Jandarm: „Doamnă, masca!”. Bahmuțeanca: „Lasă-mă, mă, cu masca, că nu vreau! Lasă-mă, că sunt live! E treaba mea și e corpul meu!”

4
7737
Bahmuțeanca în acțiune, ca pe vremea lu' Prigoană

Dintre agitatoarele de profesie care au participat sâmbătă la mitingul AUR din fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș”, n-a lipsit Adriana Bahmuțeanu, cunoscută mahalagioaică valahă, care are PSD-ul în suflet.

Bahmuțeanca – așa cum îi spunea fostul ei soț, Silviu Prigoană, cu care s-a măritat de vreo 7 ori și de care a divorțat de vreo 10 ori – i-a sfidat pe jandarmii care i-au atras atenția că trebuie să poarte mască.

Ex-nevasta lui Prigoană s-a plimbat prin mulțime și a filmat agitația din Piața Revoluției, pentru un live pe Facebook. Ea n-a purtat mască. Jandarmii au oprit-o de mai multe ori, dar provocatoarea i-a sfidat de fiecare dată.

Într-o primă intervenție a unui jandarm, Adriana Bahmuțeanu a trecut rapid de lângă el. Câteva minute mai târziu, un grup de jandarmi a oprit-o pe Bahmuțeanca și i-a atras din nou atenția asupra măștii. Reacția a fost de super-mahalagioaică!

Episodul 1: „Lasă-mă cu «măscuța»!”

Jandarm: Doamnă, măscuța!

Bahmuțeanca: Lasă-mă cu „măscuț”a, că n-am „măscuță”!

Episodul 2: „Mă lăsați în pace, că sunt pe live?!”

Jandarm: Sărut mâna! Trebuie să purtați masca, altfel luăm măsuri!

Bahmuțeanca: O să port… Lăsați-mă, vă rog frumos, în pace!… Ei, bine, luați măsuri!

Jandarm: Doamnă, masca!

(Încercând să meargă după Adriana Bahmuțeanu, jandarmii au fost opriți de ea, care le-a spus să păstreze distanța de ea.)

Bahmuțeanca: Hai, că m-au înconjurat jandarmii… Pe mine m-au găsit fără mască… Da, am insuficiență respiratorie, vă arăt actele?

Jandarm: Doamnă, eu v-am adus la cunoștință că trebuie să purtați mască.

Bahmuțeanca: Bine, asta știu! Mă lăsați în pace, că sunt pe live?! Nu am datele la mine, uite, ce să vezi!… Hai, lăsați-mă! Lăsați-mă, mă, cu masca, că nu vreau! Uite că nu vreau eu să port masca! Uite că nu port! E treaba mea și e corpul meu! Lăsați-mă în pace!

VIDEO: Bahmuțeanca în acțiune

„Nu vă duceți la schi după Iohannis!”

După ce și-a făcut numărul de mahalagioaică în fața jandarmilor, Bahmuțeanca a simțit nevoia să bage un fitil propagandistic cu Klaus Iohannis (într-o zi de sâmbătă). Ea li s-a adresat celor ce-o urmăresc pe Facebook: „Veniți aicea în număr cât mai mare, nu vă duceți la schi după Iohannis!”.

Mai la vale, era deja dezamăgită: „Să știți că m-așteptam, sincer, să fie mult mai mulți oameni! Eu credeam că vin mii de persoane. Dacă stai să-i numeri, nu sunt foarte mulți cei care au venit aici. Mai ales că străduța asta e mică…”

La un moment dat, Bahmuțeanca și-a făcut un selfie cu Codruța Cerva, o altă agitatoare a propagandei ruse în România.

Două cerve: Bahmuțeanca și Cerva

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Anchetatorii de la „Matei Balș”: „Se pare că au fost două explozii ale unor tuburi de oxigen, precedate de un incendiu”

* Numărul victimelor în incendiul de la „Matei Balș” urcă la 5: un pacient a fost găsit carbonizat în baie

4 COMENTARII

  1. ”la șchi cu Iohannis”. Cu ”ș”. Aia cred ca e Floricica dansatoarea.
    Cerva cerea sa iesim in strada ca sa … ”scapare” in fata legii. Si Tariceanu voia la fel. Ei nu zau, ca o sa ies pentru Tariceanu.
    Astia, unii cretini iar altii propagandisti sovietici, vor tulburari sociale iar MI nu are nimic impotriva. Nu se dau amenzi. Daca Bahmuteana nu a dat buletinul trebuia dusa la sediu pentru identificare. Iar prostalaii de jandarmi se amuza in loc sa-si faca datoria.

  2. Aceasta mahalagioaica sadea arata cat de scazut este nivelul televiziunilor noastre.
    Nu numai al celor care au angajat-o si au facut-o vedeta pe tzoapa asta, dar multe altele au asemenea preferinte pentru mocofani si fufe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here