AUR a ascuns-o pe Șoșoacă! Senatoarea urlătoare n-a participat la mitingul lui George Simion

3
1751
Târziu și Simion, copreședinții AUR

Absență majoră la mitingul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) de sâmbătă seara, din fața Ministerului Sănătății: senatoarea urlătoare, Diana Iovanovici-Șoșoacă. Este prima manifestare de acest gen de la care lipsește conspiraționista exaltată.

La mitingul de lângă fostul sediu al CC al PCR (care găzduiește acum Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Sănătății), prim-planul și l-a asigurat George Simion, care a „confiscat” practic portavocea.

Celălalt copreședinte, Claudiu Târziu, a fost mai discret, dar a ținut și el un discurs patriotard.

A fost prezent și vicepreședintele Ringo Dămureanu (deputat de Dolj), conspiraționist înrăit pe direcția „anti-botniță”. Plus agitatoarele de profesie: Cerva, Bahmuțeanca etc. Plus Tuddy al lu’ Zăvoranca.

VIDEO: Târziu și Simion la miting, Șoșoacă lipsește

În schimb, a lipsit cel mai vocal personaj din AUR – senatoarea (de iași) Diana Iovanovici-Șoșoacă. Aceasta a făcut agitație vineri la Spitalul „Matei Balș”, s-a cocoțat pe tragedia pacienților arși pentru a mai căpăta ceva capital politic.

Mai mult, a distribuit un anunț al șefului său de partid, George Simion, prin care acesta chema lumea la mitingul de sâmbătă. „Ieșiți în stradă! România este arsă!”, i-a îndemnat Șoșoacă pe fanii ei. N-au prea venit, au fost puțini la mitingul AUR-ist, dar… Șoșoacă n-a venit deloc!

Senatoarea urlătoare nu a explicat de ce a lipsit de la miting. N-a scris nimic pe Facebook, n-a zis nici seara, când a intrat în direct la România TV (televiziunea fugarului Sebastian Ghiță, care o promovează permanent).

În schimb, Șoșoacă a scris un text din care se poate înțelege că-i critică aspru pe șefii ei de partid, care i-or fi cerut s-o lase mai moale cu confiscarea imaginii partidului.

Mesajul violent al senatoarei Șoșoacă pentru „trădătorii și lașii din jur” (adică din AUR)

„Mi-e scarbă de voi toți! Aș umple pușcăriile cu voi și v-aș trimite la Canal pe toți! Când ești în groapa cu lei, nu te poți comporta ca la operă! Vorbiți frumos și trădați elegant”

„Mulțumesc prietenilor adevărați, pentru sinceritate și încredere! Mulțumesc pentru că nu v-ați ascuns ca toate «năpârcile» și nu ați dat bir cu fugiții ca toți trădătorii și lașii din jur!

Pentru toți criticii, nu am decât un mesaj: lăsați demagogia ieftină și începeți să luptați pentru țară și popor! Să vă văd eu cum veți lupta și ce atitudine veți adopta în fața călăilor și trădătorilor de neam și țară! Până una-alta, toți întăriți ceata complicilor la distrugerea țării și a poporului român! Lipsa de implicare, fățărnicia și demagogia, lașitatea și impostura vă fac complici la trădare și genocid! Mi-e scarbă de voi toți, trădătorii și ucigașii poporului român! Aș umple pușcăriile cu voi și v-aș trimite la Canal pe toți! Să munciți pentru țara la a cărei distrugere ați participat, inclusiv prin acceptarea stării de fapt și fără a lua măcar o fărâmă de atitudine împotriva nelegiuirilor! Când ești în groapa cu lei, nu te poți comporta ca la operă! Apropos, demagogilor, nu vă este dor de teatru, operă, serate literare? Ați luptat pentru ele, civilizaților și educaților? Vorbiți frumos și trădați elegant! Cam atât despre voi, «erudiților»!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Anchetatorii de la „Matei Balș”: „Se pare că au fost două explozii ale unor tuburi de oxigen, precedate de un incendiu”

* Numărul victimelor în incendiul de la „Matei Balș” urcă la 5: un pacient a fost găsit carbonizat în baie

3 COMENTARII

  1. Cam generalista, Soso! Nu da nume, nu da fapte! De marele Nastase, de Basescu, Nutzi, Videanu, Mitrea, Hrebenciuc etc. o fi auzit si ea?? Pe ei ii vrea la canal sau pe cine? Ca este prea evaziva si ne pierdem in ambiguitati. Dar, sa spunem cinstit. Femeia nu a fost la miting deoarece, fiind traditionalista, o pusese de sarmale si s-au fiert greu, asa ca a stat acasa, la gura sobei, si la incurajat pe retardatul sindicalist fost fuctionar public si viitor tot functionar public sa lupte pentru bugetarii patriei. Ceilalti nu conteaza pentru Ringo! Deci asta este explicatia lipsei sosoacei, sarmalele nefierte!

  2. Dumnezeule, femeia asta trebuie dusa de AUR la psihiatru inainte de a merge la sedintele Parlamentului!!!! Asta e parlamentar care reprezinta interesele cui??? In niciun caz ale romanilor cu scaun la cap!!! Domnilor de la AUR va faceti de ras cu asemenea specimen!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here