„Dragnea s-a transformat dintr-un ayatollah într-un taliban care vrea să distrugă totul după el”

4
686

Președintele PMP, Eugen Tomac, a susținut marți oconferință de presă, în cadrul căreia a prezentat pericolele prin care trece România, înrobită de Liviu Dragnea, dar și complicațiile contextului european.

Tomac remarcă faptul că Uniunea Europeană a adus României speranță și bunăstare, iar datoria noastră este să-i întoarcem favoarea și s-o ajutăm să nu cadă în tentația populismului, care e un pericol mortal.

Principalele declarații ale lui Eugen Tomac

 • „Dezbaterea care există, la ora actuală, pe scena politică este o dezbatere falsă. Dragnea s-a transformat dintr-un ayatollah într-un taliban care vrea să distrugă totul după el, iar noi discutăm aici despre prezentul și viitorul nostru.”
 • „Europa ne-a crescut pe noi ca națiune. De când am intrat în Uniunea Europeană, am atins un nivel de prosperitate fără precedent. Cred că este momentul să întoarcem și noi o favoare Uniunii Europene, într-un moment delicat, când populiștii, așa cum reiese din toate analizele, vor ajunge în jur de 30% dintre europarlamentarii prezenți în viitorul Parlament European, proveniți din partide care luptă împotriva UE.”
 • „Uniunea Europeană s-a creat tocmai pentru a aduce pacea, pentru a aduce prosperitatea, pentru a respecta aceste valori care stau la baza UE, cum sunt democrația, libertatea, statul de drept.”

CITIȚI ȘI:

Mesajul admirabil al fetei tâlhărite la lift: „Voi merge la referendum. Vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea”

Umilit de #Rezist, Dragnea amenință cu bătăuși și contramanifestații violente. Mizează pe prietenii lui, interlopii

4 COMENTARII

 1. Este povestea unui copil englez Mateo care trăind în Baden Baden ține din burtica mamei cu Liverpool. Eram la muncă la casa lui era de făcut grădina. Un copil ca soarele pe cer de cuminte. Şi băteam pumnul ca negrii lui Barack Obama. Am primit pentru muncă de la bunica lor 20 euro. 10 euro i-am dat lui Mateo şi 10 euro lui Joshua, fanul lui Chelsea. Din drag de oameni de calitate, buni la suflet.

  Azi am făcut spectacol cu Liverpool. Vroiam un 2-0 dar a fost 4-0. Recunosc am scris un roman pentru 6-0 sec şi moartea lui Messi să o scriu. Moarte pentru meciurile trântite până acum. Am jucat fotbal la viața mea. Forma de vârf la 22 ani prin 1998. Fotbalul e viața mea. Fotbalul englezesc pe centrul atacului. Cât să reziste nemernicii Barcelonei. Numai umbre în teren. Lacrimi şi sânge pe străzi la spanioli. În urma mea dorul de moarte rapidă şi poleiala epoleților dintr-un aur ingrat, vizibil dar eminent.
  Michael Smith… we are we are.

  Cenuşă şi epoleți GRU

 2. Dacă nu/l ia de guler pe acest borfaș de Zdragnea vom avea parte din ce in ce mai mult de furtuni politice.
  Numirea judecătorilor la CCR sa nu se mai facă prin numire directa Camera Deputaților sau Senat ci aceștia sa fie aleși din 4 ani in 4 ani așa cum au loc alegerile parlamentare. NU TREBUIE SA STEA 9 ani sa țină scaunele calde!!!!. Este antidemocratic!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here