Cumpănașu, turbat: „Mă, fir-ați ai dracu’ de nemernici! De procurori nenorociți!” / „Handicapatule care ești!”

11
7609

Escrocul Alexandru Cumpănașu (38 de ani) a oferit duminică încă o oră și jumătate de delir psihotic, în două reprize de monolog live pe pagina sa de Facebook. A înjurat non-stop, a spurcat, a drăcuit. S-a certat cu cititorii „nealiniați”. A repetat obsesiv cuvântul „pușcărie”, se și vede un martir al luptei cu Sistemul (care i-a făcut gușa mare).

Cuvintele-cheie folosite de Cumpănașu, în strigăte guturale: „handicapatule”, „nenorocitule”, „prostule”, „cretinule”; „tâmpiți”, „nătărăi”, „papagali”, „lichele”, „jigodii”, „idioți”, „bolnavi”, „frustrați”, „nemernici”, „hoți”, „nesimțiți”.

Cumpănașu face diversiuni, dând de înțeles că marii răpitori și violatori din România sunt USR-iști și PNL-iști. Zice că anchetarea a trei parlamentari PSD e un abuz, Ciolacu trebuia să sară la beregata DNA.

„Unchiul” impostor zice că are studii și diplome de nu le poate duce. Și, perfect paranoic, lucrează la imaginea sa în istorie. Nu prezentul îl interesează, ci cum va rămâne în cartea de istorie a României.

Dar obsesia pușcăriei îl vizitează des, și atunci se pregătește să facă din eventuala detenție de drept comun o carte de vizită precum comuniștii de la Doftana.

Dacă aveți răbdare, numărați de câte ori a zis dracu’! Și de câte ori a drăcuit ca-n mahalaua Caracalului!

Delirul lui Alexandru Cumpănașu

„Poporul, în marea lui parte, a fost prost și a votat ce a votat”

 • Mă iertați că râd, dar râd de-un prost de pe-aici… Dar nici nu-l blochez, că mi-e simpatic, așa… mai scrie el din când în când… unul pe care-l cheamă Brâncuș, așa… Eu nu-s prost ca șefii tăi, ca Barna, să pun botu’ la orice… Hai, măi, Brâncuș… mă, papagalule, mă!… Hai, că deja devii nesimțit! Gata, nu te mai tolerez!
 • Când am candidat la Președinție, mi-a fost clar: ori ei, ori eu! Ori mă omoră… ori mă termină, ori îi termin eu! Presiunile de a abandona au venit de la cel mai înalt nivel. Acum că poporul, în marea lui parte, a fost prost și a votat ce a votat, nu e vina mea. Și a ales ce a ales. O să regrete peste o lună.
 • I-am avertizat pe cei de la SNSPA încă din campanie: «Măi, băieți, aveți grijă, că vă jucați cu focul! Aveți grijă ce faceți!». Și văd astăzi că s-au jucat cu focul.

„Am fost încadrat direct, nu m-au luat prin concurs”

 • În 2016 sau 2015, cei de la SNSPA au făcut angajări în cadrul unui proiect cu fonduri europene. Printre alții, m-au angajat și pe mine. Întrebarea mea către SNSPA – și voi face plângere penală față de Pricopie, exponentul unei găști nenorocite din Sistem… Surprinderea mea a fost că am fost încadrat direct, adică nu m-au luat prin concurs. Oare asta o fi fost legal, domnu’… Bă, Pricopie, a fost legal? Întreb și eu. A fost legal, Pricopie? De de m-ai luat direct și nu m-ai luat prin concurs? Eu cred că abia asta este penal. Reține, Pricopie, reține! După care cei de la SNSPA mi-au zis: «Domnule, vrem să vă luăm în echipa noastră de manager». «Pe ce post?» «Pe post de expert IT». Buuun…
 • Marea problemă a acestei plângeri a celor de la SNSPA este că au angajat în mod ilegal un angajat. Respectiv, pe mine!

