Mesajul secret al lui Dragnea către noi, sărăciile

6
3999

Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrioți, cu banditul-șef în fruntea turmei, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare, nici chiloții-n cur n-o să vi-i lăsăm, și cenușa din sobă o să v-o luăm, nici asfalt pe șosele n-o să mai pupați, să orbecăiți cu rablele voastre pe ulițe desfudate, printre gâște, rațe și babe cocoșate, și-o să trecem pe lângă voi și peste voi și prin voi cu viteza luminii, și-o să vă călcăm pe cap cu jeep-urile noastre cu motor de avion, vă belim de vii, săracilor care sunteți, și-o să ne trimitem copiii să învețe la Londra pe banii voștri și să joace ruleta la Vegas, în timp ce copiii voștri se vor îneca în rahat, prăpădiților, și-o să le cadă tavanu-n cap când vor beli ochii la teorema lui Pitagora, iar noi o să ne tratăm la spitale din Viena, ca să nu ne amestecăm cu voi pe la urgențele lui Arafat, ha-ha, de unde-o să luați bacterii bestiale, amărâților, și-o să muriți pe capete, mai ceva ca-n vremea ciumei, ca să aflați și voi ce înseamnă ciuma roșie, și nici bani de groapă n-o să aveți, sărăciilor, și nici bani de lumânări sau de colivă, și nici bani de popă ca să vă coboare-n groapă, n-ați învățat, beliților, că cavou’ de-aia-i cavou, ca să-l umpli cu lingouri, iar la cap să pui tablouri și printre morminte să numeri șpagouri, șpăgane, șpăgăloaie, pungi cu bani, saci cu parai, că doar n-o să ne-mpiedicăm de niște haștagi-reziști, și-o să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor, vom anestezia zece generații de judecători, ne vor mânca din palmă, se vor gudura pe lângă noi să le permitem să respire, căci noi vom fi Alfa și Omega, Mama și Tata, Începutul și Sfârșitul, vă veți închina la noi ca la adevărații Dumnezei și-o să vă trimitem cu rablele voastre direct în iad, gazați de Carmendan și călcați de tren la barierele stricate, și-o să vă mai scoatem de-acolo doar în ziua votării, vă mânăm încolonați la secție cu buletinul în stânga și cu ștampila în dreapta, cu escală la doi mici și-o bere, la un muștar și-o scobitoare, căci atunci veți înțelege toți, dar toți, ce înseamnă democrația lu’ domnu’ Daddy, prăpădiților!

Alte comentarii de GRIGORE CARTIANU:

6 COMENTARII

 1. Extrem de sintetic si sugestiv articolul, dar m-a dus cu gandul la ideea ca am devenit masochisti, chiar si umorul ne este masochist…De exemplu, m-am gandit ca, culmea, Tudorel pare mic copil pe langa ticalosul si mai sinistru(daca acceptam ca exista mai sinistru decat sinistru) de Nicolicea !!! Nicolicea e alta figura bolsevica scoasa de la criogenare!!! E un fel de cyborg ale carui extensii sunt rautatea si sadismul exacerbate indreptate impotriva oponentilor PSD si a vestului. Of, n-as vrea sa fiu atat de pesimista, dar, oameni buni, trebuie sa scapam de aceste fiinte la conducerea Romaniei, ce naiba, nu avem ceva mai bun? Oare am ajuns sa ne demonstram singuri, ca suntem masochisti si ne adancim in autoflagelare ??? Doamne fereste !!!!

 2. cartianule, ai scris numai cretinitati in intreaga ta cariera de jurnalist, rectific: asa-zis jurnalist.
  tu ai scris mereu in functie de propriile interese si nimic mai mult.
  daca-ti vor da cei de la putere un os de ros, a doua zi esti de-al lor.
  esti prea mic ptentru un razboi atat d emare.
  nu vei castiga nimic din cele scrise
  aberezi enorm.
  STOP.

  • Cara-te dracului de postac imputit draknist, hai sictir, javra! Dl. Cartianu a scris pe inima lui, si pe inima mea, si pe inima oricarui sarantoc, pe langa care trece cate-o loaza hoata de psdist si aldist, in mertane si suvuri de zeci de mii de euro! Las’ ca vedeti voi pe dreaq la alegeri, scarbe ordinare!

  • Bai, Mihai, ceea ce nu a reusit PCR-ul cu Ceausescu în frunte, a reusit PSD-ul, avându-l pe Dragnea conducator: v-au tâmpit pe toti si v-au transformat în slugi de mafioti.
   Na, ca am ajuns sa fac si rime pentru tine, prostovane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here