miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMainJandarm: "Doamnă, masca!". Bahmuțeanca: "Lasă-mă, mă, cu masca, că nu vreau! Lasă-mă,...

Jandarm: „Doamnă, masca!”. Bahmuțeanca: „Lasă-mă, mă, cu masca, că nu vreau! Lasă-mă, că sunt live! E treaba mea și e corpul meu!”

-

Dintre agitatoarele de profesie care au participat sâmbătă la mitingul AUR din fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș”, n-a lipsit Adriana Bahmuțeanu, cunoscută mahalagioaică valahă, care are PSD-ul în suflet.

Bahmuțeanca – așa cum îi spunea fostul ei soț, Silviu Prigoană, cu care s-a măritat de vreo 7 ori și de care a divorțat de vreo 10 ori – i-a sfidat pe jandarmii care i-au atras atenția că trebuie să poarte mască.

Ex-nevasta lui Prigoană s-a plimbat prin mulțime și a filmat agitația din Piața Revoluției, pentru un live pe Facebook. Ea n-a purtat mască. Jandarmii au oprit-o de mai multe ori, dar provocatoarea i-a sfidat de fiecare dată.

Într-o primă intervenție a unui jandarm, Adriana Bahmuțeanu a trecut rapid de lângă el. Câteva minute mai târziu, un grup de jandarmi a oprit-o pe Bahmuțeanca și i-a atras din nou atenția asupra măștii. Reacția a fost de super-mahalagioaică!

Episodul 1: „Lasă-mă cu «măscuța»!”

Jandarm: Doamnă, măscuța!

- Advertisement -

Bahmuțeanca: Lasă-mă cu „măscuț”a, că n-am „măscuță”!

Episodul 2: „Mă lăsați în pace, că sunt pe live?!”

Jandarm: Sărut mâna! Trebuie să purtați masca, altfel luăm măsuri!

Bahmuțeanca: O să port… Lăsați-mă, vă rog frumos, în pace!… Ei, bine, luați măsuri!

- Advertisement -

Jandarm: Doamnă, masca!

(Încercând să meargă după Adriana Bahmuțeanu, jandarmii au fost opriți de ea, care le-a spus să păstreze distanța de ea.)

Bahmuțeanca: Hai, că m-au înconjurat jandarmii… Pe mine m-au găsit fără mască… Da, am insuficiență respiratorie, vă arăt actele?

Jandarm: Doamnă, eu v-am adus la cunoștință că trebuie să purtați mască.

Bahmuțeanca: Bine, asta știu! Mă lăsați în pace, că sunt pe live?! Nu am datele la mine, uite, ce să vezi!… Hai, lăsați-mă! Lăsați-mă, mă, cu masca, că nu vreau! Uite că nu vreau eu să port masca! Uite că nu port! E treaba mea și e corpul meu! Lăsați-mă în pace!

VIDEO: Bahmuțeanca în acțiune

https://www.facebook.com/adriana.bahmuteanu.9/videos/1869746853194439/

„Nu vă duceți la schi după Iohannis!”

După ce și-a făcut numărul de mahalagioaică în fața jandarmilor, Bahmuțeanca a simțit nevoia să bage un fitil propagandistic cu Klaus Iohannis (într-o zi de sâmbătă). Ea li s-a adresat celor ce-o urmăresc pe Facebook: „Veniți aicea în număr cât mai mare, nu vă duceți la schi după Iohannis!”.

Mai la vale, era deja dezamăgită: „Să știți că m-așteptam, sincer, să fie mult mai mulți oameni! Eu credeam că vin mii de persoane. Dacă stai să-i numeri, nu sunt foarte mulți cei care au venit aici. Mai ales că străduța asta e mică…”

La un moment dat, Bahmuțeanca și-a făcut un selfie cu Codruța Cerva, o altă agitatoare a propagandei ruse în România.

Două cerve: Bahmuțeanca și Cerva

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Anchetatorii de la „Matei Balș”: „Se pare că au fost două explozii ale unor tuburi de oxigen, precedate de un incendiu”

* Numărul victimelor în incendiul de la „Matei Balș” urcă la 5: un pacient a fost găsit carbonizat în baie

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. ”la șchi cu Iohannis”. Cu ”ș”. Aia cred ca e Floricica dansatoarea.
    Cerva cerea sa iesim in strada ca sa … ”scapare” in fata legii. Si Tariceanu voia la fel. Ei nu zau, ca o sa ies pentru Tariceanu.
    Astia, unii cretini iar altii propagandisti sovietici, vor tulburari sociale iar MI nu are nimic impotriva. Nu se dau amenzi. Daca Bahmuteana nu a dat buletinul trebuia dusa la sediu pentru identificare. Iar prostalaii de jandarmi se amuza in loc sa-si faca datoria.

  2. Aceasta mahalagioaica sadea arata cat de scazut este nivelul televiziunilor noastre.
    Nu numai al celor care au angajat-o si au facut-o vedeta pe tzoapa asta, dar multe altele au asemenea preferinte pentru mocofani si fufe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -