VIDEO. Blasfemia diversionistă PSD-Gâdea, ridiculizată printr-un nou videoclip viral care cheamă lumea la vot

2
10873

Vloggerul clujean Mircea Bravo revine cu un nou videoclip prin care îndeamnă lumea la vot. E o variantă hard, care-i ridiculizează pe cei care spun că nu trebuie să-ți bați capul să faci o alegere. Un om responsabil ALEGE, nu-i lasă pe alții să aleagă pentru el!

Noul videoclip al lui Mircea Bravo, intitulat „Când nu-ți bați capul să alegi”, vine la câteva zile după viralul numit „Așa a zis bunica”.

Între timp, din subteranele PSD a fost lansat un altfel de videoclip, o diversiune blasfemiatoare ce poate fi numită „Iisus cel obscen al USR”. Un rol-cheie în această mizerie i-a revenit lui Mihai Gâdea, directorul Antenei 3. Acesta a avut misiunea de a populariza video-porcăria și de a o asocia cu Opoziția politică, mai precis cu USR.

Noul videoclip al lui Mircea Bravo – „Când nu-ți bați capul să alegi”

Precedentul videoclip al lui Mircea Bravo – „Așa a zis bunica”

Porcăria PSD-istă – cea cu falsul Iisus

CITIȚI ȘI:

Mesajul admirabil al fetei tâlhărite la lift: „Voi merge la referendum. Vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea”

2 COMENTARII

  1. Transilvania votează Dreapta. Va fi un vot crucial pentru lumina din 2020. Fiecare om peste 18 ani trebuie să voteze. Nu lăsa popor dac să te conducă străinii din PSD. Prin votul tău faci un bine copiilor. Nimeni nu spune că e bine dacă nu votezi, pentru că te simți exclus din discuții. Dacă omul face multe necazuri vine alt om. Un om politic mai bun înseamnă frumosul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here