miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMainDEMENȚĂ! Dr. Monica Pop, șefă de spital, îi sperie pe români că...

DEMENȚĂ! Dr. Monica Pop, șefă de spital, îi sperie pe români că vor face leucemie dacă se vaccinează anti-Covid

-

Antena 3 continuă să joace un rol de o toxicitate extremă pentru România, oferindu-le tribună celor care promovează teorii neargumentate despre pandemie și vaccinuri. În studioul postului de televiziune patronat de oligarhul Dan Voiculescu a venit miercuri seara medicul Monica Pop, manager la Spitalul de Oftalmologie din București. Deși ea însăși are specializarea oftalmologie și ar trebui să aibă puțină rigoare științifică, Monica Pop a băgat spaima în cei din studio și în publicul din fața micilor ecrane cu afirmații nesusținute de nicio probă.

Monica Pop a afirmat că vaccinul anti-Covid este unul “făcut pe genunchi” și că are efecte secundare devastatoare, iar cei care-l vor folosi se vor îmbolnăvi, în câțiva ani, de leucemie! Afirmațiile au produs consternare chiar și în platou, deși acolo stăteau pe scaune personaje obișnuite să propage zi de zi informații neverificate și zvonuri alarmiste.

“Categoric nu voi face vaccinul! Și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze!

Una din afirmațiile foarte grave făcute de Monica Pop miercuri seara a fost aceea că vaccinul anti-Covid are efecte secundare grave, motiv pentru care este total împotriva vaccinării! Deși acuzația este extrem de serioasă, de natură să fie ulterior folosită de tot ecosistemul conspiraționiștilor pentru a îndemna o populație și așa derutată de propagandă, Monica Pop nu a adus niciun argument în sprijinul afirmației.

Până și liota de personaje învechite în manipulări din platou – Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Marius Pieleanu, Adrian Ursu, Bogdan Chirieac, Titus Corlățean – a dat înapoi în fața Monicăi Pop. Dar doctorița și-a văzut de drum și, când a fost întrebată dacă se va vaccina împotriva Covid, a răspuns: “Vă dați seama că nu! Categoric nu! Și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze atât timp cât acest vaccin e făcut în 3 luni!”.

- Advertisement -

În realitate, la vaccinurile dezvoltate de BioNTech și Moderna s-a lucrat din martie până în noiembrie, adică 9 luni, de trei ori mai mult decât a spus Monica Pop. În general, la dezvoltarea unui vaccin se lucrează între 12 și 18 luni. În cazul vaccinului anti-Covid, procesul a fost mai rapid și pentru că mobilizarea de forțe a fost excepțională, unică în istoria medicinei mondiale. Niciodată nu s-au mobilizat atâtea resurse financiare și atâtea institute de cercetare, de stat și private, din toate colțurile lumii, pentru a găsi un vaccin eficient pentru o boală.

Aceasta este explicația reală a faptului că noul vaccin a fost dezvoltat în 9 luni și nu în 12, ca în alte cazuri.

„Domnu’ Gâdea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…“

Pentru publicul Antenei 3, și așa ținut permanent în teroare și încrâncenare de aparatul propagandistic al lui Dan Voiculescu, emisiunea de miercuri seara a fost una care a întărit teoriile conspirației din jurul epidemiei și al vaccinării. Este un lucru extrem de grav, mai ales că telespectatorii Antenei 3 sunt mai ales pensionarii, oameni în vârstă care sunt în prima linie a riscului de deces în cazul infectării.

- Advertisement -

Adrian Ursu, unul dintre invitații lui Gâdea, a alimentat suspiciunile, fiind evaziv când a fost întrebat dacă se va vaccina. El a spus că “mă voi informa, în momentul de față n-am informații”.

Monica Pop a intervenit în discuție cu o nouă șarjă: “Cum n-aveți informația, domnul Ursu? Cum puteți să știți dumneavoastră ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie – Doamne ferește! – după vaccinul ăsta?! Cum poți să știi inducția genetică pe care o face ăsta… Peste 5 ani ne putem vaccina!“.

Managerul Spitalului Oftalmologic a supralicitat apoi: “Acest vaccine nu e autorizat!”. În mod evident, cele două vaccinuri nu sunt încă autorizate pentru că abia s-au terminat studiile clinice. Companiile BioNTech și Moderna urmează să ceară autorizare, iar autoritățile medicale vor lua o decizie după ce vor verifica siguranța produsului.

Deși obișnuiți să susțină cele mai năstrușnice scenarii, cei prezenți în emisiunea Antenei 3 au ezitat să i se alăture Monicăi Pop miercuri seara

Însă campania de teroare, nesusținută de niciun argument, a continuat nestingherită în platoul Antenei 3. Monica Pop a repetat amenințările, din nou fără să aducă vreun argument.

“Domnu’ Gâdea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți… Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani! Eu am fost pro vaccin sigur și pentru asta am primit și amenințări cu moartea. Dar acum eu sunt împotriva acestui vaccin! Eu sunt pro unui vaccin, dar nu a unuia făcut pe genunchi care poate avea efecte secundare. (…) Noi nu obligăm populația să facă vaccin împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar încercăm să obligăm populația să se vaccineze pentru o boală în care nu spune nimeni că 15 bolnavi din 100 au făcut forme grave și 85 la sută sunt vindecați. Nu poți să obligi populația să se vaccineze!”.

Nimeni din studioul Antenei 3 nu i-a cerut Monicăi Pop să spună de unde știe că noul vaccin le va provoca leucemie celor care-l vor folosi

Această discuție este amplă și mulți medici spun, în privat, că siguranța unui vaccin se dovedește după 3 ani. Dar nimeni nu poate spune acum că “pericolul e foarte mare” și nici că vor apărea boli din cauza vaccinului anti-Covid.

Asemenea afirmații sunt cu totul neobișnuite mai ales din partea unui medic, care se presupune că este obișnuit cu o anumită rigoare științifică și că lucrează cu date certe, concrete, și nu pe baza zvonurilor sau a bănuielilor.

În plus, Monica Pop a mai introdus un element de dezinformare în discursul său din platoul Antenei 3: nicăieri în lume populația nu va fi obligată să se vaccineze, așa cum pretinde managerul Spitalului de Oftalmologie. Vaccinul anti-Covid va fi opțional, la latitudinea fiecăruia.

Pe parcursul acestor afirmații extrem de grave, nimeni din studioul Antenei 3 nu i-a cerut Monicăi Pop să spună de unde știe că noul vaccin va provoca leucemie peste 5-10 ani și nici n-a corectat-o când a prezentat informații false precum cea cu obligativitatea de a face vaccin.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. […] Pentru publicul Antenei 3, și așa ținut permanent în teroare și încrâncenare de aparatul propagandistic al lui Dan Voiculescu, emisiunea de miercuri seara a fost una care a întărit teoriile conspirației din jurul epidemiei și al vaccinării. Este un lucru extrem de grav, mai ales că telespectatorii Antenei 3 sunt mai ales pensionarii, oameni în vârstă care sunt în prima linie a riscului de deces în cazul infectării, conform ziaristii. […]

    • Doamna Monica Pop a devenit noua Monica Tatoiu. Se pricepe la orice, in toate domeniile posibile. Ce ar zice oare d-na dr daca un infectionist s-ar da cu parerea despre operatiile de cataracta sau despre tratamentul glaucomului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -