipul celei din Mannheim de la Gară. România va importa definitiv 1.000.000 de nord coreeni pentru firmele dacilor din Carpați. Sunt cei mai bine pregătiți muncitori din Asia. Limba română se învață uşor.

  Paşte Fericit celor cu suflet mare!

  • A plecat personalul medical si paza in concediu de Paste si ai gasit un birou deschis, cu pc si acces la internet?
   De cate zile nu ai mai luat tratamentul pentru psiho maniaci depresivi?

  • Pleaca mah javra PSD-ALDE la Moscova sau Beograd! O bere la gardul ambasadei Rusiei nu se mai da? cacatul lui Putin nu a mai sosit? Iar postezi de la groapa Glina, voma de balena rosie ce esti! Gunoaie ca tine ar vrea sa vada Romania ca gubernie in Federatia Rusa…. O sa fie razboi civil daca asta va doriti si tot nu vom iesi din UE. Spune asta TRADATORILOR NEAMULUI ROMANESC, VOMELE BOLSEVICE PSD-ALDE. Bah GUNOIULE NU VETI PUTEA DA ROMANIA LUI PUTIN CA SA PUTETI FURA LA NESFARSIT… Va vine si voua, postacilor PSD-ALDE randu… unul cate unul veti pleca in alta lume!

 2. Nomades, Dan Voiculescu NU a fost in SIE odată doar dacă l-ați întreba cum i-a dat vânt directorului cipriot de la Crescent de și- a făcut avere pe spinarea lui înainte de 1989.
  Despre Antena 3 “ are grija “ sa le plătească onorarii grase in special acestui individ de Livache care la alegerile europarlamentare dacă ca obține in jur de 21/23% ( cel mai slab rezultat din istoria PSD fost PDSR ca sa dea bine la Internațională Socialista un pas de intrare in PES) ar trebui sa părăsească imediat conducerea partidului. Dar ai cu cine ? Toți pr lângă ei sunt niște lingăi și inalfabeti ca si el, va pleca când membrii PSD de rând , cei onesti ii vor spune sa plece altfel individul asta nu se da plecat. Așa ceva nu s-a mai întâlnit ca un infractor sa pună mâna pe partid și sa-l transforme in PSDragnea!!! Este noaptea minții ce se întâmpla in acest PSD astăzi datorită acestui borfaș care pana la urma îl va duce la faliment politic. Ca om de stânga NU voi accepta ca acest partid sa mai rămână asupra acestui bezmetic de politician care habar nu are pe ce lume trăiește!!! Toată camarila lui de politicieni după europarlamentare vor fi istorie și sa vezi atunci migrație de parlamentari PSD care vor cauta sa se arunce in barca altui partid. Zdragnea la nici 12/15% nu va mai avea sa facă cu slugile sale doua nu vor mai putea face nicio șmecherie , după ce ca au adus justiția la nivelul cel mai de jos.
  Deci , sa numărăm câte zile va mai păcăli membrii PSD acest individ , mai ai Livache nici o luna și vei fi istorie!!!!!!Asta este locul de finiș pentru toți politicienii din România care confunda partidul de orice culoare politica cu feuda sa personală!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.