miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMainVictimizare nerușinată la Antena 1: "Aştept să mă omoare cineva pe stradă......

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

-

Amenda de 150.000 de lei (peste 30.000 de euro) aplicată marți de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) postului Antena 1 a scos în evidență și nerușinarea cu care realizatoarea emisiunii „Acces Direct”, Mirela Vaida, a tratat o ediție abjectă pe care o prezentase în urmă cu patru luni.

8 ianuarie 2021: Mirela Vaida i-a avut invitați în studio pe Ramona și Irinel, doi soți din județul Argeș. Femeia se plângea că bărbatul a bătut-o „de mii de ori”, că o ținea în sclavie și o amenința cu moartea. Realizatoarea emisiunii a tratat cazul în registru de divertisment, mergând pe titluri iresponsabile: „Ramona și Irinel, dragoste cu năbădăi”, „Ramona şi Irinel, schimb de replici spumoase”, „Ramona şi Irinel, acuzaţii şi dezvăluiri şocante”. Sinistrul tablou a fost completat de afirmațiile lui Sorin Ovidiu Bălan, invitat permanent al emisiunii: „Așa e iubirea… o variantă de iubire”, „Aşa se iubesc ei”, „Oamenii care se iubesc încep să semene”.

16 mai 2021: Irinel îi omoară pe Ramona și pe fiul ei de 14 ani (dintr-o căsătorie anterioară), cu zeci de lovituri de cuțit, în curtea bisericii din satul Drăghici, comuna Mihăiești, județul Argeș.

17 mai 2021: Mirela Vaida face o emisiune în care vânează audiența prin prezentarea dublei crime din Argeș. Nu prezentă nici cele mai vagi scuze pentru ediția din 8 ianuarie, când i-a avut invitați pe Ramona și Irinel și i-a tratat ca pe niște personaje de cancan. Mai mult, realizatoarea emisiunii „Acces Direct” se victimizează penibil, în mod repetat, și aruncă vina pe autorităţi.

- Advertisement -

Monologul nerușinat al Mirelei Vaida (17 mai 2021)

„Un concubin gelos i-a tăiat gâtul unui copil de 14 ani. Aştept să mi se întâmple şi mie asta! Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare cineva copiii”

„Doamnelor şi domnilor, bine v-am regăsit! E un fel de a spune, pentru că – trebuie să recunosc – sunt extrem de revoltată, şi asta pentru că de ieri, de când am aflat cu toţii vestea cutremurătoare, că o femeie şi copilul ei de doar 14 ani au fost ucişi sub lovituri crunte de cuţit aplicate de concubinul femeii, care era gelos pe ea, vă spun sincer că am fost extrem de traumatizată şi încă sunt.

Şi vă spun de ce. Pentru că nu mă simt nici eu, şi cred că nici dumneavoastră, în siguranţă într-un stat în care facem apel la 112, în care sunăm la Poliţie, în care facem plângeri penale, într-un stat în care suntem atacaţi – eu cu pietre şi femeia aceea cu cuţitul la gât.

Un copil de 14 ani şi-a pierdut viaţa pentru că un concubin gelos i-a tăiat gâtul. Vă rog să mă iertaţi – aştept să mi se întâmple şi mie asta! Probabil că aştept să mă omoare cineva pe stradă, chiar dacă am făcut plângeri la Poliţie, aştept să se întoarcă atacatoarea să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât. Aştept să ne omoare cineva copiii, pentru că autorităţile nu-şi fac treaba.”

- Advertisement -

„Ne spun deontologii că «ne-am săturat de mizeriile de la „Acces direct”». Care mizerii?!”

„Suntem o emisiune în direct, în România, suntem a doua televiziune ca audienţe în România. Se uită la noi sute de mii de oameni. Autorităţile ştiu foarte bine subiectele pe care noi le tratăm. Se fac că nu ne aud. Primim amenzi de la CNA, somaţii de la stat, de ce?

Ne spun oamenii deontologi că «ne-am săturat de mizeriile de la „Acces direct”». Care mizerii?! Astea pe care vi le prezentăm? Oameni criminali lăsaţi liberi de către Poliţie şi de către stat, care ne omoară copiii? O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă ieri în curtea bisericii de către concubinul ei gelos, care a adus-o pe 8 ianuarie în platoul acesta, să o pună la detectorul de minciuni, pentru că el credea că ea îl înşală. Femeia a făcut detectorul de minciuni, a arătat că nu-l înşală, bărbatul a promis pubic că o lasă în pace, după ce a mai ameninţat-o cu moartea pe ea şi pe copilul ei.”

Mirela Vaida – 8 ianuarie 2021

„Trebuie să murim cu toţii, să ne găsim cadavrele pe caldarâm, să ne trezim sub cuţite şi să vedem că ne mor şi copiii…”

„I-am atras atenţia eu, personal, pe 8 ianuarie, în acest platou, în direct, că ceea ce face el este o ameninţare şi că Poliţia se poate autosesiza. Femeia a făcut nenumărate plângeri la Poliţia din Argeş, s-a sunat de nu ştiu câte ori la 112. Nimeni nu a făcut nimic. Procurorii nu au făcut nimic, Poliţia nu a făcut nimic, statul român i-a lăsat să moară. O femeie de 38 de ani şi un copil de 14 ani, care nu are nicio vină, au murit ca nişte animale, înjunghiaţi.

Şi eu stau şi mă întreb: cât să vă mai spunem că trebuie să ne trezim? Că vă arătăm atacatori şi agresori şi criminali liberi pe stradă, pe care nimeni nu-i deranjează cu nimic. Trebuie să murim cu toţii, să ne găsim cadavrele pe caldarâm, să ne trezim sub cuţite şi să vedem că ne mor şi copiii, şi noi, şi familii şi trei vieţi curmate dintr-o lovitură?

Cine răspunde pentru aceste vieţi? Pe mine, ca cetăţean, cine mă protejează în această ţară în care plătesc taxe şi impozite şi în care am dreptul să fiu apărată?! Cine – mai repet şi mă repet şi voi repeta în fiecare zi – cine ne protejează? Cine răspunde pentru trei vieţi curmate?”

„Câţi să mai murim?”

„Cine răspunde pentru viaţa nevinovată a unui copil de 14 ani care a murit în curtea bisericii, după ce noi l-am avut pe acel infractor în platou? A stat la un metru de mine, la un metru de mine, acest bărbat, Irinel. Acest criminal a fost aici în platou, şi-a arătat faptele, şi le-a spus, le-a verbalizat.

Ce să facă mai mult o femeie? A murit. Dumnezeu cu mila. Au murit şi ea, şi copilul ei. Câţi să mai murim? Cine răspunde pentru asta? Este o întrebare pe care v-o spun ca mamă, ca om, nu ca moderator, nu ca persoană publică, de aici, de la emisiunea asta care se ocupă cu «mizerii».

Astea sunt mizeriile pe care statul român le menţine şi cred că statul român este direct participant la aceste crime şi cred că statul român este la fel de infractor ca şi criminalul care a luat viaţa acestor doi oameni nevinovaţi.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Noul CNA, amendă-record pentru Antena 1! Sorin Ovidiu Bălan trata abject o amenințare cu moartea: „Așa se iubesc ei”. După 4 luni, bărbatul și-a omorât soția și pe fiul ei de 14 ani în curtea bisericii

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3! El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

* La PNL Timiș, adepții lui Cîțu au schimbat yalele de la intrare, iar cei ai lui Orban au rămas pe-afară! Deputat: „Partid luat captiv de niște primitivi!“

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* AUR s-a făcut de râs în Moldova: a luat sub 0,5%! Moldovenii au fost mai deștepți decât românii: au înțeles câte parale fac provocatorii de pe orbita Rusiei

* Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

* Turiștii români vor mai putea intra în restaurantele din Grecia doar dacă sunt vaccinați sau au test negativ

* Revoltă anticomunistă în Cuba. Președintele țării asmute populația împotriva protestatarilor: „Toți comuniștii să iasă pe străzi! Să înfrunte provocările într-un mod hotărât, ferm și curajos! Ordinul de luptă a fost dat: în stradă, revoluționari!”

* Câți bani va primi fiecare dintre cele 24 de echipe de la Euro 2020. Italia ia suma maximă oferită de UEFA

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Ha(o)leiii…, mânca’ț’așșș…, ăștEa, de la Ceneauuu…, vrea să moară copiii meiii…, gura lor să nu mai manânceee…, e DUȘMANI-de-DUȘMANI!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -