CTP despre doctorița antivaccinistă de la Antena 3: „Vorbește exact ca o precupeață la piață. Își bate joc de colegii ei de breaslă”

1
11189
CTP - Monica Pop

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că se va vaccina împotriva Covid-19, deoarece toate vaccinurile care vor ajunge pe piață vor fi de încredere, fiind certificate de organismele medicale europene. El îi critică pe cei care fac campanie împotriva vaccinului, spunând că ar fi de discutat inclusiv dacă aceste campanii agresive afectează cumva siguranța națională. Gazetarul dă exemplul jalnic al doctoriței Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, mare propagandistă din fauna Antenei 3.

CTP are cuvinte grele pentru dr. Monica Pop, care – deși este infecționistă, ci oftalmolog – a susținut la Antena 3, fără vreo minimă dovadă, că există riscul ca noul vaccin să provoace leucemie. O afirmație iresponsabilă, care i-a adus critici dure din partea unor colegi de breaslă.

„Această doamnă oftalmolog își bate joc de colegii ei de breaslă. Vorbește exact ca o precupeață la tarabă”, a spus gazetarul vineri seară, la Digi 24.

Cristian Tudor Popescu despre antivacciniști

„Nu e vorba de un vaccin Noviciok sau, mă rog, Sputnik

* „Există o serie de cetățeni care nu au de gând să se vaccineze. Dar nu numai asta, că dacă ar fi numai asta, tot ar fi bine, dar care fac și o propagandă sălbatică împotriva acestui vaccin printre ceilalți cetățeni, care spun: «Domnule, vreau să mă lămuresc, să vedem datele, să întreb, vedem cum funcționează, ce spun specialiștii».”

* „Mai spun ceva acești cetățeni: «Aștept să văd ce se întâmplă cu ceilalți, cu cei care se vaccinează; dacă mor, atunci nu mă mai vaccinez». Cu asta nu pot fi de acord. În primul rând, pentru că eu, de pildă, mă voi vaccina. În ce condiții? În condițiile în care acest vaccin are aprobările tuturor organismelor europene specializate. Deci, nefiind vorba de un vaccin Noviciok sau, mă rog, Sputnik, fiind vorba de un vaccin testat și răs-testat de către organismele medicale europene și mondiale, practic asta rezolvă problema pe care și-o pun cei care așteaptă să vadă ce se întâmplă cu ceilalți. Nu e nevoie, pentru că sunt mii și mii de oameni testați înainte ca acest vaccin să fie livrat pe scară largă în întreaga Europă. Această testare se face înainte, nu trebuie să se facă pe cetățenii români și să ne lămurim noi, ceilalți, care stăm în expectativă, dacă mor sau nu.”

„Viruși bipezi foarte periculoși, care dezinformează agresiv, creează panică”

* „Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși, care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. Ce spune, la televizor, în văzul țării: «Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul, și fac toți. Faceți copilului dvs. vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani.»

Vorbește exact ca o precupeață la piață: «10 ani, hai, 5 de la mine»

* „Dânsa vorbește despre leucemie, virus și vaccin și mai înainte vorbește despre «inducție genetică»: vaccinul produce «inducție genetică». Nu ne spune ce înțelege dânsa prin «inducție genetică». Vorbește despre domenii ale științei medicale – genetică, oncologie, hematologie, virusologie epidemiologie. Toți medicii profesioniști din aceste domenii sunt făcuți afiș. Această doamnă oftalmolog își bate joc de colegii ei de breaslă din toate aceste domenii. Va să zică, acest vaccin se cercetează de câteva luni și doamna oftalmolog știe ea că face leucemie vaccinul, că face «inducție genetică». Probabil are un laborator acolo unde lucrează, la oftalmologie, are un laborator mai performant decât tot ce au AstraZeneca, Pfizer, Moderna; are acasă, cred, că la spital nu poate să aibă, acolo tratează probleme de ochi. A făcut cercetări dânsa și a adus aceste previziuni în domenii fundamentale ale medicinei, în care colegii ei sunt niște imbecili neputincioși. Ne spune doamna oftalmolog. Vorbește ca o precupeață la piață: «10 ani, hai, 5 de la mine». Discută această doamnă medic exact ca o precupeață la tarabă. Și se numește medic, om de știință – ar trebui să fie.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.