Până și lui Codrin Ștefănescu îi e jenă de PSD! Zurbagiul dă cu pietre în troaca din care a mâncat

0
2031
Codrin Ștefănescu

Fost secretar general al PSD în „dictatura Dragnea”, Codrin Ștefănescu suferă o cumplită marginalizare. Frustrările lui s-au întâlnit cu tembelismul care-l caracterizează, iar rezultatul este un recital PRM-ist, în amintirea vremurilor când individul era țucălarul lui C. V. Tudor.

Exact ca nebunul satului, Codrin Ștefănescu spune și multe adevăruri despre PSD. Recitalul său de pe Facebook, din ultima vreme, arată multe bube ale partidului pe care până de curând îl pupa în fund, pentru că pe seama lui a parvenit, devenind milionar în euro prin combinații imobiliare hoțeșt.

Joi, fostul secretar general al PSD a scris despre „securismul” partidului din care încă face parte. Și a tras o concluzie amară: „Mi-e jenă că am coordonat organizarea partidului în ultimii 9 ani”.

Postări dedicate de Codrin Ștefănescu conducerii PSD

13 august: „Niciodată nu a fost PSD într-o situație atât de penibilă și atât de securistoidă ca azi!”

„Ordinul dat lui Ciolacu este să nu introducă încă moțiunea de cenzurā.

Ordinul dat lui Ciolacu este să se prefacă că regretă pierderile imense suferite de PSD prin plecarea a sute de primari.

Ordinul dat lui Ciolacu este să nu accepte candidatura lui Eugen Teodorovici, pentru că va ieși prăpăd la Congres.

Ordinul dat lui Ciolacu este să-și facă o echipă aprobată de șefii cei mari de sus.

Niciodată nu a fost PSD într-o situație atât de penibilă și atât de securistoidă ca azi!

Iar membrii PSD tac și suportă, iar mie mi-e jenă că am coordonat organizarea partidului în ultimii 9 ani! Punct.”

10 august: „Presa, pe care am apărat-o cu toate riscurile, mă blochează din ordinul noii conduceri interimare a PSD și pe banii partidului”

„Acum câțiva ani, fix pe 10 august, protestam în fața Cotroceniului pentru libertatea presei! Și contra dictatorului Băsescu, cu statul lui paralel cu tot!

Astăzi, Băsescu negociază cu Orban și Klaus capul Gabrielei Firea și lista la București!

Iar presa, pe care am apărat-o cu toate riscurile, mă blochează din ordinul noii conduceri interimare a PSD și pe banii partidului. Ca să nu-l critic pe civilul Ciolacu și gașca sa mică de civili! Ce repede uită lumea și cât de mult se schimbă unii în scurt timp!”

8 august: „Programul PSD e horror și total idiot”

„Tocmai am citit programul de relansare a PSD, propus de echipa securistoidă din spatele lui Ciolacu. E horror și în același timp total idiot. Fabricat de niște băieți îmbrăcați provizoriu în civil și menit să anihileze tot ceea ce am dorit cu toții în ultimii ani. Am vrut să știți acest lucru! Sper să recuperăm PSD din mâinile acestor personaje absolut lugubre.”

7 august: „Ciolacu calcă în picioare Statutul PSD cu bocancii primiți de la cazarmă”

„Eugen Orlando Teodorovici și-a depus azi candidatura pentru funcția de Președinte al PSD! În conformitate cu statutul actual al partidului. Pe care Ciolacu îl calcă în picioare cu bocancii primiți de la cazarmă. Îl susțin pe Eugen și ar trebui să o faceți și voi! Este singura șansă pentru a ne putea recupera partidul!”

6 august: „În PSD sunt o grămadă de lași, colaboraționiști sau fricoși”

„PSD a rămas singur. Ne-au părăsit toți aliații, ne părăsesc în continuare primarii, viceprimarii și consilierii aleși sub sigla partidului. Primarii fug pentru că nu-i mai apără nimeni. Se simt abandonați, izolați și hărțuiți de un dușman căruia nu-i mai răspunde nimeni. E un blat odios și toată lumea știe!

Aliații ne-au dat papucii pentru că noua conducere interimară nu știe să negocieze, nu se ține de cuvânt și primește ordine din afara partidului. A reușit Ciolacu să ne facă pulbere în câteva luni. Și vă spun un lucru: poate merităm asta! Pentru că în PSD sunt o grămadă de lași, colaboraționiști sau fricoși. Care tac asurzitor și acceptă această situație ingrată. Iar eu m-am săturat să tot lupt de unul singur.”

4 august: „Ne blesteamă propriul electorat că suntem vânduți și mămăligi”

„Ciolacu tace!

Ne pleacă primari din partid? Ciolacu tace!

Există nemulțumiri îngrozitoare în parid? Ciolacu tace!

Ne înjură și blesteamă propriul electorat că suntem vânduți și mămăligi? Ciolacu tace!

Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace!

Sunt amenințați sau călcați în picioare membrii PSD? Ciolacu tace!

Tace șiret, pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor. Ce este îngrozitor? Faptul că toți cei din PSD tac și acceptă această situație. Și lași sau fricoși, asa cum nu credeam că sunt, mă roagă să iau poziție publică doar eu!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

13 august – ziua cu dublu ghinion. Recorduri teribile: 53 de morți și 1.454 de noi îmbolnăviri în 24 de ore. Județele cu situația cea mai grea

Teodorovici: „Depun plângere penală! Ciolacu e infractor, face acțiuni mafiote. Parchetul poate cere radierea PSD”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here