Adina Florea candidează degeaba: SS-Gestapo va fi desființată

3
3543

Raportul GRECO (Grupul Statelor Europene Contra Corupției) este de o duritate fără precedent și are o recomandare clară pentru Guvernul de la București: desființați Secția Specială anti-magistrați, această anomalie a sistemului judiciar care pune în pericol independența justiției!

Din acest moment, soarta SS-Gestapo este pecetluită. Niciun dosar făcut de echipa Adinei Florea nu va fi credibil, nu va fi luat în seamă, nu va avea finalitate. Pur și simplu, Secția Specială este moartă. S-a născut compromisă, din ordinul bolnav al borfașului Dragnea (acum, pușcăriaș) și prin osârdia slugoiului Tudorel Toader (acum, ex-ministru).

Ca să fie sigur că Secția Specială va deveni din start SS-Gestapo, Tudorel Toader a pus în fruntea ei două personaje sinistre: Gheorghe Stan și Adina Florea. Primul era verificat la Inspecția Judiciară (unde jucase pe mâna corupților din politică și justiție), Florea își dovedise abjecția în Republica Mazăre (unde nu deranjase niciodată vreun mare corupt).

Stan și Florea, acești Bonnie & Clyde ai justiției tudoreliene, au confirmat rapid bănuielile că sunt acolo ca să facă jocurile Mafiei. Au hărțuit-o infernal pe Codruța Kovesi, încercând să-i bareze drumul spre funcția de procuror-șef european. Au cerut insistent dosarul Tel Drum, ca să stopeze ancheta DNA care-l viza pe „tătucul” Dragnea. Au renunțat la numeroase apeluri în dosare celebre de corupție (ex.: Ghiță, Hrebenciuc – ambii, PSD-iști de vază).

Răsplata a venit rapid: PSD l-a vârât pe Stan în Curtea Constituțională, cu uriașele privilegii ale unui mandat pe 9 ani, iar pe Florea o promovează șefă plină la SS-Gestapo.

Apropo: această individă sinistră, Adina Florea, e suspectă de o infracțiune gravă – faptul că, pe când era procurorul Mafiei la Constanța, a scos din arhive celebrul protocol secret și i l-a dat mega-infractorului Darius Vâlcov. Acum, Vâlcov e cercetat sub control judiciar, timp de 60 de zile nu are voia să iasă din Slatina. În schimb, Florea nu e deranjată nici cu o întrebare, pentru că ea, fiind magistrat, nu poate fi anchetată decât de SS-Gestapo, adică de ea însăși. Adică de nimeni, niciodată.

Niciodată?! Pardon: nu e departe ziua când madam Florea va plăti scump ticăloșiile sale. Secția croită pentru ea de Mafia PSD (puternic infiltrată și în CSM, pe filiera Lia Savonea) are zilele numărate.

A denunțat-o Comisia Europeană.

A denunțat-o Comisia de la Veneția.

A denunțat-o, iată, și puternicul GRECO.

În țară, au denunțat-o cele mai credibile voci ale magistraților.

În curând, SS-Gestapo va fi desființată. Nici măcar noul ministru al Justiției, Ana Birchall (PSD), nu crede că sinistra anomalie trebuie să mai existe. De aceea, Birchall este însoțită de corul lătrăturilor din propriul partid, pe filiera Ciordache – Nicolicea – Pleșoianu – Șerban Nicolae.

Justiția se bazează pe lege și pe încredere. SS-Gestapo nu are nici una, nici alta: a fost creată ca unealtă a fărădelegii și nu beneficiază de niciun strop de încredere.

Asta înseamnă că, de fapt, e moartă. În curând îi vom face parastasul.

Alte comentarii de GRIGORE CARTIANU:

* Rareș Bogdan a greșit. Poți înghiți broasca râioasă, dar nu spune că e gustoasă!

Dan Barna la Antena 3. O isterie gratuită

Marș la pușcărie, nimicule!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

3 COMENTARII

 1. Aceasta SS a fost infiintata numai in interesul mafiei care a incercat sa puna stapanire pe tara si aproape ca a reusit.
  Este un instrument de intimidare a procurorilor si judecatprilor care au deranjat mafia. Este un mijloc prin care mafia a capatat acces la dosarele in care este inculpata, iar pe unele le-a putut opri, manipula.
  Nu numai pentru ca in scurtul interval de existenta aceasta SS a facut prea multe ticalosii, dar ideea de a exista o asemenea institutie contravine si regulilor democratiei si bunului simt.
  Daca PSD vrea sa se demafiotizeze, trebuie sa inceapa cu desfiintarea urgenta a acestei SS.

 2. Secția care pune judecătorii pe gânduri e închisă. Noi reguli: un proces în civil durează maximum 1 an şi pe penal maximum 2 ani. Munca e răsplătită cu dolari americani din taxele Asiei.

  Nardoesia are 500 milioane români.
  Rosinara are 300 milioane daci.
  Nardoesia vrea să strămute românii din Carpați şi puteți aduce chinezii. Batem palma? Chinezii construiesc România în 10 ani. Cu blocuri mari şi autostrăzi mari între toate oraşele mici şi mari.

 3. Cine este de fapt aceasta creatura care Scurtcircuiteaza România? Nu am scăpat de acest specimen care parca seamănă cu Ana Pauker anilor 50’! România parca este blestemata sa aibă ademenea fete de procurori gen Laura Codruta Kovesi sau Adina Florea. Nu a desființa numai SECȚIA DE INVESTIGAȚIE A MAGISTRATULOR DAR ȘI DNA CARE ESTE O INSTITUTIE MONSTRU CARE ÎNGHITE SUTE DE MILIOANE DE LEI ANUAL, au plătit romanii salarii de nababi pentru aceasta institutie care NU are ce cauta in democrație așa ceva!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here