Obsesia pușcăriei

 • Să mori tu?! Uite că n-o să iau nicio pușcărie! În țara asta, singurul care a spus că e pregătit să intre în pușcărie sunt eu. De la începutul acestei campanii. Sunt în stare de orice sacrificiu. A, că poporu-i chior acuma… stați liniștiți, că nici când au venit comuniștii nu erau mai breji!
 • Dintre toate lichelele astea, voi aveți o problemă cu mine? Că nu ați fost în stare să angajați legal un om? De când dracu’ e vina angajatului și nu a angajatorului?
 • Voi puteți să scrieți până mâine «Pușcărie!», că nu mă deranjează nici pușcăria, nu am nicio problemă. Spre deosebire de stăpânul vostru Barna, stăpânul vostru Iohannis, stăpânii voștri în general, pe mine nu mă deranjează nici pușcăria, adică n-am nicio problemă. Cauza nobilă pentru care lupt merită orice. Dar, credeți-mă că știu să lupt! Adică nu sunt venit cu pluta pe Dunăre. Ați înțeles? Evident că n-o să fac pușcărie, dar lăsați-i dracu’ să vorbească aiurea!
 • Eu, în acest moment, sunt hotărât să merg până la capăt cu jigodiile astea.
 • Eu nu am frică nici de arestare, nici de pușcărie. Nu am teama asta! Singurii care aveți teamă sunteți voi, prostovanii din politică.
 • Bobeică, Bobiță… Eu nu mă uit la ce scrieți voi, tâmpiții care scrieți pe-aici. Tot ăla ești, un prost!

„Un frustrat de-ăsta pitic, are 1,50. În general, piticii sunt niște frustrați”

 • S-au minunat mulți când au văzut ce au scris nătărăii ăștia de la SNSPA cu mânuța lor. Singuri își bagă în pușcărie toți directorii de la SNSPA.
 • Rectorul ăsta, Pricopie de la SNSPA, este un analfabet, un frustrat de-ăsta pitic, are 1,50. Acuma, eu n-am nimic cu piticii, dar în general am observat că ăștia care sunt așa, mai scunzi puțin, sunt niște frustrați.
 • Pricopie, rectorul, are 300 de milioane de lei pe lună. 300 de milioane și 1,50.
 • Am calitatea de suspect, pentru că a fost o plângere penală depusă de niște tâmpiți.
 • Au scris despre mine niște ziariști aserviți unor nenorociți din Sistem.

„Bă, vă mănânc! Vă pap!”

 • Am sânge în instalație. Am 38 de ani, iar de aici încolo, bă, vă mănânc! Vă pap! Pe toți cei din Sistem, vă mănânc!
 • Mai vine câte-un rector: «L-am angajat ilegal». Bă, prostule, păi tu ai semnat, mă, nu eu! Eu puteam să vin la tine să-ți cer și Casa Poporului, să-ți cer și nevasta. Mi-o dai?
 • Bărniță ăsta a făcut pe el: «Votăm tot!».

„Au fost arestați trei parlamentari PSD, nici azi nu știu pentru ce”

 • Iohannis s-a dus la ședința PNL și a declarat că pe cei de la PSD – pe cretinii ăștia, sunt zece mii de tabere și idioți – «nu-i trimtem, domn’e, undeva, doar îi scoatem din politică». Această declarație legionar-fascistă a lui Iohannis – pentru că mie nu mi-e frică de el, doar leprelor le e frică de el, doar proștilor le e frică de el…
 • La două sau trei zile după ce s-a dus la ședința PNL, au fost arestați trei parlamentari PSD – pentru ce, nici azi nu știu. Să taci tu, Marcel Ciolacu, și PSD-u’… Băi, idiotule ce ești, Ciolacule! Bă, voi sunteți bolnavi la cap?
 • Mie nu mi-e frică de Iohannis. Nu mi-a fost frică de Băsescu și mi-e frică de Iohannis?!
 • Rahații ăștia de la PSD și din alte partide de prin Parlament, ăștia nu-s în stare să apere democrația… Eu pot!

Către români: „Sunteți adormiți. Vai de mama voastră!”

 • Trezește-te, România, la realitate! Că sunteți adormiți… vai de mama voastră!
 • Clanul Clămparu îmi amenință susținătoarele, îmi amenință femeile, îmi amenință spartanele. Au fost jignite, intimidate să se delimiteze de Alexandru Cumpănașu. Bă, jegoșii dracului!
 • V-a ieșit pasența cu alegerile…. v-a ieșit, mă, nenorociților!
 • Cum ziceau rahații ăștia de la G4Media? «Cumpănașu – urmărit penal». Bă, papagalilor, nu e nimeni urmărit penal! Sunt suspect, pentru că n-am vrut s-o accept pe Alexandra moartă și să nu candidez la Președinție.

„Mă, fir-ați ai dracu’ de nemernici! De procurori nenorociți!”

 • Aflu ieri că o susținătoare de-a noastră e chemată la Poliție, săraca, mâine, pentru că a pus votul pe Facebook. Bă, cretinii dracului! Bă, handicapații dracului ce sunteți, chemați un om obișnuit la audieri pe așa ceva? Câtă intimidare vreți, mă, să mai aduceți la adresa celor care mă susțin pe mine, mă, fir-ați ai dracu’ de nemernici, din Sistem și din afara Sistemului, de milițieni nenorociți, de procurori nenorociți?! Bă, cât de nemernici puteți să fiți?!

„Nu-i mai opresc pe oamenii ăștia să iasă în stradă!”

 • Bă, vă veți trezi cu noi în fața fiecărui instituții, mă, fir-ați ai dracu’ de nemernici! Nu-i mai opresc pe oamenii ăștia să iasă în stradă! Nu-i voi mai opri nicio secundă, nicio secundă!
 • A încălcat legea? E contravenție, dă-o dracu’, e o amendă!
 • Ce-o să faceți, băi, nenorociților? O să chemați sute de mii de femei și de bărbați la Poliție, mă? O să inventați sute de mii de cauze pentru a-i băga în pușcărie sau pentru a-i amenința să nu mă mai sprijine pe mine? Fir-ați ai dracu’ de nemernici!
 • La Petcu și la cealaltă deputată, tot jigodiile astea de la Poliție le-au dat amendă pe loc. Și pe susținătoarea mea o chemați la secție… Bă, da’ cât de nemernici…? Cât de jegoși, bă?
 • Bă, e o țară… ăștia-s cretini de-a dreptul!

„Hai, să mori tu?! Eși idioată? Na, că dispăruși!”

 • E, nu mai spune, Cora – pe bune? Ia dispari tu de-aici! (…) Bine, mă, că ești tu perfectă! Cică «lasă tu amenințările, respectă legea!». Hai, să mori tu?! Nu ți se pare nimic suspect că ditamai universitatea se acuză pe ea că a făcut o angajare ilegală niște cretini. Nu ți se pare nimic că-mi vine o amendă după patru luni de zile. Păi ce, am spus eu că n-o plătesc? Ești idioată? (…) Ba da, dispăreți, uitați, vă spun eu! Exact când spun eu dispăreți. Na, că dispăruși! Nesimțito ce ești!
 • Se trezește nu știu ce universitate că nu știu când, la dracu’-n praznic, au constat ei nu știu ei nu știu ce… Bă, da la ăia care au vândut Petromu’… fir-ați ai dracu’ de hoți! Bă, la ăia le-ai găsit ceva? Dacă încep eu, mă, un război cu voi? Pe viață și pe moarte! Ce-o să mai faceți, mă, atunci? Din pușcărie, de afară, de unde vreți voi, mă!

„Bă, în secunda doi pe toți vă trimit acolo!”

 • Abia aștept unu’ din funcționarii statului român să-l văd eu că începe s-o dea cotită, așa: «Sunteți cercetat de DNA». Bă, în secunda doi pe toți vă trimit acolo! Că eu n-am prea multe, voi aveți grămadă! Ați înțeles?
 • Adică am ajuns cu toții la mâna unor nenorociți? Am ajuns cu toții la mâna unor jigodii, care astăzi conduc România și care astăzi cred că pot să intimideze femei, mă? Bă, legați-vă, mă, de mine, fir-ați ai dracu’ de escroci și de infractori și de nemernici! Bă, da’ lăsați, mă, femeile astea în pace! Lăsați, mă, în pace mamele din România!

„Bă, cretinule! Bă, idiotule! Pleacă, mă, dreacu’ de-aici!”

 • A zis cineva că e perfect? Bă, cretinule, doar tu ești perfect! V-ați ales liderii… v-ați ales niște idioți, mă! Niște idioți v-ați ales, ăia care sunteți pe-aicea de rea-credință.
 • Voi intimidați susținătoarele mele, mă? Dacă mai intimidați vreo susținătoare, vă declar eu război total! Bă, băieți, voi știți ce înseamnă un război total cu mine?!
 • Mă întreba unu’ că n-am Bac-u’. Bă, idiotule, nu numai că am Bac-u’, l-am luat cu 9,65, bă! Mă rog, pardon, 9,56, atâta am luat. Am pus diploma pe Facebook. Am terminat facultatea acum două-trei luni de zile. Și este master, Executive Master, pre-doctoral. Tu? Ce-ai făcut? Ce-ai terminat? Ia să vedem… Ai terminat cumva, pe-aicea, vreun Hyperion? Hă? Ia zi tu, așa… Ai dat cumva șpăguță pe la vreun profesoraș, pe la Hyperion? Pleacă, mă, dreacu’ de-aici!

USR și PNL „amenință cu răpirea și violul”!!!

 • Curând, cei care vă credeți atât de șmecheri o să vedeți că n-o să-i mai opresc pe oameni să iasă în stradă. Poate o să vă placă atunci. Poate o să vă placă atunci să vedeți câți se vor găsi – nu știu, eu constat că sunt foarte mulți, care au foarte multe nemulțumiri.
 • M-am enervat când zeci și sute de femei au fost amenințate cu răpirea, cu violul, pe Facebook și în privat, de către derbedei care au la siglă USR… «delegat USR». Băi, nenorociții dracului, păi așa știți voi, mă, să vă conduceți țara? Ăștia-s membrii voștri? Alții de pe la PNL, alții… Voi chiar credeți că ne faceți pe noi să ne fie frică? Până aici! Nu mai amenințați femeile din țara asta – mamele, bunicile care-și apără copiii. Vă calc în picioare! Bă, ascultați-mă bine… că mă știți bine mulți dintre voi!
 • Pe ăia din familia Dincă nu i-ați mai audiat. Las’ că mă audiați pe mine… Băieți, vă jucați cu focu’!

„Mă gândesc cum se va raporta istoria la un om ca mine”

 • În viață trebuie să știi să-ți cântărești cum te va vedea istoria, nu cum te vede prezentul. Istoria întotdeauna te va vedea drept, te va vedea corect dacă te-ai opus unui nenorocit de sistem imaginea și memoria unui copil, și pentru asta ai făcut 20 de ani de pușcărie. Eu mă gândesc la istorie. Am trăit 38 de ani gândindu-mă la mine. Și am făcut multe și pentru țara asta. Dar m-am gândit în primul rând la mine.
 • De acum încolo trebuie să mă gândesc cum se va raporta istoria la un om ca mine. Așa că abia aștept să mă cheme oricare instituție a statului sau să comită vreun abuz vreun ministru față de mine, față de oricine lucrează cu mine. Îi calc pe cap!

„Jumate din Sistem este de partea mea”

 • Ce au făcut japițele astea de la SNSPA este zero. Eu mă pricep la scris plângeri penale. Și am și informații foarte multe, dacă vreau. Jumate din Sistem este de partea mea, nu de partea lor. Așa că continuați voi cu abuzurile… Noi am vrut să fim corecți, voi nu vreți.
 • Am o filmare cu comisari europeni fac presiuni să le dea contracte Franței și Italiei, pentru laserul de la Măgurele. Eu m-am opus, bă, handicapatule care ești aici… și vorbești despre ce am făcut eu pentru țara asta, nenorocitule! Vreți să vedeți ce am făcut eu pentru țara asta? O să vedeți! O să auziți!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Documentul care-l îngroapă pe Fifor. Cumpănașu a beneficiat ilegal de protecția Jandarmeriei! A fost singurul român care în 2019 a avut parte de un asemenea privilegiu

Cumpănașu, executat silit pentru inundarea unui apartament. În loc să schimbe țevile, escrocul strângea apa cu ligheanul! Instanța l-a obligat să plătească reparații de 34.094 de lei

11 COMENTARII

 1. Rămâi mut când dai de un astfel de dezaxat ! Ziceam să’l înjur, să’l boscorodesc, să’mi bag/scot în el și în gena lui, dar sunt oripilat și blocat de acest comportament puțin spus deplasat al scrântitului ăsta !
  Băi arătarea lui Mefisto, să te ia ăștia odată și să te depună unde îți este locul îmbrăcat în cămașă de forță și un un căluș de cal / măgar / catâr băgat pe gât, limbric hidos și mizerabil ce ești !!! 👹👺😱

  • Nebun sau nu dar a sifonat citeva milioane de care o sa se bucure in continuare. Bani pentru care omul de rind trebuie sa lucreze 5 vieti.
   Ar trebui bagat la puscarie pentru 20 de ani si banii furati confiscati.

 2. Domnule Cartianu, daca tot urmariti postarile de pe fb ale cumpanasului nu puteti sa faceti un bine si sa sesizati CNA pentru ca ,, aparatorul copiiilor” cumpanasu posteaza un clip intr-o unitate de alimentatie publica,probabil restaurant, unde multi copii de varste fragede sunt pusi sa danseze printre mese dansuri folclorice!!!? Ce face cumpanasu, protectorul copiiilor? In loc sa opreasca umilinta unor micuti de a dansa printre mese in fata unor adulti care stau la masa cu bucate delicioase, cumpanasu, scoate telefonul sa-i filmeze! Bai cumpanasule,ba, copiii care indragesc dansul si portul popular trebuie sa aiba posibilitatea sa prezinte pe o scena amenajata reprezentatia artistica. NU IN CARCIUMA,BA CUMPANASULE,BA! Copiii aceia trebuiau sa fie in timpul lor liber, sa-si pregateasca programul de scoala de a2-a zi si nu sa-ti danseze tie in fata mesei,ba cumpanasule. Trebuia sa fii primul care sa opresti pe copiii aceia sa daneseze dansuri folclorice intr-un local. Domnule Cartianu, sesizati toate,autoritatile, inclusiv protectia copilului. Anul trecut grupuri de minori au fost folositi, unul la nunta principelui nicolae si alt grup la alba iulia care dormea prin biserica dusi de catre adulti iresponsabili fata de programul de odihna si scoala al copiiilor.

 3. Halatul, unde e halatul? Ca e de rau, unul care ar trebui bagat urgent in camasa de forta e liber si da recitaluri de nebunie in direct pe FB!!! Si, dilau-dilau, dar v-a „facut” de cateva milioane… de care se va bucura pe durata vietii lui impreuna cu tot familionul, ala extins, razandu-le in nas celor care muncesc pe coate dar care nu reusesc performanta cumpanasului pentru simplul fapt ca ei nu mint si nu fac afaceri necurate precum nebunul asta!!
  Daca-mi spunea cineva cu cativa ani in urma ca va ajunge omul in halul asta nu as fi crezut, asta chiar e dus cu pluta, rau de tot!!!! Chiar nu se sesizeaza cineva ca omul trebuie tratat de urgenta?!?!

 4. Bai nene, cine-i pate face un ptop de bine schizofrenicului asta sa=-l bage in camasa de forta?! Mai circula inca liber pe strada? Penalului la Jilava ii e locul. Poate fi tratat aclo si ptr boala mintala si ptr excrocheriile facute si banii furati statului….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here