Celulă de piatră, Răducule, mamă!

1
1345

Agitație mare la pușcăria Rahova și la televiziunile iubitoare de borfași: s-a însurat Radu Mazăre, mafiot vestit, hoț renumit, corupt profesionist, șmenar fără egal, fugar iute de picior.

Fostul primar al Constanței s-a căsătorit cu Roxana Mihalache, cea care, de bunăvoie și nesilită de nimeni, și-a unit destinul cu cel al unui bărbățoi-papițoi care are de executat o pedeapsă de 9 ani pentru corupție, plus condamnările care mai vin din spate.

S-a adunat acolo tot neamul Mazăre. A fost și Mama Mazăre, cotoroanța bine înfiptă în sistemul ceaușist, când lucra prin ministere și colinda lumea, trimisă la posturi bine acoperite. A făcut avere frumoasă pe vremea comunismului, dar și mai dihai a huzurit în anii de glorie ai Răducului ei, care jefuia Constanța precum cel mai feroce pirat. Acum, Mama Mazăre deplânge situația fiului ei iubit, care, evident, este o victimă a abuzurilor justiției, un nefericit lovit de dosare politice.

Soacra mare și mireasa, așteptând să intre la ginerică-pușcărică

A fost acolo și fratele Alexandru Mazăre, un impostor care, pe baza puterii uriașe a șmenarului Răducu, s-a trezit senator timp de patru ani.

A fost și celălalt frate, Mihai, care pare un om cu ceva mai mult bun-simț.

A fost și Răducu, beizadeaua care în fragedă pruncie defila cu tătâne-său în uniformă nazistă, iar în ultimii ani făcea naveta în Madagascar cum fac constănțenii de rând naveta la Medgidia.

A fost chiar și mireasa-de-pușcărie, Roxana fotomodela, care la ieșirea din penitenciar a spus că Răducul ei drag, escrocul ei iubit, „este supărat pentru ceea ce se întâmplă, atât timp cât stă 9 ani arestat pentru nedreptate”.

Pentru nedreptate! A furat dragul ei nemernic zeci, sute de milioane de euro, a nenorocit oameni și instituții, a devalizat bugete, iar acum e înschis pentru nedreptate! Proastă zi ți-ai ales să ne flegmezi, mireaso!

Sigur că te-ai îndestulat și ‘mneata, că doar n-oi fi trăit în sărăcie, lângă un escroc de talie mondialo-africană. Or fi picat bani frumoși și pe la casa de modă pe care ‘mneata, miresico, ai înființat-o ca să-i croiești hoțomanului iubit ţoalele pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţa. Or fi picat bani frumoși și prin afacerea pungășească din Madagascar, că doar nu s-or fi băgat low-cost-uri spre Antananarivo.

Soacra mare, mireasa, Răducu, fratele Mihai, fratele Alexandru (ex-senatorul), la Rahova

Așa că am ținut, dragilor, să vă transmit gândurile mele de păcătos în sfânta zi a căsătoriei voastre, când ați ținut să ne flegmați încă o dată, de la înălțimea milioanelor furate din buzunarele noastre.

Casă de piatră, Roxănica, mamă! Celulă de piatră, Răducule, nedreptățitule! Și nu fiți triști, că la Rahova există camera intimă. Vă doresc să fiți fericiți și sănătoși, s-o folosiți până la adânci bătrâneți!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

Alte comentarii de GRIGORE CARTIANU:

* Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

* Două nenorociri în două zile. Cadou de la PSD-ALDE

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Adina Florea candidează degeaba: SS-Gestapo va fi desființată

Rareș Bogdan a greșit. Poți înghiți broasca râioasă, dar nu spune că e gustoasă!

Dan Barna la Antena 3. O isterie gratuită

Marș la pușcărie, nimicule!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here