Cumpănașu mai încearcă o autovictimizare penibilă. RTV pune umărul printr-un fake news grosolan

3
1489

Încearcă să învie (mediatic) escrocul Alexandru Cumpănașu, căpușa tupeistă care s-a îmbogățit din banii statului, iar anul trecut a urcat pe cadavrul nepoatei sale, într-o caraghioasă candidatură prezidențială.

Ca să-și facă rost de o invitație în prime time la o televiziune de gang, care nu pune preț pe adevăr, ci pe senzațional, Cumpănașu a scris pe Facebook câteva rânduri de autovictimizare.

„Tocmai ce am fost agresat verbal și amenințat de un interlop! ACUM! AM SUNAT LA 112! Încă nu a ajuns poliția! Ia zi, VELA și VASILESCU, ce spuneați!? Aștept de 15 minute echipajul!! Revin. Iar angajații Dedeman tolerează interlopii, în loc să îi dea afară din magazin!!!!!!”

Cumpănașu – un mare dușman al limbii române

Stupiditatea textului e multiplă.

În primul rând, Cumpănașu continuă să fie incredibil de agramat. Individul ăsta, abonat în mod obscen la banii românilor, pur și simplu nu știe limba română. În câteva rânduri, el comite greșeli impardonabile chiar și pentru clasa a 4-a.

Fraza „Ia zi VELA și VASILESCU ce spuneați!?” e o mostră de imbecilitate agresivă. Un dezacord grosolan și două virgule obligatorii care lipsesc. Corect se scrie: „Ia ziceți, VELA și VASILESCU, ce spuneați!?”

Spațiul liber dintre cuvânt și semnul exclamării este altă mostră de prostie cu strigături. La fel, folosirea grupată a două sau șase semne ale exclamării.

Inventează atacuri interlope asupra augustei sale persoane

Dar astea sunt „briz-brizuri”. Problema de fond este mesajul de tip fake news pe care Cumpănașu îl transmite, iar RTV îl amplifică. Un banal incident cu un cetățean mai agresiv în limbaj, la hipermarket, a fost transformat de parvenit într-un atac interlop! Cumpănașu n-a fost atacat cu sabia ninja, nici împușcat sau răpit pentru a fi dus la produs în Italia, ci a suportat câteva vorbe neplăcute.

De unde a tras concluzia că avea de-a face cu interlop? Referințele sunt vagi, cea mai precisă fiind aceea că „agresorul” avea tatuaje. În rest, o bălmăjeală specifică mitomanilor.

Inclusiv faptul că serviciul de pază al hipermarketului n-a intervenit este un indiciu că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic deosebit. Iar pentru asta, hipermarketul primește și el o înjurătură! Dacă ar fi cotizat la campania prezidențială a Cumpănașului, n-ar mai fi avut parte de vorbe de ocară.

Imediat, „Unchiul” a fost invitat la RTV, să spună cum era să pierdem un patriot. Iar Rușinea TV a titrat, de-a dreptul abject: „Cumpănașu, atacat de clanurile interlope în plină stradă!”.

Așadar, nu mai era un interlop, ci un clan! Și nu un clan, ci „clanurile”. Toate clanurile și-au unit forțele pentru a-l „ataca” pe Cumpănașu la Dedeman! Și nu la Dedeman, ci „în plină stradă”!

E drept că, după sângerosul „atac” al lumii interlope, „Unchiul” a continuat să-și împingă căruciorul cu o mână și să sune la 112 cu cealaltă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.