Șoșoacă îl „rupe” pe Gâdea după ce a plecat din emisiunea Antenei 3: “Mă ameninți că îmi tai microfonul doar pentru că postul nu-ți permite să spui adevărul“

0
7530

Antena 3 a intrat în gura conspiraționiștilor. Postul mogulului Dan Voiculescu, specializat în propagandă și emisiuni de linșaj public, apelează pentru a-și atinge scopurile la tot felul de personaje excentrice sau extremiste, dar acum a ajuns să guste din propriile-i rețete.

Chemată luni într-o emisiune la Mihai Gâdea, pentru porția obișnuită de circ și conspirații, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) a părăsit platoul într-o pauză de publicitate, după ce s-a certat cu moderatorul și cu medicii invitați.

A doua zi, a început să-i “toace” pe foștii săi aliați în ale conspirației. Marți dimineață a postat un link către un site obscur, „Glasul.info“, care titra: “Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă le-a stricat feng shui-ul sclavilor afiliați la CNN, postul campion la fake news“.

Imediat, au izbucnit uralele printre fanii senatoarei. A primit rapid 3.000 de aprecieri și 277 de distribuiri.

„Este o încălcare flagrantă a dispozițiilor constituționale! A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democrația!”

Ceva mai târziu, Șoșoacă a revenit cu un scurt comentariu, scris cu CAPS LOCK, care în “limbajul” de pe Internet înseamnă că țipă: “ MULȚUMESC PENTRU ADEVAR! EU AM PLECAT FARA SA II ANUNT! LIBERTATEA DE EXPRIMARE ESTE GARANTATA! SA MA AMENINTI CA IMI TAI MICROFONUL DOAR PT CA POSTUL NU ITI PERMITE SA SPUI SI PARTEA DE ADEVAR CARE NU ITI CONVINE, ESTE O INCALCARE FLAGRANTA A DISPOZIȚIILOR CONSTITUȚIONALE! A OPRI ADEVARUL, DICTATORIAL, NU ARE LEGATURA CU DEMOCRAȚIA!“.

Sub aceste “răcnete“ este un link către alt site dubios, “Ortodoxinfo.ro”, specializat în teorii ale conspirației și propagandă anti-occidentală. Articolul promovat de Șoșoacă este intitulat: „VIDEO Antena 3 la un pas de a rămâne nemituită de mafia Covid, în urma unei întrebări fundamentale: «Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbește?»“.

Această prostie monumentală, debitată de Șoșoacă în emisiunea lui Gâdea (de aici a plecat și cearta) și preluată imediat de conspiraționiști, a strâns nu mai puțin de 5.300 de aprecieri și aproape 700 de distribuiri în doar câteva ore!

Ziaristii.com a scris deja că, acum mai puțin de un an, avocata Șoșoacă încă mai era o vehementă contestatară a Bisericii Ortodoxe Române și a PSD, susținea legile justiției, râdea de teoriile conspirației și simpatiza cu mișcarea “Rezist”. Și-a schimbat discursul și părerile efectiv peste noapte, devenind subit opusul a ceea ce fusese până atunci. Vehiculează aberații incredibile, apără BOR, l-a reprezentat în instanță pe arhiepiscopul conspiraționist Teodosie, iar până luni a fost invitata constantă a oamenilor lui Voiculescu în studiourile Antenei 3.

https://www.facebook.com/diana.macovei1/posts/5284141118270665

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Pavel Abraham e omul lui Dodon în Basarabia. „Milițianul” pro-infractori o sfidează pe președinta Maia Sandu, care l-a dat afară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.