duminică, aprilie 21, 2024
AcasăNewsRobert Negoiță reîncepe "Borduriada" în Sectorul 3! El schimbă bordurile pe care...

Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3! El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

-

Reales în septembrie anul trecut, cu majoritate zdrobitoare, de locuitorii Sectorului 3, primarul Robert Negoiță n-a pierdut vremea în noul mandat și a demarat tradiționala campanie de reînlocuire a bordurilor abia schimbate acum câțiva ani.

Datele arată că Negoiță are grijă să facă aceste schimbări de borduri după ce câștigă un nou mandat, cu câțiva ani înaintea următoarelor alegeri, pentru ca locuitorii să uite de afacere. Bordurile care vor fi înlocuite în 2021-2022, scria HotNews, au mai fost schimbate în 2018 și în 2014!

În aprilie, când jurnaliștii de la HotNews l-au întrebat cum e posibil așa ceva, să schimbi bordurile o dată la 3-4 ani, Negoiță a spus că „arată oribil, au fost o soluție nefericită“, s-au degradat și a acceptat că “în viață mai și greșim”. Problema e că acest gen de „greșeli“ e decontat exclusiv de locuitori, ale căror taxe se duc pe borduriade inutile pentru oraș, dar atractive pentru edil și camarila sa.

Noua borduriadă va costa locuitorii Sectorului 3 o nimica toată: 320.000 de euro

Acordurile-cadru pentru borduriada ediția 2021-2022 din Sectorul 3 sunt, arată o anchetă a publicației Libertatea, de 140.000 de euro pentru borduri și 180.000 de euro pentru pavaje. Așadar, în total, 320.000 de euro.

- Advertisement -

Pentru prima parte a proiectului, contractul de 79.000 de euro a fost câștigat de firma Symmetrica din Verești, județul Suceava. În funcție de nevoi, primăria se va extinde cu comenzile până la plafonul de 320.000 de euro.

Acordul-cadru, prevăzut a se întinde pe doi ani, prevede achiziția a 2.000 – 9.000 metri liniari de borduri mici din beton, 4.000 – 15.000 metri liniari de borduri mari din beton, 2.000 – 10.000 borduri roșii, 800 – 5.000 borduri-curbă roșii.

În stilul clasic al lui Robert Negoiță – care, la fel ca și Florentin Pandele, din Voluntari, „zboară“ mereu sub radarul DNA –, lucrările de înlocuire a bordurilor din Sectorul 3 au început în luna martie, deși contractul a fost câștigat de firma Symmetrica din Verești abia trei luni mai târziu, pe 16 iunie!

- Advertisement -

O altă activitate foarte îndrăgită de Negoiță este cea a înlocuirii pavajelor. Acum au fost cumpărate pavaje de culorile roșu, negru și maro.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rezultate finale în Moldova: partidul Maiei Sandu a luat 52,80%, iar în Parlament va avea 60,35%. Comuniștii proruși au scăzut la 27,17%

* AUR s-a făcut de râs în Moldova: a luat sub 0,5%! Moldovenii au fost mai deștepți decât românii: au înțeles câte parale fac provocatorii de pe orbita Rusiei

* Lașitate: tot grupul PSD a fugit din Parlamentul European la moțiunea privind condamnarea legii anti-LGBTQ din Ungaria

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* Medic din Iași despre colegul său conspiraționist: „A încălcat Jurământul lui Hipocrate. Medicii trebuie să-i educe pe oameni în pandemie”

* Comisia Europeană: România are cea mai mare creștere economică din UE în 2021 – 7,4%. Urmează Irlanda, cu 7,2%

* Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă. Acuzații grave: „Se stinge fără ajutor. E o atitudine medievală!”

* Revoltă anticomunistă în Cuba. Președintele țării asmute populația împotriva protestatarilor: „Toți comuniștii să iasă pe străzi! Să înfrunte provocările într-un mod hotărât, ferm și curajos! Ordinul de luptă a fost dat: în stradă, revoluționari!”

* Puștiul român care uimește planeta: la 16 ani, bate recorduri mondiale și câștigă titluri europene la înot. „Când accelerează, ceilalți par că rămân pe loc”

* Italia e campioana Europei, Argentina e campioana Americii de Sud! Amândouă au câștigat în deplasare – în Anglia, respectiv Brazilia

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -