sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDezvăluiriGâdea a forțat-o pe Cristina Țopescu să plece de la Antena 3...

Gâdea a forțat-o pe Cristina Țopescu să plece de la Antena 3 pentru că era „haștagistă”! Acum o plânge cu lacrimi de crocodil

-

Ipocrizia celor de la Antena 3 este de-a dreptul grețoasă. Directorul postului, Mihai Gâdea, încearcă să pară afectat și are numai cuvinte frumoase despre Cristina Țopescu, dar uită că a lăsat-o șomeră pe motiv că jurnalista era singura vedetă de la Antena 3 care susținea protestele #Rezist.

4 februarie 2017. Cristina Țopescu la Antena 3: „Eu sunt cu protestatarii. Asta este”. Se întâmpla într-o sâmbătă seara, la emisiunea săptămânală pe care Cristina o realiza la televiziunea lui Voiculescu. Era sâmbăta teribilă în care, după patru zile de proteste intense, premierul Sorin Grindeanu anunțase că abrogă odioasa Ordonanță 13. România se afla în fața celui mai mare protest din istoria României – cel de duminică, 5 februarie 2017, la care aveau să participe peste 600.000 de manifestanți, dintre care jumătate în București. Cristina a mai fluierat o dată în biserică: a invitat în studio și un protestatar din stradă, căruia i-a dat ocazia să transmită mesajul Pieței Victoriei.

7 mai 2017. Cristina Țopescu pe Facebook: „Anunţ retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le mulţumesc colegilor cu care am lucrat. Gânduri bune din partea mea şi pentru toţi ceilalţi!”

După ce s-a declarat public de partea protestelor pro-justiție, Cristina Țopescu a mai rezistat la Antena 3 doar trei luni. Mihai Gâdea și Adrian Ursu, decidenții editoriali de la televiziunea lui Voiculescu, i-au făcut tot mai multe mizerii Cristinei Țopescu, pentru a o forța să-și dea demisia. Și Cristina a plecat, rămânând șomeră și intrând în cea mai grea perioadă din cariera ei de gazetar.

- Advertisement -

„Cristina a trebuit să părăsească Antena 3”

Jurnalista Diana Maria, prietena și vecina Cristinei Țopescu, cea care a alertat Poliția la 112 în legătură cu dispariția fostei prezentatoare, a publicat pe Facebook o înregistrare audio în care face mai multe precizări. Ea confirmă că viața Cristinei a luat o întorsătură urâtă după ce a fost nevoită să demisioneze de la Antena 3.

„Cristina a trebuit să părăsească Antena 3, eram împreună când a luat decizia. La acel moment, Cristina primise mai multe oferte de la mai multe televiziuni și a crezut, când și-a dat demisia, că-și va găsi un nou loc de muncă în scurt timp. Din păcate, toate promisiunile au fost vorbe în vânt.

- Advertisement -

Îi văd pe mulți dintre colegii de breaslă cum plâng la televizor. Oameni buni, să vă fie rușine! Dacă într-adevar ați fi considerat-o pe Cristina un mare jurnalist și dacă ați fi iubit-o atât de mult, ați fi ajutat-o în acești ultimi ani, în care i-a fost îngrozitor de greu. Dar nu. I-ați promis lucruri, i-ați promis colaborări… Și când Cristina vă suna periodic să vadă dacă se concretizează acele planuri, voi nu mai raspundeați la telefoane și la mesaje. O ignorați. Evident că sunt revoltată.

Într-un final, Cristina a reușit să găsească o colaborare la Canal 33, dar se descurca extrem de greu. Trebuie să-i mulțumesc doamnei doctor Monica Pop, care a ajutat-o extrem de mult. Trebuie să-i mulțumesc Danei și unei doamne al cărei nume nu mi-l pot aminti, care este bolnavă de cancer, dar care i-a dat Cristinei banii din care trebuia să-și cumpere tratamentul pentru ca draga mea Cris să-și plătească chiria și utilitățile. Cris nu deținea o proprietate. Lista de prieteni care au ajutat-o efectiv pe Cristina când nu avea job este extrem de scurtă, numele pot fi numărate pe degetele de la o mână.”

