VIDEO. Dacian Cioloș la Cluj, în primul miting USR-PLUS: „Hoția și prostia trebuie date jos din fruntea statului!”

2
732

Duminică, la primul miting al Alianței USR-PLUS, desfășurat pe ploaie în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în prezența a circa 5.000 de oameni, liderii celor două partide au insistat asupra nevoii de a scoate România cât mai repede din zodia hoției și a prostiei.

La mitingul din inima Ardealului au participat și candidații Alianței USR-PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Dan Barna, președintele USR:

 • „Este primul miting electoral al Alianței USR-PLUS. Nu e puțin lucru. E începutul unui drum grozav pe care îl vom face împreună.”
 • „După trei ani de guvernare PSD, drumul nostru spre victorie începe de la Cluj. După trei ani de Dragnea, Nicolicea si Iordache. După trei ani de hoţie şi de prostie, pe 26 mai le răspundem aşa cum trebuie, la vot. Acum e momentul nostru, al oamenilor decenţi din România.”
 • „Imaginați-vă la anul, 2020, final de an: Alianța USR-PLUS va da primul-ministru al României, competent și onest. Probabil, cel mai competent și onest pe care l-a avut România.”

Întregul miting, postat pe pagina de Facebook a lui Dacian Cioloș

Dacian Cioloș: „N-o să mă oprească nicio amenințare!”

 • „Fundația noii Românii trebuie să integreze două pietre de temelie, cel puțin: cinstea și profesionalismul. Fără cinste și fără profesionalism nu putem construi. Dar le avem, le avem în noi.”
 • „Trebuie să ne debarasăm de hoție, de prostie și de sărăcie. În România, hoția și prostia ne-au ținut în sărăcie. Fără hoție! Fără prostie! Fără sărăcie!”
 • „Cum putem accepta noi, neamul românesc, să punem hoția în fruntea statului? Cum putem accepta să interpretăm hoția ca o virtute?”
 • „Sunt mai decis ca oricând să merg până la capăt. N-o să mă oprească nicio amenințare! Sunt hotărât să schimbăm împreună această țară.”
 • „Un singur om nu poate să schimbe România. O să schimbăm întâi microfonul și după aia România!” 🙂 (Microfonul făcea probleme.)
 • „Să trăiţi într-o Românie enervant de normală, ardeleneşte de normală!”

CITIȚI ȘI:

Sondaj pe Europa: PSD, la pământ! PNL, din nou pe locul 1, ia distanţă în cursa alegerilor europarlamentare

„PSD a devenit o baltă mizeră, din care niște ordinari extrag minciuni cu scopul de a suci mințile românilor”

2 COMENTARII

 1. Ca roman mi-e Rușine sa ma afișez cu Dacian Cioloș din mai motive :
  – s-a autonumit prim ministru in Noiembrie 2016 cocoțat pe cadavrele tinerilor din clubul Colectiv, când putea sa refuze postul ;
  – când a fost numit prim ministru in cârdășie cu Liviu Dragnea a “ uitat “ sa mentioneze declarația de avere, cei peste 8000 euro pe care ii lua de la vaca de muls (UE) de la Bruxelles dar a fost prins cu minciunica.;
  -in ultimele zile de mandat in 17/18 Decembrie 2016 a dat o HOTARARE DE GUVERN (HG) pentru finanțarea corvetele desi legea ii impunea sa treaca prin parlament( orice finanțare ce depășește 100 milioane Euro) ca orice HOT, de parca scotea banii din buzunarul lui.
  -a schimbat 178 de articole din codul penal și procedura penală și nimeni nu a ieșit in strada.
  – este un politician mărunt, împins de la spate ,fără Charisma și românii cred ca merita alt fel de politician.!

 2. Domnul Dacian Cioloş este un om bun. Mi-a fost ministru bun la Agricultură pe vremea când Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) muncea să construiască cu Siveco un server şi un soft pentru fondurile europene şi de la bugetul național. Era în anii 2007, 2008. Timpul a trecut de atunci. Agricultura n-a progresat mult. Încă nu producem mâncare câtă nevoie avem. Sper ca în următorul deceniu liberalii să rezolve problema agriculturii. Noul program de taxe fiscale luate direct din contul firmei conform declarațiilor fiscale se numeşte „Dacia Visecol” şi bugetul este de 400 miliarde lei în anul 2019. Mă bucur că liberalii americani mi-au construit fabrică de motoare Ford la Cluj Napoca, că Haliburton America exploatează petrolul la Prahova şi că America se instalează la Bucureşti.

  Azi 6 Mai 2019 s-a născut primul copil al lui Harry şi Meghan. Mă bucur enorm. Am ținut mult la roşcavan. E ca fiul meu. Un om bun la suflet care va ajunge Rege la Bucureşti cu ajutor liberal. Dragostea de neam să fie mai sus ca ura personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here