sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainVIDEO. Cumpănașu: "Vă rog, votați-mă, că am soția însărcinată! Sunt tată de...

VIDEO. Cumpănașu: „Vă rog, votați-mă, că am soția însărcinată! Sunt tată de patru copii, dintre care trei născuți”

-

Alexandru Cumpănașu (38 de ani), impostorul care a căpușat statul român de milioane de euro în complicitate cu PSD, face apeluri disperate către cetățeni, să-l voteze pe 10 noiembrie. Miza: cele 10 milioane de euro pe care-i va primi dacă va obține cel puțin 3%.

După ce s-a ridicat pe tragedia rudei sale îndepărtate Alexandra Măceșanu (15 ani), după ce a pus pe tarabă decolteul nevestei sale guvernamentale, ba chiar și TBC-ul acesteia, Cumpănașu a mai făcut o mizerie.

Într-un live de trei ore pe Facebook, luni noaptea, în goana lui disperată după voturi, escrocul Cumpănașu și-a scos la mezat nu doar cei trei copii născuți (dar care nu cresc alături de el, ci de mamele lor, altele decât actuala doamnă Cumpănașu), ci și copilul nenăscut!

- Advertisement -

„Apelul meu la dvs. este apelul unui tată, nu al unui candidat la prezidențiale. Este apelul unui tată de patru copii: trei copii și unul care urmează, pentru că soția mea este însărcinată”, a miorlăit, penibil, Cumpănașu, adăugând: „Am și fete, și băieți”.

Candidatul-caricatură și-a reluat ideea 37 de minute mai târziu, la fel de caraghios, numărând și copilul care ar urma să se nască anul viitor, pe la alegerile locale: „Acești copii, cu părinții plecați, au trăit într-un mediu infect. Dragii mei, nu vă spun ca un outsider, vă spun ca un om care înțelege foarte bine ideea de familie, ideea de copii. Sunt pe primul loc în viața mea și vor rămâne, câte zile voi avea, cea mai importantă avere pentru mine. Și să ai patru copii, credeți-mă că nu este de ici, de colo… trei deocamdată!”

Mesajul său, pe scurt: Votați-mă pe mine, că am soția însărcinată!

- Advertisement -

VIDEO: Despre copii și soția însărcinată, de la minutul 46:30 și de la 1.23:30

Simona Cumpănașu este a treia nevastă a căpușei bugetare Alexandru Cumpănașu. Cu primele două are trei copii, cu actuala a promis norodului încă un copil. Pentru 10 milioane de euro, ar promite și zece, că nu-l doare gura!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Melteanul Cumpănașu către cei care-l critică: „Voi nu aveți soții atât de frumoase ca a mea! Sunteți geloși și penibili!”

- Advertisement -

9 COMENTARII

  1. Alexandu Cumpănașu e fericit. Că e candidat la președinție. Dragnea mi-a distrus PSD cu Ion Iliescu. Între 2000-2004 nu era așa corupt. Mugur Isărescu mi-a lasat puțină monedă și am fost nevoit să introduc compensările în energie. Cine avea relații făcea bani. Liviu Dragnea nu e pe gustul meu. Firea e babă.

  2. D.le…….PENAL……Alexandru Cumpănașu, vor curge plângeri penale pe urma ta…..e doar inceputul sfârșitului acestei ‘cariere’ de rahat pe care v-ati facut-o in jurul umor speculații si întâmplări nefericite din acest sistem infectat.
    Sunteti un incompetent, un idiot ‘avortat’ de noul sistem si faptul ca ‘pozati’ într-o familie perfecta cu nevoi ‘speciale’ …..o sa va aduca insuccesul de care aveti atata nevoie, ca să înțelegeți de ce sunteti atat de PROST si slab pregătit.
    Sunteti un FALS, exact ca toate diplomele obținute de dvs. pe nu stiu unde!!!
    Va sfătuiesc să nu va încercați prea tare norocul, pentru că o să fiți dezamăgit, iar pentru tot ceea ce ati facut pana acum meritati sa fiti ÎNCHIS si aruncate cheile, fără drept de apel d.le penal!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -