S-a infectat la metrou și a închis toată instituția 5 zile. Consiliul Județean Ilfov și-a suspendat activitatea până luni, după ce o angajată a fost găsită cu coronavirus

0
1382
După izbucnirea epidemiei de coronavirus, la metrou n-a mai fost așa aglomerat ca înainte, dar există încă stații și perioade ale zilei unde este înghesuială mare, iar riscul de infectare cu coronavirus este crescut. O angajată de la CJ Ilfov molipsită la metrou a închis toată instituția 5 zile. FOTO: Metrorex

O angajată de la Consiliul Județean Ilfov care s-ar fi infectat cu coronavirus la metrou a dus la închiderea temporară a întregii instituții, începând de miercuri dimineață. Anunțul a fost făcut oficial chiar de Consiliul Județean în cauză, printr-un comunicat de presă.

Persoana îmbolnăvită ar fi o femeie angajată la Direcția Patrimoniu, a declarat Marian Petrache, președintele CJ Ilfov, pentru Digi24. Acesta spune că sunt acum suspiciuni de infectare la alte 6 persoane cu care femeia a intrat în contact în instituție. “Din discuțiile cu dumneaei, se pare că de la metrou a luat virusul. Sunt 6 persoane cu contact direct”, a afirmat Petrache pentru Digi24.

CJ Ilfov va fi închis 5 zile, până luni dimineață, interval în care clădirea se va dezinfecta.

La Consiliul Județean Ilfov, de la izbucnirea pandemiei, lucrul direct cu publicul a fost complet oprit, întreaga activitate desfășurându-se online.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here