Capturarea lui Mazăre, „nucleară” anti-Dragnea. Nici Madagascarul nu mai e ce-a fost odată

3
7303

Ştirea că autorităţile din Madagascar l-au prins pe fostul primar al Constanţei este tot o „nucleară”. Ea zdruncină, chiar în aceste clipe, toate celulele puterii PSD-ALDE.

Este semnul că democraţia din România are aliaţi puternici în afara ţării, deşi marii inamici ai ei sunt în interior.

Căci nimeni nu s-ar fi gândit că o ţară considerată bananieră poate face un mare serviciu unei naţiuni europene doar de dragul justiţiei.

Toată lumea a crezut că Madagascarul este fortăreaţa în care nimeni nu se va atinge de cel care odinioară se îmbrăca în straie de „Ştefan cel Mare”.

Ei bine, iată că nici Madagascarul nu mai e ce-a fost odată! Cum de-a fost posibil să nu mai conteze şpăgile lui Mazăre în faţa politicienilor de la Antananarivo? Răspunsul stă doar într-o explicaţie care depăşeşte puterea mafiei.

Cineva, nu ştim cine, a convins un regim dispus să-i ofere protecţie unui fugar cu 9 ani condamnare definitivă să facă stânga-mprejur. Cine e acel cineva, nu e atât de important acum. Poate au fost serviciile secrete, care au experienţa negocierilor în astfel de lumi gri. Poate a fost Europa. Sau poate chiar „partenerul strategic”, SUA. Ori toţi laolaltă.

În mod cert însă, capturarea lui Mazăre este o lovitură dură anti-Dragnea. Şi e o mişcare de forţă a statului de drept din România, care arată, şi prin acest exemplu, că joacă. Asta în ciuda tuturor semnelor proaste din justiţie, cu amânările dubioase din procesele lui Liviu Dragnea sau Darius Vâlcov, plus sabotajul din interior al justiţiei cu oameni la Lia Savonea, şefa CSM.

Ei bine, ştirea cu prinderea lui Mazăre arată că statul de drept şi partea curată a justiţiei rezistă încă. Nu există alt remediu mai bun, într-o ţară în care Parlamentul şi Guvernul au fost capturate de mafia roşie antidemocratică, decât ca acele părţi ale statului legate direct de UE, SUA şi NATO să reziste.

Liviu Dragnea, Tăriceanu&co. află azi că nu pot fugi de justiţie, indiferent cât de mult încearcă ei s-o desfiinţeze cu oameni ca Adina Florea sau nulitatea Gheorghe Stan, ajuns ditamai judecător la CCR fără să ştie pic de carte.

Nulităţile sunt aliaţii mafiei, dar lumea lor nu mai are viaţă lungă.

Azi, au înţeles toţi că nu există loc sigur pe Planeta Pământ în care să se ascundă de lege. Pot amâna, întîrzia, bloca sau negocia o salvare în paradis, dar nicidecum nu pot ANULA legea.

Mazăre nu va ajunge prea curând în România, tocmai din acest motiv. Căci extrădarea trebuie s-o facă tocmai cei care se ocupă de salvarea unora ca Mazăre. Dar neşansa lor e că nu sunt veşnici la putere. Şi când au pierdut puterea, nici măcar nu mai scapă cine poate!

CITIȚI ȘI:

Mesajul admirabil al fetei tâlhărite la lift: „Voi merge la referendum. Vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea”

Umilit de #Rezist, Dragnea amenință cu bătăuși și contramanifestații violente. Mizează pe prietenii lui, interlopii

3 COMENTARII

  1. Voi spune mereu: Justiția leilor trebuie înfăptuită prin închisoare multă în cazul corupților. Este foarte grav să fie altfel. În vechea Romă, în cazul corupților era cerut suicidul. Nimeni nu se opunea deciziilor împăratului. Cum ar ca un corupt să gândească asasinarea lui Hadrian. Ce ar face pretorienii? I-ar asasina. Vremurile sunt grele. Copiii văd lumea prin ochii lor nevinovați. Nu e cazul să ne dezicem de ei. Economia României duduie. Dar alocația bugetară a unui copil dac e de 150 lei de la 200 lei în anul 1988. Firește, corupții americani nu au buzunarele pline cu aur fiindcă detestă argintul. Masonii fiind corupția şi războaiele au crăpat din senin. Au rămas politicienii şi SRI. Lupta lor e crâncenă. Spre binele lor le scriu un mesaj de adio: Nu luați în derâdere visul meu din copilărie. Nu vorbiți în numele meu. Nu aruncați invective în mine. Nu spălați latrinele cu mine. Pot programa ploaia cu atom pentru 1000 de ani şi ploile diluviene vor ucide viața.

    *35 Jonathan Seal Delaware

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here