joi, aprilie 18, 2024
AcasăDezvăluiriCarmen Dan și-a recompensat găzarii de la Jandarmerie cu sute de televizoare...

Carmen Dan și-a recompensat găzarii de la Jandarmerie cu sute de televizoare de 1.000 de euro bucata! Plus: limuzine de lux pentru demnitarii PSD

-

Ministrul de Interne, Marcel Vela (PNL), a dezvăluit vineri, într-o conferință de presă, noi dimensiuni ale jafului făcut de PSD-ista Carmen Dan (partenera lui Liviu Dragnea) în cei doi ani și jumătate cât a condus ministerul.

Cifrele anunțate de ministrul Vela:

  • un autoturism BMW seria 7 – pus la dispoziția Camerei Deputaților;
  • 4 mașini Volkswagen Toaureg – la jandarmerie, pentru protecția demnitarilor PSD;
  • sute de televizoare la prețul de 1.000 de euro bucata – pentru Jandarmerie;
  • alte achiziții inoportune.

Dezvăluirile lui Marcel Vela

  • „Aș fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri și când doamna Carmen Dan a cumpărat din banii ministerului un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan, și l-a dat în comodat la Camera Deputaților.”
  • „Au fost cumpărate și patru mașini Touareg noi la Jandarmerie, pentru protejarea demnitarilor PSD, de 200.000 de euro. Cu 200.000 de euro puteau fi cumpărate 500 de pistoale pentru polițiștii din stradă, care au «Carpați».”
  • „Am solicitat Camerei Deputaților să returneze ministerului mașinile de lux cumpărate pe banii polițiștilor, cheltuind banii aiurea, în loc să cumpere autoturisme pentru polițiști.”
  • „Am găsit sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie, cu 1.000 de euro bucata. O să întreb și eu ce televizoare sunt alea cu 1.000 de euro.”
  • „Am găsit și alte achiziții făcute în acest minister, pe care noi le considerăm inoportune.”

Întrebat dacă va depune plângere penală pentru aceste achiziţii, Vela a spus că va vedea care este prejudiciul, se va sfătui cu juriştii şi va decide ulterior. „Nu vreau să spun acum că fac sau nu fac”, a spus ministrul.

„Avem preocuparea de a dota Poliția, avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme în București și în toată țara. Sunt în pregătire mijloacele sonore de avertizare pentru mai multe autoturisme Duster care vor fi repartizate inspectoratelor din țară”, a mai spus Marcel Vela, vorbind de dotările ce le-ar fi necesare polițiștilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

AUDIO. Modelul „Rareș Bogdan”. Moise Guran: „Renunț definitiv la cariera de jurnalist pentru a-mi asuma un rol politic”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Ana Pauker a ciumei roșii….nu se găsește nimeni s-o despartă de suflet????….De Ministru,pe olăcarul ăla de la sindicat încă nu-l vizează un transplant??… săracul are brandoza !!!!…in fază finală…e grav , trebuie operat la amigdalele prin fund…. jigodie de om acest lider de sindicat … ăsta a rămas la stadiul de milițian ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -