Bădulescu al lu’ Firea, abject cu Ana Birchall: „S-a urcat scroafa în corcoduș. Coboară, că ți se văd chiloțeii! Când stăteai în genunchi ai avut momentul tău de glorie“

4
2828
Aurelian Badulescu, Primaria Bucuresti

Cererea Anei Birchall, fost ministru al Justiției și membră PSD, ca statul român să depună eforturi pentru a recupera prejudiciul de 60 de milioane de euro adus de mogulul Dan Voiculescu, a generat imediat un atac de o abjecție nemaipomenită din partea lui Aurelian Bădulescu – fost viceprimar al Capitalei, omul clanului Firea și fost avocat al lui Gigi Becali.

Membrii rețelei de cumetrii și interese mafiote care căpușează și sufocă statul român, blocându-i de decenii eforturile de modernizare și progres, încep să strălucească precum licuricii noaptea atunci când cineva le atinge punctele nevralgice.

Este și cazul exploziei de ură a lui Bădulescu. Citind ceea ce poate să scrie despre o femeie, pe contul său de Facebook, un personaj care a fost numărul 2 în Primăria Capitalei – și omul bun la toate al clanului Firea – Pandele –, nu poate decât să dea fiori.

Mesajul lui Bădulescu: dovada că PSD este o structură care funcționează după regulile Mafiei

Cum cine se aseamănă se adună, e lesne de înțeles ce este în mintea Gabrielei Firea, care e prietenă cu Bădulescu – acesta nefiind la primul derapaj sexist.

Modul de a gândi al actualului șef al consilierilor locali PSD din Consiliul General reamintește, dacă uitase cineva între timp, că acest partid este constituit și funcționează în totalitate după regulile Mafiei.

Postarea Anei Birchall care a provocat crize în PSD

Bădulescu (despre care nu se știe niciodată dacă face ceea ce face din proprie inițiativă sau la ordinul Gabrielei Firea) consideră că Birchall a “trădat”. În viziunea PSD-istului, a cere să fie recuperat prejudiciul adus statului este o crimă de neiertat, dacă hoțul prins este din partidul tău.

Însăși expresia folosită de Bădulescu e de tip mafiot: el o consideră pe Birchall fostă “rudă”, exact așa cum sicilienii consideră că toți membrii clanului fac parte din “familie”.

Nimic nu se dă și se primește, în PSD, pe bază de meritocrație, anunță Bădulescu pe contul său de Facebook. Totul e pe criterii de clientelă. Prin urmare, Birchall n-a ocupat niciodată vreun post pentru că merita, ci pentru că “neamul pe care îl tot înjuri ți-a dat funcții peste funcții”.

Conotațiile sexuale cu care Bădulescu și-a împănat textul sugerează nu doar frustrări ale masculului, ci și o mentalitate șocantă, de peșteră.

Textul abject scris de Bădulescu pe Facebook despre Ana Birchall

𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐨 𝐟𝐨𝐬𝐭𝐚̆ ‘𝐫𝐮𝐝𝐚̆’ 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐜𝐫𝐚𝐭𝐚̆

Românii au o vorbă din bătrâni. Foarte înțeleaptă. Când spui de unu’ că e «neam prost» nu te referi de fapt la neamul din care provine nefericitul, ci la un personaj care este literalmente cel mai prost din…

Un fel de «cel mai tare din parcare și parcarea era goală», știți voi genul.

Dar nu este singura vorbă înțeleaptă de la noi, de la români. Mai întâlnim și expresia dragă nouă «s-a trezit ca proasta-n târg vorbind… » sau «a sărit ca proasta din baie»

Deci, ofer acum un sfat gratuit, pentru că sunt băiat bun:

Anăăăă, vezi ca NU te premiază ‘ăștia’ ca scoți prostii pe gură împotriva fostului tău ‘neam’!!!… Dimpotrivă, te folosesc cât cred ei că merită, în timp ce te disprețuiesc din tot sufletul. Pentru că poate ai auzit și vorba «Iubesc trădarea dar urăsc pe trădători».

Revenind, Ană.

Săracul «neam» pe care îl tot înjuri pe unde apuci ți-a dat funcții peste funcții, «ăia răi» de care zici te făcură om ( cum zic oltenii, folosind perfectul simplu, în rest fă… nu trebuie să faci nimic că faci prost, ți-am zic ‘fă’ chiar politicos, că nu meriți nici măcar un «fă»).

De când ai fost ministru te pricepi la toate, cred că-ți place și să te asculți crezând că debitezi cine știe ce artificii administrative pentru care #.ziștii să te răsplătească.

Vai de capul tău, își scuipă ‘rudele’ în sân când te văd și când citesc inepțiile tale.

p.s

Mi-am mai amintit de o altă vorbă din popor…

‘ …s-a urcat scroafa în corcoduș…’

Coboară că amețești, ți se văd chiloțeii.

Atunci când stăteai în poziția în genunchi, ai avut momentul tău de glorie.

S-a dus și ăsta.

Hai salut ‘fă’, o fostă ‘rudă’.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Pavel Abraham e omul lui Dodon în Basarabia. „Milițianul” pro-infractori o sfidează pe președinta Maia Sandu, care l-a dat afară

4 COMENTARII

  1. Acesti nenorociti care au distrus aceasta tara adunand sume enorme au prins curaj si jignesc pe toata lumea care nu este cu ei dupa sistemul mafiot . Daca nu se va face dreptate legala in tara asta o sa se ajungem sa ne aparam singuri drepturile constitutionale calcate de toti golanii in picioare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here