VIDEO. Melteanul Cumpănașu către cei care-l critică: „Voi nu aveți soții atât de frumoase ca a mea! Sunteți geloși și penibili!”

8
5400

Impostorul Alexandru Cumpănașu (38 de ani), care și-a construit candidatura la prezidențiale pe tragedia unei rude îndepărtate – Alexandra Măceșanu (15 ani) -, a mai atins o culme a penibilului. Vineri a făcut un live pe Facebook, în care le-a spus cititorilor critici că ei nu au soții frumoase, așa cum are el!

Meltean, ghiolban, mârlan, penibil, caraghios, necioplit – toate epitetele acestea, și multe altele, i se potrivesc lui Cumpănașu. Abisurile în care se prăbușește sunt fără fund.

Scena de vineri este definitorie și pentru soția sa, Simona Cumpănașu (a treia din carieră): o țoapă care râde ca proasta la tembelismele șmenarului ei soț. De altfel, și ea e o hoață profesionistă. Felul în care cei doi au furat milionul de lei (peste 200.000 de euro) de la Ministerul Culturii, în septembrie-octombrie 2018, este definitoriu pentru rapacitatea lor de tip cleptoman.

VIDEO: Scena de tip telenovelă, de la ora 1.03:40

Dialogul penibil dintre soții Cumpănașu

Cumpănașu: Soția mea mă surprinde… Simona a venit să vă transmită ceva, nu știu ce, habar n-am.

Soția: Sunt niște urmăritori pe aici care te trimit lângă mine. Și voiam să le spun că sunt aici și te urmăresc, sunt alături de tine.

Cumpănașu: Mai stai puțin, mai stai puțin, că vreau să le fac în ciudă!

Soția: Mai stau puțin.

Cumpănașu: Dragii mei, eu vă înțeleg că voi nu aveți soții atât de frumoase, și sunteți geloși și penibili. Eu am o soție frumoasă, care este loială, care mă iubește, care e alături de mine, care este în permanență alături și în spatele meu, iar voi sunteți niște penibili care nu aveți așa ceva în viața voastră. Și atuncea intrați aici, pe… de frustrați ce sunteți, intrați și jigniți. Ăsta este adevărul. Cei care sunt oameni normali la cap intră și se bucură de discuție sau încearcă să comenteze civilizat. Cei care au frustrări în viață și nu sunt în stare să tragă cu o armă, că nu sunt bărbați adevărați, n-au ei… ce să le faci la ăștia? Mă rog, nici familiile nu-s capabili să și le apere. Eventual, pot să-și bată femeile. Niște frustrați! N-au soții frumoase, n-au… N-au! Eu am o soție frumoasă care este lângă mine.

Soția: Hî-hî-hî!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

8 COMENTARII

 1. He he he, da’ parca mai avu doua inainte!?!?!? Ca prima n-o fi fost buna mai inteleg dar dupa a doua e deja cu semne de intrebare!!! Iar frumusetea nu inseamna ca esti desteapta, ori inteligenta, ori muncesti din greu…Cand avansezi pe pile si cunostinte nu inseamna ca iti meriti postul ori contractele bine platite!! Poate vine si curatenia, odata si odata!!!!

 2. O boarfă și un borfaș hidoși malefici, al căror loc este la balamuc în cămașă de forță ! 👹👿😱
  După cum ne’a obișnuit deja, statul român, prin instituțiile sale, este letargic în a’i verifica pe acești escroci privind furtul / delapidarea milionului de lei de la Ministerul Culturii, și nu numai (de exemplu, verificarea în timp util a realității celor 200000 de semnături depuse de ‘deraiatul’ ăsta la BEC privind înscrierea candidaturii pentru alegerile prezidențiale din 2019 !) ! Gretzos …

 3. Culmea e că bate câmpii…ceva de speriat!
  Intru mereu pe pagina lui,mă distrez să-i sâcâi sectanții,nu sunt doar eu cea care intră să-i dea peste bot,dar nu țin minte să se fi legat careva și de damă!
  El singur o bagă în rahat,vorbind și postând tot felul de aiureli,uneori frizează nesimțirea cea mai crasă:s-a apucat să povestească despre cum ar fi ea bolnavă de TBC!!
  Mie asta mi se pare o mizerie de neacceptat!

 4. „DUomnul” Cumpănașu-PUNGAȘU’ și „dUamna”-sa vor fi, fara’de indoiala, „La coppia piú bella del mondo” (mai tineti minte – bineinteles: cei careee… l-au apucat ! – șlagărul soților Adriano Celentano și Claudia Mori, de la inceputul anilor ’70 ?!???) ACOLOOO…, dupa ce vor deveni… „(La-)fami(G)lia PUȘCĂRIAȘU” !!!

  (Desigur…, asta numai daca prea-cruda soarta nu-i va desparti: ea laaa… BULĂU, el laaa… BALAMUC !)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here