AUDIO: Precizările Dianei Maria

Gâdea: „Cristina era un om foarte bun, foarte generos””

Mihai Gâdea a încercat, în aceste zile, să pozeze în mare admirator și binefăcător al Cristinei Țopescu. El s-a lăudat chiar cu faptul că a angajat-o în 2013, dar nu spune nimic despre felul în care a alungat-o în 2017, ca urmare a diferenței de vederi în privința protestelor #Rezist: ea le susținea, el le înfiera.

Gâdea, la Antena 3:

„Am cunoscut-o pe Cristina Țopescu în urmă cu 20 de ani, când începem drumul acesta în televiziune, iar Cristina a știut să fie un foarte bun prieten și un foarte bun camarad. Chiar dacă lucram la posturi diferite, Cristina a dat dovadă întotdeauna că știe ce înseamnă generozitatea, pentru că făcea parte din ea.

Ani de zile mai târziu am avut și eu onoarea de a-i întinde o mână atunci când a avut nevoie, iar acea mână întinsă de mine a făcut cumva ca cei patru ani de zile în care am fost colegi să fie niște ani de referință în viața mea.

Chiar și atunci când ne-am despărțit profesional, niciunul dintre noi nu am avut să ne reproșăm ceva unul altuia.

Aseară a căzut ca un fulger această veste pentru toată lumea. Celebra Cristina Țopescu a murit singură, probabil acum două săptămâni. A fost un val de uluire. Cristina Țopescu era un om foarte bun, foarte generos”.

Mircea Badea: „M-am situat pe contrasensul opiniilor sale”

Mircea Badea recunoaște că a fost „pe contrasens” cu opiniile Cristinei Țopescu. Nu spune însă și că acest „contrasens” a costat-o pe jurnalistă îndepărtarea de la Antena 3.

„Era fără doar şi poate un jurnalist, un om absolut sincer în ceea ce făcea. Eu, de cele mai multe ori, m-am situat pe contrasensul opiniilor sale. Am avut puncte de vedere contrare în foarte multe situaţii, dar cu siguranţă, punctele sale de vedere erau sincere.

Credea cu foarte multă pasiune în fiecare vorbă pe care o rostea şi nu avea nici coordonări ascunse, nici o agendă complexă, ci una a propriilor convingeri. Lucru care este foarte rar şi pentru care am respectat-o întotdeauna. Chiar dacă, repet, de foarte multe ori am avut puncte de vedere contrare.

Atât de nedereaptă şi de şocantă mi se pare această ştire, încât mă revolt din fiecare celulă a corpului meu, deşi inutil”.

CTP: „A fost atacată de șefi că nu e «pe linie». O voiau dată afară”

Cristian Tudor Popescu a dezvăluit, în scris, ce i-a povestit Cristina Țopescu în ultimele sale luni la Antena 3, când „șefii de la Antena 3” – Mihai Gâdea și Adrian Ursu, susținuți de patronat – „o atacau constant” pe motiv că nu era „pe linia” postului.

„O presimțire a determinat-o să realizeze ultima emisiune-interviu cu Cristian Țopescu în care m-a rugat, cu cerul și pământul, să intervin telefonic. Mai întâi am refuzat, nu voiam să mai am de a face în vreun fel cu ultimul post de televiziune în care a lucrat Cristina, propagandizat până la vomă.

Am acceptat după ce mi-a povestit cât de greu îi era să reziste acolo, cum era atacată constant de șefi ai postului că nu e «pe linie». O voiau dată afară – n-au apucat, a plecat ea.

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au «mărturisit» despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei…”

Mircea Badea – CTP

Dezvăluirea lui CTP i-a atras riposta dementă (și agramată – îi lipsește o virgulă esențială) a lui Mircea Badea pe Facebook:

„Uite CTP, cum facem, ca să stai liniştit şi să nu te mai zvârcoleşti aiurea: în cazul (puţin probabil) în care o să crăpi înaintea mea, îţi promit că n-o să am niciun cuvânt bun despre tine. OK? Marş!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

27 COMENTARII

 1. Limbricii kriminalului KGB’ist de la latrina A3 ar trebui obligați să’și acopere râturile atunci când încep să grohăie pe post, deoarece emană mirosuri pestilențiale care poluează puternic societatea civilă !
  La cât de dezaxați, libidinoși, pupinkuriști, grețoși, umili față de kriminalul șef Voikulesku (o creatură reptiliană malefică KGB’istă de o hidoșenie ieșită din comun !), soioși … sunt creaturile astea malefice de la pestilențiala latrină A3, n’ar fi exclus să’i auzi grohăind pe post, cu insalubriI gâdea (‘fetița popă’ a șăfului KGB’ist) și ursu (medved’ul pletos) pe post de dirijori, că ei sunt cei care au întreținut’o și protejat’o pe Cristina (OM de tipul căruia societatea românească are un mare deficit !) până la dispariția prematură dintre noi !
  MARȘ și plăcuța suedeză – MUIE (din partea întregii societăți civile oneste din RO) vouă, limbrici toxici de la latrina KGB’istă A3 (sora geamănă a RTV !) !!! 👹👺👿😱😷

 2. Când era la Realitatea acest răspopit de Mihai Gadea nu avea după ce bes apa.! A venit la Antena 3 , la denghii lui Dan Voiculescu ( și a propos nu va mai adresați cu apelativul domn’ profesor , acestui informator ca nu a luat grade didactice , a luat altele )și cel puțin in ultimii ani cine nu este cu Antenele este pus pe linie moarta cum a procedat cu regretata Cristina Țopescu , fiica celebrului comentator TV , Cristian Țopescu!
  Eram un fan al acestui post care a ajuns de rasul lumii cu acest Mihai Gâdea!!! Și-a lăsat barba flăcăul ,sa fie pe aceeași linie cu mai tinerii lui competitori de la alte televiziuni!!!
  Este mare lucru sa fii om cum a fost Cristina Țopescu!!!!
  Dumnezeu s-o odihneasca in pace!!!!

 3. Oricand si oricine poate deplange moartea unui om chiar daca nu este de acord cu el. Nici mie nu-mi placeau intotdeauna pozitiile Cristinei Topescu si chiar am mai criticat-o. Credeti ca i-am dorit moartea sau i-am provocat-o? De obicei angajatorii indeparteaza pe cei care nu sunt pe aceeasi linie cu ei pt ca nu pot colabora in atingerea obiectivelor propuse, legale sau nu, morale sau nu. Hai, angajati-va voi la orice loc de munca unde sa va lase sa faceti orice credeti voi de cuviinta! De ce Cristina nu s-a angajat la Realitatea sau B1 sau Digi 24, ca sa-si poata expune neingradit crezul? Pt ca probabil nu avea loc nici acolo. Si aia sunt limbrici ca n-au vrut sa-i dea salariu sa se poata intretine? Cum de a lucrat atatia ani intr-un loc in care era exploatata?

 4. […] Ipocrizia celor de la Antena 3 este de-a dreptul grețoasă. Directorul postului, Mihai Gâdea, încearcă să pară afectat și are numai cuvinte frumoase despre Cristina Țopescu, dar uită că a lăsat-o șomeră pe motiv că jurnalista era singura vedetă de la Antena 3 care susținea protestele #Rezist, potrivit informațiilor furnizate de Ziariștii.com.  […]

  • Păcat că nu am știut să apărăm un asemenea jurnalist, un asemenea om. Dumnezeu s-o pomenească în Împărăția Lui! Să nu uităm BUCURIA că DUMNEZEU ESTE CU NOI! DOAMNE AJUTĂ!

