Amenzi de 750.000 de lei în doar 10 zile, date de Primăria Sectorului 1 firmelor de publicitate prinse cu panouri instalate ilegal, cu complicitatea funcționarilor

1
1221

Războiul Clotildei Armand cu muntele de ilegalități, miș-maș-uri și încrengături mafiote lăsate în urmă de administrația PSD continuă în Sectorul 1, primărița anunțând miercuri că în nici 10 zile s-au strâns amenzi de 750.000 de lei pentru firmele de publicitate care aveau instalate ilegal panouri stradale.

Printre multele fronturi deschise de Clotilde Armand este și cel al curățării domeniului public de numerosul panotaj instalat ilegal de firme aflate mână-n mână cu funcționărimea moștenită de la PSD și Daniel Tudorache.

Bucureștiul este înțesat de reclame ilegale, pentru care Clotilde a explicat că firmele beneficiare nu plăteau taxe către primării, ci „atenții” pentru funcționari.

Afacerea “duduia” în perioada PSD, când de sistemul piramidal al șpăgilor beneficia toată lumea mai puțin bugetul public local.

Clotilde Armand a stricat aranjamentul când a dat ordin să fie identificate și demontate reclamele ilegale, iar firmele care le-au instalat să fie amendate.

Același lucru s-a întâmplat și în celălalt sector unde a ajuns la conducere USR-PLUS: Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu semnala și el, săptămâna trecută, că abia s-a apucat de demontarea construcțiilor ilegale de pe trotuare și a panotajului ilegal, iar depozitul rezervat e deja arhiplin.

Miercuri, Clotilde Armand a anunțat bilanțul primelor 10 zile ale campaniei: Săptămâna trecută Primăria Sectorului 1 a dat amenzi în valoare de 500.000 de lei firmelor de publicitate și a desființat panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public, prismele, mesh-uri și bannere. Săptămâna aceasta s-au dat amenzi în valoare de 250.000 lei și s-au desființat alte zeci de panouri publicitare montate ilegal. Continuăm curățenia“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

1 COMENTARIU

  1. NOUA… Codruța Kovesi a României (așa începe să fie considerată, de către… DIN-CE-ÎN-CE-MAI-MULȚI — !!!!! — români!): Clotilde Armand, primarul Sectorului-1 al Bucureștiului!!!

    BRAVO: ARDE-I (PE ESCROCI!), franțuzoaico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here