joi, mai 30, 2024
AcasăNewsCumpănașu, abjectul absolut: "Nu poți fi președinte dacă nu procreezi! Iohannis nu...

Cumpănașu, abjectul absolut: „Nu poți fi președinte dacă nu procreezi! Iohannis nu are ce căuta pe această lume!”

-

Abjecția impostorului Alexandru Cumpănașu a atins culmi infernale. În monologul său de pe Facebook, escrocul care a făcut avere jefuind statul lansează idei bolnave, de-a dreptul naziste.

Delirul de marți seara al lui Cumpănașu a atins problema bărbăției unui președinte, care ar dată de capacitatea de a procrea! Dementul a articulat și o altă frază de psihopat: „Dacă nu-ți este jenă să trăiești pentru binele tău, cum face Iohannis, atunci nu ai ce căuta pe această lume!”

Așadar, cretinul ăsta fără școală ajunge să decidă cine are dreptul să trăiască și cine nu?!

- Advertisement -

Nemernicul s-a lăudat din nou cu al patrulea său copil, deși acesta mai are multe luni până să se nască. Iar despre primele sale două soții, mamele copiilor săi născuți, vorbește într-un limbaj de bețiv al satului: „una sau alta dintre femeile cu care am fost”. Spurcată creatură!

Pasajul bolnav din monologul lui Cumpănașu

  • „Când am tras cu arma aceea la TVR, am vrut să arăt că președintele nu este un fătălău.”
  • „Interlopii, cei cu care tu te lupți, nu vor să vadă că președintele joacă go sau tenis de masă, vor să vadă determinare, vor să vadă că ești în stare să folosești arma ca simbol al forței președintelui în relația cu ei.”
  • „A trage cu arma este simbolul bărbăției unui om. Îmi pare rău c-o spun. Eu cred că o dovadă a bărbăției unui lider este și procrearea. Dacă nu ești în stare… și mă refer acum la cei care sunt bolnavi… dacă nu ești în stare să-ți crești copii, nu ești bărbat! Dacă nu ești în stare să ai grijă de familie, nu ești bărbat! Dacă îți este frică și ești egoist și nu-ți este jenă să trăiești pentru binele tău, cum face Iohannis, atunci nu ai ce căuta pe această lume, nu ai ce căuta ca lider al unei națiuni! Nu ai ce căuta în fruntea unei națiuni!”
  • „Eu, Alexandru Cumpănașu, nu am nicio problemă în a-mi asuma faptul că-mi cresc trei copii, și acum al patrulea copil. Indiferent de divergențele de opinie pe care le-am avut sau nu cu una sau alta dintre femeile cu care am fost, copiii mei niciodată nu au suferit! Asta înseamnă să fii bărbat! Înseamnă să ai capacitatea să-ți aperi familia, cu sau fără armă!”
  • „Înseamnă că este rău să arăți că un președinte este mai mult decât o maimuță împăiată?”

VIDEO: Delirul cu procreerea, de la minutul 1.56:45

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Melteanul Cumpănașu către cei care-l critică: „Voi nu aveți soții atât de frumoase ca a mea! Sunteți geloși și penibili!”

- Advertisement -

8 COMENTARII

  1. LABAGIUL (!!!!!!!!!!!!!), laaa…-FIGURAT-siii…-PROPRIU (!), un… CAZ-CLINIC (!!!!!) de ONANISM-PATOLOGIC (!!!!!!!),, intinde MUUUUULT-PREA-MUUUUUUUUULT COARDA (!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  2. Cumpanasule, ja la program normal de munca pentru castigarea banilor necesari cresterii a trei-patru copii. Mergi la serviciu si incadreaza-ti munca eficienta in timpul orelor de program si daca e nevoie stai si peste program. Cumpanasule ai urechile lungite doar dupa plimbarile cu masina prin cateva localitati in campanie dar dupa ce muncesti conform unui program de lucru esti lesinat. Ai jonglat cu banii ong-ului cumpanasule, si ai inceput sa devii un borcea cu copii risipiti pe la mai multe neveste. Partea nasparlie, cumpanasule, e ca urmeaza incheierea campaniei electorale, putina ancheta DNA, ceva pensii alimentare de platit, banisori de dat inapoi siiii… ,,modernizarea Romaniei,, o faci inapoiind banii la stat. Cand te vor ciocani la usa ai tai copii, cumpanasule, sa le dai bani de cele necesare educatiei sa nu mai zbieri in live-uri ca esti un tatic iresponsabil care a tolanit mai multe mamici. P.S. De vazut cat sta simonica langa asa tatic descurcaret! Probabil ca isi ia mâțele, cațeii si … Pa!

  3. Cumpanasu, ,,zbatere,, electorala live pe facebook: ,,putem sa construim in Moldova foarte mult …pentru ca moldovencele si moldovenii isi fac cruce cand sunt la masa s-au inainte de culcare!!! Indiferent ce fac in timpul zilei moldovenii si moldovencele seara se intorc la credinta.”!!! …de parca ziua sunt barbari iar seara, inainte de culcare, moldovenii si moldovencele devin imediat evlaviosi!!! Cumpanasu, ia vezi mataluta, poate mai trebuie construit un spital din acela pt tratarea candidatilor la scufita…

  4. Așa se întâmplă când lași turbații slobozi și / sau nebunii fără cămașa de forță pe ei: te fut la creier în fiecare zi precum picătura japoneză ! El fură în continuare, iar justiția ce face ? Doarme ! Nebunu’i slobod, iar Bălăceanca sforăie din plin ! Halal societate !!! 👹😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -