Bădulescu, mâna dreaptă a lui Firea, comportament grosolan cu o consilieră USR care e însărcinată

2
1389
Aurelian Badulescu, Primaria Bucuresti

În ședința de consiliu a Primăriei București, prezidată de Gabriela Firea s-a transformat în circ și mizerie.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a lui Firea, i-a jignit din nou consilierii din opoziție, reprezentanții USR și PNL.

Pentru a-și trece proiectele contestate, Firea apelează la un adevărat “terorism psihologic” asupra oponenților, înarmându-și consilierii cu pancarte și punându-i să-i atace verbal pe aceștia.

Aurelian Bădulescu i-a spus unei consiliere USR că-i e scârbă să o audă vorbind, făcând o referire nepotrivită la faptul că aceasta e însărcinată.  

”Eu nu am de gând să răspund aberaţiilor doamnei Ciceală, care mai este şi prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Ţugui (Matei Ţugui, consilier USR), care mai are o şansă dacă nu se ia după gâştele astea. (…) Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură. Du-te şi pregăteşte-te de naşterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”, a spus Aurelian Bădulescu, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, citat de News.ro.

La rândul său, consilierul USR Ana Ciceală a spus: ”Eu, în calitate de consilier general, am dreptul la cuvânt, conform legii. (…) Referitor la aceste comentarii, nu mă cobor la nivelul dumneavoastră”.

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire de acest fel.

De exemplu, în iunie 2018, la finalul unei şedinţe, viceprimarul Bădulescu s-a ridicat şi a început să strige la consilierii USR care au votat împotriva proiectului, numindu-i de mai multe ori „javre”, „fraieri”, „bulangii” şi „animale”.

„Bulangii, javre ce sunteţi! Nişte animale!”, le-a spus Bădulescu consilierilor USR.

De asemenea, Bădulescu l-a numit ”măscărici” pe consilierul PNL Ciprian Ciucu, anunță News.ro.

Dan Barna, președintele USR, a reacționat la jignirile lui Bădulescu, spunând că reacția acestuia vine după ce consilierul USR Ana Ciceală a reușit să stopeze în instanță companiile municipale ale lui Firea, niște găuri negre care toacă banii contribuabililor din Capitală.

”În şedinţa de astăzi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, viceprimarul Aurelian Bădulescu a jignit-o în mod incalificabil pe colega noastră Ana Ciceala care a obţinut în instanţă desfiinţarea companiilor căpuşă ale Gabrielei Firea. Domnul Bădulescu nu e la primul acces de bădărănie. Măsura a fost depăşită demult, dar comportamentul lui violent împotriva colegelor noastre din Consiliul general, exersat chiar în faţa primăriţei Firea, a fost tolerat de PSD. Este greu de înţeles cum primarul capitalei, Gabriela Firea, şi preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, acceptă astfel de derapaje. Le solicit celor două doamne să îşi precizeze public poziţia faţă de agresivitatea colegului lor. Bucureştenii au dreptul să ştie dacă acest limbaj insultător, precum cel folosit de viceprimarul Bădulescu, e încurajat de PSD”, afirmă Dan Barna pe Facebook.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Să râdem de escrocul caraghios! Cumpănașu: „Președintele României va fi dat de spartanii-cumpănași”

* Marea curăţenie. Zboară Olguţa, Mădălin Voicu, şefi de la Interne… Decis să „radă” răul din rădăcină, premierul Orban continuă în forţă „depesedizarea” instituţiilor. În paralel, miniştrii scot la iveală secretele murdare ale fostelor guvernări

* Au prins-o: ea a dat ordinul de atac în 10 august! Carmen Dan ar fi fost în contact şi cu huliganii, printr-un subsecretar de stat din MAI!

* VIDEO. CTP spune adio emisiunii cu Prelipceanu, de la Digi 24!

* Cea mai bună veste pentru USR-PLUS

* Un nou „caz Sorina”, în Caraş Severin! Încă o asistentă maternală blochează, în faţa casei, o sentinţă definitivă de adopţie

* Caramitru îndeamnă USR-iștii să voteze cu Iohannis și critică strategia lui Barna

* VIDEO. Momentul în care Cioloş îl întrerupe pe Barna, spunând: „Cred că e timpul să spunem clar că sunt două partide în alianţa USR-PLUS. Ca să fie clar!”

* Lecţia lui „Dan Barna al Spaniei”: „Demisionez din partid, din Parlament şi ies definitiv din politică”. Mesajul emoţionant al lui Albert Rivera, după scorul prost la alegerile de duminică

* Tăpălagă îl pune la punct pe Ghinea (USR): „Pe Barna nu l-a învins nici sistemul, nici Dăncilă sau Iohannis, ci chiar alegătorii lui”

 

2 COMENTARII

  1. Acest Badulescu (care a devenit invitat-…”DE-ONOARE” pe la emisiunile… COARDEI-de-Hoandră, de la „Gușă-TV” !) esteee… MARCA/IMAGINEA mandatului Fi(E)rea la Primăria-Generală a Capitalei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.