Deputata interlopilor (trimisă în Parlament de Olguța-PSD): „Mare parte a protestatarilor #Rezist au fost plătiți”

3
2380
Laura Vicol e cea din imaginea din mijloc

Fake news grosolan produs și răspândit prin televizor (România TV, canal specializat în minciuni colosale) de o deputată PSD: Laura Vicol-Ciorbă (45 de ani). Exasperată că la protestele asmuțite de PSD împotriva Guvernului Cîțu participarea e firavă, iar protestele #Rezist – împotriva guvernelor PSD – erau masive, doamna Ciorbă a făcut afirmații aberante, scandaloase.

După mintea Laurei Vicol-Ciorbă, ar trebui să-și dea demisia nu doar Vlad Voiculescu (ministrul Sănătății), ci întregul Guvern Cîțu!

Și tot după mintea ei, prezența masivă la protestele #Rezist (pro-justiție, anti-corupție), din 2017-2019, nu poate fi explicată altfel decât prin faptul că „mare parte dintre cei care au protestat atunci au fost plătiți”!

Laura Vicol, vineri, la RTV: „Ar trebui ca ministrul Voiculescu, dar și întregul Guvern Cîțu, să-și dea demisia acum! Dar nu-și dă nimeni demisia, pentru că nu le pasă. Și știți de ce nu le pasă? Pentru că nu există proteste masive, lumea nu iese în stradă. Amintiți-vă ce proteste se făceau când guverna PSD, se umplea Piața Victoriei la greșeli mult mai mici. Acum avem un guvern de piromani, și lumea nu iese în stradă. De ce nu iese lumea în stradă? Pentru că mare parte dintre cei care au protestat atunci au fost plătiți, eu altă explicație nu am”.

Moderatorul emisiunii, Dragoș Bistriceanu, nu i-a cerut dovezi în sprijinul aberantei afirmații.

În ziua următoare, sâmbătă, Pavel Abraham – „generalul lui Dodon” – a chițăit, tot la RTV: „S-au dat bani atunci! S-au dat bani, de-aia s-a ieșit în stradă”. În studio, mai mulți invitați l-au aprobat în cor: „Este clar că au fost plătiți”.

Aceeași RTV – tele-haznaua fugarului Ghiță – intoxica România, în 2017, cu o „informație-bombă”, „în exclusivitate”: „Protestatarii din Piața Victoriei sunt plătiți de George Soros. S-au fixat și tarife: 100 de lei adultul, 50 de lei copilul, 30 de lei câinele”.

De profesie avocată, Laura Vicol-Ciorbă a apărat în instanță clanuri interlope din București, cu care a rămas în relații speciale. Ea a ajuns în Parlament pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaților. Recompensa i-a venit de la primărița Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe care Laura Vicol-Ciorbă a apărat-o în procesul de corupție din anii trecuți.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Constatam zilnic de ce s-a ajuns ca o patura insemnata a populatiei sa gandeasca cu picioarele: datorita televiziunilor pro-ruse ce isi doresc CU ARDOARE ca proiectul european sa nu aiba succes si improasca pur si simplu cu excremente de gandire de caverna guvernarea pro-EU pe toate caile !!! Traim o mizerie inimaginabila in care sunt lasati toti acesti latrai abjecti sa umple spatiul public cu torpile ale dusmanilor EU…

    • Catalin Presoiu sustinut de Iohannis a fost ministrul justitiei un an de zile, timp suficient pentru a-l aduce in tara pe Ghita si a-l executa silit pe dan voiculescu, fortand astfel inchiderea cocinelor numite televiziuni ale acestor doi infractori. Presoiu si-a frecat partea dorsala de scaun timp de un an, cu sprijinul lui Iohannis care i-a luat apararea in toate conferintele de presa! Nu rusii sunt de vina de ce auziti la TV, ci Iohannis, liberalii si procurorii numiti de Iohannis plus noul ministru al Justitiei si USR+!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here