Doctorița-„precupeață” se vaccina doar în epoca PSD. 2017: „Recomand tuturor vaccinul antigripal”. 2020: „Categoric, nu mă voi vaccina!”

0
3706

Cu toate că și-a câștigat notorietatea prin meseria de medic oftalmolog, Monica Pop (67 de ani) a început să migreze tot mai des spre alte domenii. Mai nou, știe dinainte ce efecte adverse grave pot avea vaccinurile anti-Covid, deși acestea n-au apărut încă pe piață, iar pentru calitatea lor garantează instituții medicale prestigioase.

Emite tot felul de bazaconii, de teorii ale conspirației, valabile numai pentru Covidioții ce protestează în Piața Victoriei sau în cea a Universității, în frunte cu ex-pușcăriașul ex-ministru ex-europarlamentar Adrian Severin.

Una dintre aberații: cine se va vaccina, va face leucemie! Replicile au venit rapid și au fost devastatoare, mai ales cele venite de la dr. Gabriel Diaconu („minte, spune prostii”) și de la publicistul Cristian Tudor Popescu („vorbește exact ca o precupeață de la piață”). Contrareplica Monicăi Pop, la adresa lui CTP, a fost chiar de precupeață: „afirmații scelerate, de om bolnav”.

A citit cumva dr. Pop prospectul noului vaccin, care nu ne-a fost livrat încă? Mai degrabă, studiind declarațiile ei anterioare despre vaccinare și vaccinuri, fostul manager al Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București dă de înțeles că se vaccinează numai în funcție de partidul care se află la guvernare.

De pildă, constatăm că în 2017, în plină epocă PSD, cu Dragnea la butoane, Monica Pop îndemna românii să se vaccineze dacă vor să aibă o imunitate crescută la infecții.

„Nedormitul duce la scăderea imunității. Trebuie să dormim cel puțin 6 ore pe noapte. La fel, și stresul ne scade imunitatea. Recomand tuturor vaccinul antigripal, pe care și eu l-am făcut și m-a protejat”, a spus doctorița într-o emisiune la Antena 3.

Trei ani mai târziu, aceeași Monica Pop se declară revoltată de o eventuală campanie de vaccinare împotriva Covid-19. Nu mai e PSD la guvernare, ci PNL, care asigură interimatul până la alegerile de luna viitoare.

Unde și-a manifesta dr. Pop furia? Tot la Antena 3, unde în 2017 ridica în slăvi vaccinul antigripal.

„Categoric, nu mă voi vaccina și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în 3 luni. Cum puteți să știți dumneavoastră ce se întâmplă peste 3 ani? Dacă faceți leucemie – Doamne ferește! – după vaccinul ăsta?!”, a tunat ea.

Nu la fel a gândit dr. Monica Pop atunci când a făcut ședințele de chimioterapie pentru cancerul de colon, deși știa că acestea pot avea efecte adverse deosebit de grave.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.