VIDEO. Scenă de balamuc, cu Gâdea și Șoșoacă. Urlătoarea AUR, „abuzată psiho-emoțional”! A plecat din emisiune

5
16436
Gâdea - Șoșoacă

Momente incredibile la Antena 3, luni seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea, în paralel cu scandalul monstruos de la RTV (Ciutacu – Cumpănașu). Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) a intervenit permanent preste ceilalți invitați, cu un grobianism exploziv. Deși se discuta despre pandemia de Covid-19, Șoșoacă îi „tampona” cu nesimțire pe medicii din studio sau aflați în legătură directă prin Skype.

La un moment dat, nici măcar Gâdea n-a mai suportat supliciul la care-i supunea Șoșoacă pe invitații-medici. El a intrat într-un dialog contondent cu urlătoarea AUR, care a recurs rapid la tactica victimizării, iar în pauza de publicitate a părăsit emisiunea!

Diana Şoşoacă i-a interpelat mitocănește pe medicii Beatrice Mahler (managerul Spitalului „Marius Nasta”) și Adrian Marinescu (de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”), prezenţi în studio, întrebându-i dacă mai există gripă.

În acel moment a intervenit moderatorul Mihai Gâdea, care i-a atras atenţia Dianei Şoşoacă asupra comportamentului avut în timpul emisiunii. „Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut… şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta… În momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte, este o lipsă de politeţe”, i-a spus Gâdea lui Şoşoacă.

Aceasta i-a replicat pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

A urmat un schimb de replici aprins pe tema regulilor unui dialog. Gâdea a cerut o pauză de publicitate. După pauză, Șoșoacă nu mai era în studio. Gâdea a explicat că senatoarea AUR a părăsit platoul emisiunii, nefiind clar dacă a fost inițiativa ei sau dacă a fost poftită să plece.

La dialogul Gâdea – Șoșoacă au asistat, stupefiați, ceilalți invitați:  medicii infecționiști Beatrice Mahler și Adrian Marinescu, medicul estetician Adina Alberts (soția lui Viorel Cataramă), precum și doi obișnuiți ai casei – Mugur Ciuvică și Mirel Curea.

Dintre toți cei prezenți în platou, doar medicii Mahler și Marinescu purtau mască.

VIDEO: Balamucul de la Antena 3, cu Șoșoacă în prim-plan

Dialogul Gâdea – Șoșoacă

Diana Șoșoacă: Apropo de gripă, doamna doctor și domnule doctor, mai există gripă?

Mihai Gâdea: Doamna avocat, doamna avocat… cu toată dragostea… întrebările în emisiunea asta le pun eu.

Șoșoacă: Mai sunt cazuri? Că nu se mai vorbește.

Gâdea: Doamna avocat… doamna senator… ce mai faceți?

Șoșoacă: Foarte bine, mulțumesc. Mă interesa să pun și eu niște întrebări. Eu nu știu unde-i gripa.

Gâdea: Eu apreciez prezențele dvs. de fiecare dată.

Șoșoacă: Dar pe mine mă interesează…

Gâdea: Ascultați puțin! Pentru că, să știți o chestie… La o doamnă, e foarte ușor neplăcut, ca să zic așa… și nu vă dau lecții publice, da’ mă puneți în situația asta… În momentul în care interveniți peste absolut oricine care vorbește, e o chestie lipsită, așa, de politețe și de ștaif.

Șoșoacă: Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politețe o aveți dvs.

Gâdea: Ia să vedem, doamna senator! Cum?

Șoșoacă: Exact! Exact!

Gâdea: Hai să vorbesc și eu așa, ca dvs.

Șoșoacă: Vorbiți cum considerați! Dacă m-ați invitat, eu doresc să aflu niște întrebări. Și am vrut să știu și eu unde-i gripa.

Gâdea: În momentul în care sunteți într-un dialog public, trebuie să respectați dialogul.

Șoșoacă: Da, am respectat dialogul, corect, dar dvs. nu ne respectați pe noi,

Gâdea: Că dacă dvs. nu respectaţi dialogul, să știți că vă opresc și microfonul, doamna Șoșoacă!

Șoșoacă: Nicio problemă, că pe Antena 3 oricum mi se oprește microfonul…

Gâdea: Așa…

Șoșoacă: … și, oricum, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoțional, ca și la celelalte…

Gâdea: Sunt convins că sunteți… Se vede că sunteți abuzată, să știți!

Șoșoacă: Da, să știți că sunt abuzată psiho-emoțional. Tocmai de aceea au închis televizoarele, să știți…

Gâdea: Psihologic, spun.

Șoșoacă: Da, psihologic.

Gâdea: Luăm o scurtă pauză, doamnelor și domnilor.

Șoșoacă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. De treizeci de ani acelaș capitalism de cumetrie, aceiași derbedei, aceiași mafioți ordinari, aceleași mahalale parlamentare, aceiași oameni bolnavi ne-diagnosticați care bântuie televiziuni murdare, niciodată pedepsite. Și…popor care-i alege, pe unii și se uită la altele (tv-uri spurcate). Până când? Câte generații trebuie sa mai moară?S-au inspirat numai de la mafioții italieni. Dar, se pare că i-au depășit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here