Firea confirmă că ea i-a trimis pe smardoiul Bădulescu și pe gealații săi peste Nicușor Dan: „Am fost solicitați” pentru „puncte de vedere tehnice”

2
1420

Informațiile potrivit cărora viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost trimis chiar de Gabriela Firea ca să-l împiedice pe candidatul Opoziției, Nicușor Dan, să facă dezvăluiri despre dezastrul de la Primăria Bucureștiului s-au confirmat oficial. Chiar primărița Firea a declarat că desantul din Prelungirea Ghencea a fost ideea și inițiativa sa.

Explicațiile date de Gabriela Firea sfidează până și ideea de bun-simț și responsabilitate. Felul natural în care consoarta primarului Pandele, de la Voluntari, a justificat golăniile lui Bădulescu – așa ceva nu s-a mai văzut în România de 30 de ani! – arată că Firea trăiește deja într-o lume paralelă cu realitatea.

Firea a pretins că și-a trimis gorilele peste Nicușor Dan la solicitarea presei, ca să prezinte “puncte de vedere tehnice”! Asta, înainte ca omul să apuce să spună ceva

Primărița a afirmat, nici mai mult, nici mai puțin, că Aurelian Bădulescu a fost acolo la solicitarea presei! Mai mult decât atât, acesta ar fi venit să dea “detalii tehnice” despre “minciunile” lui Nicușor Dan!

În primul rând, conferința de presă a fost organizată de matematicianul care va candida împotriva Gabrielei Firea, deci fiind o inițiativă unilaterală și privată, gorilele primăriței n-aveau ce căuta acolo “să-și spună punctul de vedere”.

În al doilea rând, n-avea cine să solicite “puncte de vedere tehnice” despre ce urma să spună Nicușor Dan din simplul motiv că discursul n-avusese încă loc! Faptul că PSD are “ochi și urechi” peste tot și a aflat din timp ce urma să spună Nicușor Dan nu poate fi un argument pentru a bloca acțiunile acestuia.

N-a existat niciun “punct de vedere tehnic”. Pur și simplu, oamenii PSD – toți, angajați de Firea pe bani mulți în funcții publice! – au perturbat conferința de presă, încercând să-l intimideze pe vorbitor și să abată atenția de la ce încerca acesta să spună.

„Am fost solicitați de reprezentanții presei să avem puncte de vedere tehnice cu privire la bilanțul care se dorește a ni se face ad-hoc. Ceea ce am și făcut“

Ceea ce a spus Gabriela Firea duminică, la Digi 24, arată că aceasta nu doar că n-are niciun scrupul, dar nici măcar nu mai reușește să înțeleagă pe ce lume este. Minciunile s-au împletit cu nesimțirea într-un discurs halucinant: „Cu o seară înainte de organizarea conferinței de presă în zona Prelungirea Ghencea, am fost solicitați de către reprezentanții presei să avem puncte de vedere tehnice cu privire la bilanțul care se dorește a ni se face ad-hoc de către un contracandidat la Primăria Capitalei. Ceea ce am și făcut. Oricum era programată, indiferent de această conferință de presă ad-hoc, verificarea care se face la orice sfârșit de săptămână la lucrarea noastră de la Prelungirea Ghencea. De obicei, viceprimarul Bădulescu, împreună cu colegii de la direcția infrastructură, investiții, sunt de fiecare dată la fața locului. Ce s-a întâmplat ulterior în teren, acel dulap adus – care era o metaforă și un paralelism la declarația d-lui europarlamentar Rareș Bogdan, care a afirmat în cadrul unei ședințe interne de partid că pe timpul pandemiei Gabriela Firea a arătat că e primar general, iar candidatul PNL-USR a stat ascuns în dulap -, nu face parte din ce am dorit noi să exprimăm, și anume un punct de vedere al Primăriei, prin viceprimar, prin directorii de specialitate care oricum se aflau în teren, vizavi de acuzele care ni se aduceau și vizavi de minciunile care se spuneau despre Prelungirea Ghencea”.

Operațiunea de blocare a mesajului care trebuia să ajungă la public a reușit, dar oamenii au văzut cum funcționează Mafia PSD

Scopul acțiunii întreprinse de Firea a fost, parțial, atins. Mesajul lui Nicușor Dan n-a mai ajuns la public.

Bilanțul catastrofal al guvernării Firea la București, cu miliarde de euro cheltuite pentru clientela politică, pe acțiuni inutile sau supraevaluate și ineficiente, cu masacrarea spațiilor verzi și a arborilor, licitații dubioase la care câștigă doar prietenii turci ai familiei Firea-Pandele etc, toate au trecut în plan secund.

Televiziunile s-au concentrat pe “scandalul dintre doi politicieni”, în timp ce publicațiile online au omis, în general, să preia bilanțul pe puncte făcut de Nicușor Dan. Gabriela Firea cumpără anual publicitate de milioane de euro, din banii Primăriei, la cele mai multe dintre instituțiile mass-media.

Prețul a fost, însă, unul destul de mare. Nicușor Dan a fost perceput ca o victimă, iar mafia PSD a fost expusă în toată amploarea și nocivitatea ei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* MAFIA PRIMARULUI BĂLUȚĂ. Șef al Poliției Locale din Sectorul 4, la piscina liderului unui clan interlop. Polițistul este fiul șefului ADP Sector 4 și al subprefectei Capitalei

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here