miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsDialog halucinant la RTV. Ciolacu: "Să scăpăm odată de Clotilde Armand!". Ciutacu:...

Dialog halucinant la RTV. Ciolacu: „Să scăpăm odată de Clotilde Armand!”. Ciutacu: „Așa să ne ajute Dumnezeu și Maica Domnului!“

-

Un dialog năucitor, fără nicio legătură cu noțiunea de presă, televiziune sau conduită politică din partea unui lider politic, a avut loc marți seara, la postul România TV, deținut de oligarhul fugar Sebastian Ghiță. Marcel Ciolacu, președintele PSD, și Victor Ciutacu, așa-zis moderator al emisiunii unde fusese invitat politicianul, s-au dezlănțuit în atacuri furibunde împotriva Clotildei Armand și a USR-PLUS. În timp ce debitau minciuni și acuzații nedovedite la foc automat, unul a anunțat că mobilizează activul de partid pentru a o demite pe primăriță, iar celălalt a invocat sprijinul divin!

Atât Ciolacu, cât și Ciutacu au motive cât se poate de palpabile pentru un comportament atât de isteric chiar și la aproape 10 luni după pierderea alegerilor la Sectorul 1 de către PSD. Clotilde a lovit direct în interesele financiare atât ale grupărilor oculte din spatele social-democraților, cât și ale televiziunii lui Sebi Ghiță.

Decuplarea de la bugetul public al Sectorului 1 a clientelei de partid și tăierea contractelor de publicitate cu România TV sunt motivele pentru care atât Ciolacu, cât și Ciutacu sunt măcinați de o ură atât de puternică.

Ca de obicei, din septembrie încoace, construcția emisiunii a plecat de la acuzații nedovedite până azi – că USR-PLUS ar fi fraudat alegerile la Sectorul 1. Este un narativ al PSD și al televiziunilor controlate de oligarhi care reflectă exact inversul realității – oamenii lui Daniel Tudorache au fost prinși cu vrafuri de procese verbale completate și aflate în birouri situate chiar deasupra Biroului Electoral de sector.

- Advertisement -

Imediat după acel scandal, Antena 3 și România TV au montat o diversiune în care au arătat un om de-al lui Dan Voiculescu căutând în sacii de vot și pe care l-au prezentat ca fiind de la USR. De atunci (și au trecut aproape 10 luni!) au repetat povestea, conform dictonului „o minciună repetată de 1.000 de ori devine adevăr“.

Marți seara, în baza acestei diversiuni, Ciolacu a anunțat că le-a cerut membrilor PSD să se implice în adunarea de semnături pentru un referendum de demitere a Clotildei Armand, iar Ciutacu, după ce a repetat invențiile privind frauda, a cerut ajutorul lui Dumnezeu și al Maicii Domnului!

Dialogurile au fost notate de Aktual24.ro și sunt halucinante

Ciolacu: Sunteți siguri că bucureștenii din Sectorul 1 au votat-o pe Clotilde Armand? Eu nu mai sunt sigur.

- Advertisement -

Ciutacu: Eu am dat imaginile alea cu tineri cu rucsăcei în spate, așa că eu am o obligație de rezervă. Eu sunt convins că au furat alegerile, dar pe mine nu mă ajută la nimic chestia asta!

Ciolacu: Se vrea ca SIIJ-ul să fie desființat cât mai rapid ca să nu se afle. Îi anunț că oricum e prea târziu. S-au ridicat peste 1.000 de saci de la tribunal, unde erau duși, la poliție. Părerea mea este că s-a terminat numărătoarea (…). Lipsesc vreo 20 și ceva de secții de vot, buletinele și procesele verbale. Au fost 166 de secții. Dumneavoastră vă dați seama ce nivel de fraudă a fost la Sectorul 1? Chiar nu răspunde nimeni? Eu cred că președintele biroului electoral de sector ar cam trebui să răspundă ce s-a întâmplat acolo. Am informații. Se va afla tot adevărul. (…) Lumea este hotărâtă să semneze pentru referendum, categoric! Se strâng semnături, am spus ca susținem orice inițiativă cetățenească de strângere a acestor semnături. Eu, dacă aș locui în Sectorul 1, aș strânge semnături. Îi încurajez pe toți membrii de partid (să strângă semnături – n.red.). Îi rog pe toți membrii de partid și simpatizanți să strângă semnături, să scăpăm odată (de Clotilde Armand – n.red.).

Ciutacu: Să ne ajute Dumnezeu și Maica Domnului!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

* Noul CNA, amendă-record pentru Antena 1! Sorin Ovidiu Bălan trata abject o amenințare cu moartea: „Așa se iubesc ei”. După 4 luni, bărbatul și-a omorât soția și pe fiul ei de 14 ani în curtea bisericii

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3! El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

* La PNL Timiș, adepții lui Cîțu au schimbat yalele de la intrare, iar cei ai lui Orban au rămas pe-afară! Deputat: „Partid luat captiv de niște primitivi!“

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* AUR s-a făcut de râs în Moldova: a luat sub 0,5%! Moldovenii au fost mai deștepți decât românii: au înțeles câte parale fac provocatorii de pe orbita Rusiei

* Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

* Revoltă anticomunistă în Cuba. Președintele țării asmute populația împotriva protestatarilor: „Toți comuniștii să iasă pe străzi! Să înfrunte provocările într-un mod hotărât, ferm și curajos! Ordinul de luptă a fost dat: în stradă, revoluționari!”

* VIDEO. CFR Cluj s-a chinuit îngrozitor să elimine campioana Bosniei. A fost salvată de noua regulă a UEFA și de golul minunat al lui Chipciu, în minutul 118. Urmează stânca Gibraltarului!

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Si CNA-ul de ce nu le amendeaza pe rusinile astea de la ghita fugarul TV?!Numai cretinisme si minciuni debiteaza seara de seara, in special cu „rezistii” imaginari care fac si dreg!

  2. CNA s-a schimbat pe ici, pe colo, dar nu in locurile esentiale…

    Un CNA care si-ar fi indeplinit macar partial atributiile ar fi aplicat atatea amenzi acestui post de propaganda incat l-ar fi adus in faliment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -