Și Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, e infectat cu coronavirus! Bergodi, antrenorul Craiovei, e suspect

0
2037

Dan Petrescu este primul antrenor din fotbalul românesc confirmat ca fiind infectat cu coronavirus! Fostul internațional în vârstă de 52 de ani, tehnicianul campioanei CFR Cluj, a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19, informează gsp.ro. El este al 10-lea caz din lotul ardelenilor.

În acest moment, continuarea campionatului devine foarte problematică pentru CFR Cluj. Fără antrenorul principal, dar și fără numeroși jucători și membri ai staffului (antrenori secunzi, masori, kinetoterapeuți), e greu de spus cum mai poate juca această echipă ultimele 3 etape din Liga 1.

Dan Petrescu, aflat în izolare împreună cu întregul lot la baza FRF de la Mogoșoaia, după depistarea primelor cazuri în echipă, ar urma să fie transportat cu o ambulanță la Cluj, unde va fi internat pentru minimum 48 de ore.

La Dinamo sunt 10 jucători bolnavi, la CSU Craiova antrenorul Cristiano Bergodi va repeta analizele

Ceilalți 9 oameni de la CFR care au fost confirmați ca fiind bolnavi de coronavirus sunt  jucătorii Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic și Cristi Manea, preparatorii fizici Bogdan Aldea și Cristian Dragotă, antrenorul secund Costin Curelea, antrenorul cu portarii Cristian Moldovan și kinetoterapeutul Radu Pralea.

Alți trei jucători depistați pozitiv inițial au ieșit negativ la al doilea test. Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca și Claudiu Petrila vor efectua un al treilea set de analize, lămuritor.

În Liga 1, în situație critică se află și Dinamo, care are 10 jucători infectați cu coronavirus. La Craiova s-a depistat marți, de asemenea, un caz în stafful tehnic (team-managerul Lucian Pretorian), iar testul antrenorului Cristiano Bergodi a ieșit neconcludent și va fi repetat. Meciul CSU Craiova cu Astra, din campionat, a fost amânat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here