 5. ileana sarmasean, bogdan milea, mircea carpec, jean marian – puneti mana pe carte si treceti in clasa a III-a. Sunt copii de gradinita care scriu mult mai corect decat voi, lasati chestiile de oameni mari pentru cei care au creier. Latrina3 dauneaza grav neuronilor, nu faceti risipa pentru ca nu va puteti permite. Din cauza unor loaze trepanate ca voi o trage toata tara, pentru ca aveti drept de vot.

 6. Vad ca posteaza unii cuvinte laudative la adresa lui Mihai Gadea. E dreptul lor sa o faca, dar, din pacate, naivitatea, incultura si spiritul de turma care ii caracterizeaza sunt ingredientele principale folosite de cei de la Antena 3 pentru a-si racola publicul. Inghit orice galusca servita la postul lui Voiculescu. O iau de buna. Daca zice fostul pastor ca se face lumina, striga toti in cor: Si s-a facut lumina! Ce e revoltator? Ca mintea nu-i duce mai mult pe cei mai multi dintre admiratorii lui Gadea. Altfel si-ar fi pus mai multe intrebari? De ce Gadea e dator vandut la Varan? De ce si-a tras din conturile slujbasului lui Ceausescu miliarde de lei vechi si nu i le-a dat inapoi nici in prezent? De ce ii pupa in fund pe rusi dimineata pana seara impreuna cu amicul sau de linguseli, Mircea Badea? Badea a zis-o clar: e fan Putin. Adica, e fanul intoarcerii la comunism.
  E absolut ridicol sa crezi ca un individ precum e Gadea poate fi numit titan al presei. Ha, ha, ha! Eventual, al presei coafate la frizeria lui Voiculescu. Unde pana si rujul, pana si pudra au ochi si urechi. Ai voie sa spui doar ce e pe placul lui Voiculescu. Cine face invers… isi primeste sutul. Asta a patit Cristina Topescu. Plecarea ei fortata de la Antena 3 a dovedit inca o data ca acest angajatii postului n-au nicio legatura cu presa independenta, ci mai degraba cu ode inaltate marelui Tovaras Voiculescu. O televiziune a unui fost puscarias, condamnat pentru prejudicii grave aduse statului roman, n-are cum sa primeasca o bila alba! Asta cu atat mai mult cu cat hotul e aparat chiar de angajatii sai: alti hoti de suflete, care se joaca pentru rating cu mintile oamenilor. Ce e Antena 3? Un post cu angajate casatorite cu politicieni din PSD, un post al PSD, un post toxic care apara infractorii si care ataca democratia (ia amintiti-va de santajul lui Gadea cu acele promo-uri bagate la Antena 3 si la defunctul GSP TV, care s-au dovedit a fi false cap coada). Antena 3? 3 sobolani infestati de ciuma rosie. Unul batran, Varanul, alti doi tineri, Gadea si Badea, initiati deja in tainele spiritul comunistoid.

 7. OK,antenele si toți cei care lucrează acolo sunt niște javre.Dar toată armata de oameni care i-au promis lucruri si care o apreciau sincer,nu ca javrele bolșevice,de ce nu au ajutat-o?Javrele sunt singurele vinovate?Mizerabila manipulare!

 8. Doamna Topescu ar fi trebuit sa își dea demisia înainte sa aducă protestatari în studio. Cunoștea punctul de vedere al postului la care lucra și putea sa prevadă consecințele.Este victima doar cine face din naivitate un fapt neplăcut șefilor sai, nu în deplina cunoștință de cauza.

 9. Domnule Gadea,

  Esti o jigodie de ultima speta !
  Cum poti sa fii sustinatorul nenorocirilor puse la cale de Dragnea & Co. Chiar poti sa crezi ca ceea ce s-a intamplat in 10.08.2018 a fost o tentativa de lovitura de stat ?
  Chiar crezi in existenta unui stat „paralel” ?
  Esti un tanar manipulat de Voiculescu care faci, ceea ce faci, numai pentru banii murdari primiti de la neocomunisti.
  Ar fi bine sa iti faci o analiza atenta a comportamentului dumitale si sa iti pui inteligenta in slujba unor cauze nobile.
  Nu este departe vremea cand vei ramane singur si neajutorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -