Un bărbat mort de doi ani a fost amendat de Poliția Locală pentru că n-a respectat restricțiile Covid și a umblat pe stradă după ora 23.00

5
711

Caz tragicomic la Râșnov: Poliția Locală i-a tras o amendă zdravănă unui bărbat mort de doi ani, pentru vina de a nu fi respectat restricțiile Covid și de a fi fost prins pe stradă după ora 23.00. Întreaga poveste este relatată de Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere Brașov.

Polițiștii locali l-au prins pe decedat pe stradă în noaptea de 24 ianuarie. I-au tăiat proces verbal, iar amenda a ajuns la adresa familiei în urmă cu câteva zile. Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere Brașov a prezentat cazul, alături de documente, împreună cu un altul la fel de scandalos.

Un străbunic a apelat la Poliția Locală, pe 23 ianuarie 2021, ca să-l ajute să-i găsească strănepotul care dispăruse de acasă cu o zi înainte. Un echipaj s-a deplasat la locul unde se presupunea că s-ar afla copilul de 11 ani, dar, pentru că nu l-a găsit acolo, i-a dat bătrânului o amendă de 400 de lei pe motiv că a alertat degeaba “organele”.

Amenda primită de bărbatul mort în 2019

O zi mai târziu, un alt polițist local de la Râșnov a tăiat o altă amendă, de data aceasta pe numele fratelui străbunicului, pe motiv că a fost prins circulând pe stradă fără declarație pe proprie răspundere și după ora 23.00. Numai că omul amendat era mort încă din 2019!

Alte două zile mai târziu, același agent l-a prins pe străbunic și i-a dat încă o amendă de 500 de lei pentru că nu purta mască de protecție.

Răspunsul trimis de Poliția Locală Râșnov către ASUM Brașov a fost redactat de o persoană analfabetă

ASUM Brașov afirmă că toate procesele verbale de contravenție au fost întocmite în fals, fără martori și cu date eronate.

Poliția Locală Râșnov a emis o adresă scrisă de un analfabet, plină de greșeli gramaticale, în care se susține că e vorba despre o eroare în privința mortului, agentul constatator încurcând prenumele celor amendați.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

5 COMENTARII

  • Mai țineți minte bancul acela, de pe vremea lui Ceaușescu? Vi-l reamintim, în forma-scurtă/SINTETIZATĂ:

   Cică Dumnezeu coboară pe Pământ, să vadă ce mai fac supușii săi…, cum o mai duc popoarele…
   Pe unde se duce, dacă-l găsește pe șeful statului respectiv plângând pe treptele reședinței-oficiale, Bunul-Dumnezeu se uită în jur, prin țară, apoi face o minune și lucrurile se repară și astfel lasă pe toată lumea fericită!
   Ajunge și în România și-l găsește și pe Ceaușescu așezat pe scările palatului său și plângând.
   Dumnezeu se uită în jur șiii… se așează în fund și începe să plângă și el!!!

   Păiii…, ce să mai fie de făcut, oareee…, cu țara asta, cu o populație atât deee… APARTE (Sic!)???????!!!!!
   Nici… Dumnezeu-ATOTPUTERNICUL nu credem că mai are soluții, pentru România!!!

 1. Cât mai ZACE (!) acest… PENIBIL-ABSOLUT (!!!) de Lucian Bode (nimic altcEva decât un… Vela-2!) în fruntea Ministerului Afacerilor Interne: NU are NICIO-AUTORITATE în fața GOLANILOR ăstora de… MILIȚIENI-în-UNIFORME-de-POLIȚIȘTI (de altfel”: nici față de jandarmii-găzari ori în fața ălora de la I.S.U.-lui-Arafat!)?????!

  P.N.L. (care deține acest portofoliu ȘI în Guvernul-Cîțu) trebuie să-l schimbe (URGEEEENT!!!!) pe acest CARAGHIOS-INCAPABIL/NEPUTINCIOS (LA FEL a fost și la Transporturi, în Guvenul-Orban!), chiar dacă este „pila” baronilor-locali „liberali” (de fapt: foști P.D.L.-iști, mai toți!) din Ardeal-și-Banat!!!

  • Altfel…, despre acest caz…, ce să mai spunem…

   Ca să glumim-AMAR (!)…, iată că Poliția-Român(easc)ă reușește să confirme, în felul său… IMBECIL (!), PRINCIPALUL/FUNDAMENTALUL precept-biblic, care ne asigură că… există viață și după moarte!

   Numai că în Biblie zice că Viața-de-Apoi este fie în Cer, fie în Iad: polițiștii… „neo-daci” (Sic!) țin morțiș să demonstreze că, dacă vor ei (!), poți petrece „after-life”-ul și… aici, pe pământ!
   Cu o singură condiție (necesară-și-suficientă!): acel pământ (MIRACULOS!) să se numească… România (Adevărata – ! –… Țară-a-TUTUROR-POSIBILITĂȚILOR!)!!!!!

   • Sigur…, o să ni se spună că Poliția-LOCALĂ (!) „ține” de Primărie, NU de M.A.I….

    DOAR (!)… PARȚIAL-adevărat: ȘI Poliția-LOCALĂ are o anumită subordonare față de Poliția-NAȚIONALĂ: este sub CONTROLUL/SUPRAVEGHEREA acesteia, ORICUM!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here